22 Σεπτεμβρίου 2013

Η λίστα - κατηγορητήριο του Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής


Ψάξαμε και εμείς να δούμε, ποιά είναι αυτή η λίστα, που ο Δένδιας την προβάλει με υπερηφάνεια και σαν το απόλυτο όπλο καταστροφής της Χρυσής Αυγής· και η Χ.Α., προβάλλοντας κάποια μέρη αυτής, προσπαθεί να την γελοιοποιήσει.

Διευκρινίζουμε ότι μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε κι εμείς έναν διαχωρισμό αυτής της λίστας σε 3 κατηγορίες, συμφώνως προς την, όσο πιο πολύ γίνεται, κοινή λογική. Οι κατηγορίες αυτές είναι: 1) Τα σοβαρά, 2) Τα Άνευ ουσίας πλημμελήματα και τα σοβαρά, που εφόσον δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις, δεν μπορούν να σταθούν σε δικαστήριο, 3) Τα τραγελαφικά.

Να διευκρινίσουμε ακόμη, ότι, καίτοι οι "πιέσεις" προς του λαθροεισβολείς, δεν μας βρίσκουν αντίθετους, όπως και τους περισσοτέρους Έλληνες, εντούτοις θα πρέπει να πούμε ότι δεν οδηγούν πουθενά και μάλλον κάνουν χειρότερα τα πράγματα για την ελληνική κοινωνία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι οι Έλληνες, είναι να μη συνεργαζόμαστε, να μη νοικιάζουμε τα σπίτια μας και μη παίρνουμε στις δουλειές μας λαθρομετανάστες.
Ως εκ τούτου, τα ελαφρά περιστατικά με εξυβρίσεις και αντεγκλήσεις (και κάποιες φάπες), τα θεωρούμε ήσσονος σημασίας.

Τα σοβαρά


Τα Άνευ ουσίας πλημμελήματα μέχρι και σοβαρά, που εφόσον δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις, δεν μπορούν να σταθούν σε δικαστήριο
Το επεισόδιο Γερμενή - Καμίνη ήμασταν στο μεταίχμιο να το βάλουμε, μεταξύ τραγελαφικού και άνευ ουσίας...


Τα τραγελαφικά
- Άγρια επίθεση σε αλλοδαπό, 5 ατόμων, με γροθιές στο πρόσωπο και το σβέρκο και με ρόπαλο, που καταλήγει σε κάποιες... εκδορές. Θυμίζει λίγο το περιστατικό του Τατούλη, που μετά από συνεχόμενες γροθιές στο πρόσωπο, βγαίνει, μετά από 1 ώρα στις κάμερες, με ούτε μία αμυχή!
- Μήνυση μέλους της Χ.Α. κατά 4 ατόμων που τον εξύβρισαν...!!!
- Συμπλοκές του ΠΑΜΕ με την.... αστυνομία... !!!


Είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε, αν αυτή η λίστα, είναι ικανή να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή... μα πολύ περίεργοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου