18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ-ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ-ΚΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ


Από την ιστοσελίδα του ΟΑΚΚΕ αλιεύσαμε και την δική τους καταγγελία κατά των γεγονότων του Περάματος. Και παραθέτουμε κάποια σημεία της: 

"Όχι στη διακομματική προστασία της. Να τεθεί εκτός νόμου η ναζιστική συμμορία.

Όσα κόμματα δέχονται επιθέσεις από αυτήν δεν σημαίνει ότι είναι οπωσδήποτε αντιναζιστικά. Να συγκροτηθεί πλατύ δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο για τη συντριβή της καθεστωτικής χιτλερικής συμμορίας

 Η  ΟΑΚΚΕ καταγγέλλει την αιματηρή επίθεση της ναζιστικής συμμορίας της Χρ. Αυγής σε μέλη και στελέχη του ψευτοΚΚΕ στο Πέραμα. 

Το ψευτοΚΚΕ είναι στην ηγεσία του ένα φασιστικό κόμμα και ειδικά στη Ζώνη του Περάματος έχει επιβάλει τη δικτατορία του και  έχει ασκήσει αιματηρή βία στους συντρόφους μας και εργάτες της Ζώνης που πάλεψαν  για ένα δημοκρατικό συνδικαλισμό. Επίσης όποτε οι ναζί έχουν επιτεθεί με αιματηρές επιθέσεις σε συντρόφους μας, αυτό το κόμμα δεν τις έχει ποτέ καταγγείλει. Όμως από τη δική μας πλευρά όταν οι απόλυτοι ρατσιστές, οι κανίβαλοι, οι γενοκτόνοι αντισημίτες, πραγματοποιούν επιθέσεις τους σε μέλη οποιουδήποτε κόμματος και συλλογικότητας στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό των θυμάτων των επιθέσεων. Κι έτσι πρέπει να κάνει κάθε δημοκρατικός άνθρωπος. 

Απ’ την άλλη μεριά η ναζιστική αυτή επίθεση, όπως και άλλες σε μέλη άλλων κομμάτων σαν το ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται σαν αντιναζιστικά δεν πρέπει να δημιουργήσει στους δημοκράτες την επικίνδυνη αυταπάτη ότι αυτά τα κόμματα αντιπαρατίθενται στ’ αλήθεια στη ΧΑ ή ότι είναι εργατικά λαϊκά κλπ, οπότε ότι μέσα από αυτά ή με μια ενότητά τους μπορεί να αντιμετωπιστεί ο ναζισμός.

Το λιγότερο που πρέπει να χαρακτηρίζει μια πολιτική οντότητα για να θεωρείται αντιναζιστική είναι να απαιτεί από την επίσημη κρατική κομματική-κοινοβουλευτική και δικαστική εξουσία, που θέλει να λέγεται δημοκρατική να θέσει εκτός νόμου τους υπερασπιστές της ρατσιστικής και μάλιστα της χιτλερικής, δηλαδή της απόλυτα κανιβαλικής βίας...

....Στην περίπτωση της χώρας μας όπου το κρατικό καθεστώς είναι φιλοναζιστικό, δηλαδή όπου η ανώτατη δικαστική εξουσία αθωώνει τους κήρυκες της ναζι-γενοκτονίας (Κ. Πλεύρη) με αντισημιτικά γενοκτονικά επιχειρήματα χωρίς κανένα κόμμα να διαμαρτυρηθεί, όπου όλα τα πολιτικά κόμματα θεωρούν φυσικό να είναι οι ναζιστές στη Βουλή, όπου όλα μέσω του ΕΣΡ υποχρεώνουν τα τηλεοπτικά ΜΜΕ κανάλια να φιλοξενούν τις ανακοινώσεις των ναζί..."


Εν κατακλείδι είναι ένα κάλεσμα - καταγγελία, κατά του ναζισμού και καλεί όλους τους δημοκρατικούς (;) πολίτες να αντισταθούν και να μη φοβούνται να απομονώσουν την Χ.Α.. 

Επίσης, πολύ τους πονά η αντισιωνιστική (κατά το ορθότερον) στάση τόσο της Χρυσής Αυγής όσο και του Κ. Πλεύρη. Μάλιστα ο Κ. Πλεύρης στο βιβλίο, για το οποίο εδικάσθη και αθωώθη, πιο πολύ αναφέρεται στα εγκλήματα των σιωνιστών Εβραίων κατά της ανθρωπότητος. Δεν ξέρουμε αν αληθεύουν ή αποτελούν φαντασιώσεις του συγγραφέα, αλλά αυτή η τόσο έντονη "σημιτική" φαγούρα που έχει το ΟΑΚΚΕ, μας κάνει να υποπτευόμαστε κρυφές σχέσεις με τον σιωνισμό και μάλιστα έντονες.

Τέλος, παρατηρούμε κάτι οξύμωρο. Υπό το βλέμμα των δικτακτόρων - φασιστοειδών - σφαγέων - γενοκτόνων Στάλιν και Μάο, ομιλούν για δημοκρατία και καλούν τους δημοκράτες πολίτες σε αντίδραση. Έλεος συντρόφια - ΕΛΕΟΣ! (η φωτογραφία είναι από την προμετωπίδα του ιστολογίου τους).

1 σχόλιο:

  1. Αν κάνατε τον κόπο να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας παραγωγικά θα καταλαβαίνατε ότι ο φασισμός δεν έχει αντισιωνιστική αλλά αντισημιτκή στάση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή