14 Σεπτεμβρίου 2013

Έδειραν αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ – ΚΚΕ στο Πέραμα

Στο Πέραμα, στον δήμο της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, έπεσαν τις προάλλες, θύματα επιθέσεως από αγνώστους (πιθανότατα μέλη της Χρυσής Αυγής), αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ – ΚΚΕ, την ώρα που επιχειρούσαν να αναρτήσουν πανό εκδηλώσεως του κόμματός τους.
Μία πραγματικά απαράδεκτη ενέργεια, που δίνει λόγο ύπαρξης σε αυτό το προδοτικό κόμμα και στα αντεθνικά και αντεργατικά ανθρωπάρια που το απαρτίζουν. Δεν ξέρουμε αν οι επιτιθέμενοι είναι δημότες Περάματος, αλλά σίγουρα θα είναι κάτοικοι της πέριξ περιοχής (Κερατσίνι – Πειραιάς – Δραπετσώνα). Το παράδοξο είναι, σύμφωνα με τα φασιστοειδή του ΠΑΜΕ, ότι ο αριθμός των Χρυσαυγιτών (αν όντως είναι έτσι) ήταν περί των 40 ατόμων και εξοπλισμένοι με κοντάρια.
Αυτό δεικνύει δύο πράγματα. Πρώτον, ή ότι οι Χρυασαυγίτες μπορούν και οργανώνονται και να συγκεντρώνονται αστραπιαία, σε κάθε περίπτωση «δράσης» που θέλουν να κάνουν. Ή είχαν εσωτερική πληροφόρηση και γνώριζαν την συγκεκριμένη ενέργεια του ΠΑΜΕ και είχαν τον χρόνο να οργανωθούν και να δράσουν.

Όπως και να έχει πάντως τέτοιες πρακτικές ήταν πάντα μέσα στην ατζέντα της Χρυσής Αυγής, αλλά βεβαίως και του ΚΚΕ· ιδιαιτέρως σε παλαιότερες εποχές, ασχέτως που τώρα, που το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων δεν τους έχει ούτε για φτύσιμο, το παίζουν μωρές παρθένες.

Όμως, ξέχωρα από το ποιοί έκαναν την επίθεση, δεν θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο, αν κάτοικοι του Περάματος κάποια στιγμή να πάρουν στο κυνήγι τους κεφαλαιοκράτες του ΚΚΕ. Ως γνωστόν, για όποιον έχει κάποια σχέση με την περιοχή και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ο βασικός υπαίτιος της κατάντιας των εργατών της περιοχής, μαζί με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, είναι το ΚΚΕ. Αυτοί οι αλήτες, με την καθοδήγησή τους, τις ανεδαφικές απαιτήσεις  που δασκάλευαν να έχουν οι εργάτες και με τις συνεχείς απεργίες, κινητοποιήσεις και στάσεις, κατάφεραν να μετατρέψουν το Πέραμα σε έρημη ζώνη.

Γενικά, αυτό το βδέλυγμα, δείχνει να έχει ένα μίσος και μία εκδικητική μανία, κατά των Ελλήνων Εργατών. Μη ξεχνάμε την διάλυση της τάξης των Ελλήνων οικοδόμων. Καίτοι ήξεραν ότι με την αθρόα λαθρομετανάστευση, ο Έλληνας οικοδόμος, δεν θα μπορούσε πια να έχει τις ίδιες απαιτήσεις στην εργασία, ότι θα διαλυόταν το συνδικάτο των οικοδόμων και ότι στο τέλος θα έμενε άνεργος από τον λαθροεργάτη, εντούτοις, ως γνήσιος βραχίονας του Κεφαλαίου (που αποζητά φθηνά εργατικά χέρια), όχι μόνο ήταν κατά της απελάσεως των λαθρομεταναστών, αλλά και επιχειρούσε και επιχειρεί, την όσο δυνατόν μεγαλύτερη εισβολή λαθροεργατών.

Εν κατακλείδι, ξέχωρα από το συγκεκριμένο συμβάν, είναι απολύτως δικαιολογημένο, ο αγνός Έλλην πολίτης, στην θέα των κουρελόπανων του ΚΚΕ και των φασιστοειδών του, να νοιώθει αναγούλα και αγανάκτηση βλέποντάς τους να μολύνουν με τις αφίσες τους και την αντεθνική τους ιδεολογία, τους δρόμους της πατρίδος μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου