29 Σεπτεμβρίου 2013

Θέλουν να πλήξουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων, για να τον μετατρέψουν σε μαζάνθρωπο.

Κυνήγι Χρυσής Αυγής

Δεν μας ενδιαφέρει ποιός είναι ο στόχος , ο σκοπός και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτής της πρωτόγνωρης για τα σύγχρονα πολιτειακά χρονικά πολιτικής δίωξης.
Άλλωστε δημοκράτης δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι, αλλά αυτός που με τις πράξεις του το αποδεικνύει.
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι νοσταλγοί της δικτατορίας παραπονιούνται για έλλειμμα δημοκρατίας και οι «δημοκράτες» του κοινοβουλευτικού βόθρου λειτουργούν με κανόνες δικτατορίας.

Αποδεικνύεται περίτρανα και για ακόμη μία φορά, ότι το πολίτευμα δεν κάνει την διαφορά, την διαφορά την κάνει ο πολιτικός ηγέτης. Είτε αυτός ο ηγέτης διοικεί μέσα σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, είτε λειτουργεί μέσα στον κοινοβουλευτικό ολιγαρχισμό του σήμερα, είτε σε ένα δικτατορικό πολίτευμα, οι πράξεις του – οι ενέργειές του  και η εξωτερική και εσωτερική πολιτική που εφαρμόζει, καθορίζουν το πόσο μεγάλος ηγέτης είναι ή το πόσο προσκυνημένος ηγετίσκος αντίστοιχα.
Οι όποιες συλλήψεις, εκτοπίσεις και διώξεις και αν γίνονται, αν πραγματοποιούνται από μία εμπνευσμένη ηγεσία που έχει ως μόνο της μέλημα την εθνική ανάταση και την ανάπτυξη της πατρίδος, θα είχαν την στήριξη του Ελληνικού Λαού. Αν αυτή η ηγεσία λειτουργούσε με αυταπάρνηση και χωρίς ευτελή προσωπικά και κομματικά συμφέροντα, δηλαδή ήταν επιπέδου Ιωάννου Καποδίστρια, λίγοι θα αντιδρούσαν και θα ενοχλούντο.

Όμως στην πραγματικότητα του σήμερα, των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», της διαπλοκής, της ρεμούλας και της προδοσίας, των ηγετίσκων της σφαλιάρας και της κλωτσιάς, των προσκυνημένων γκιαούρηδων και γραικύλων, το μόνο που κάνουν, στρεφόμενοι κατά της Χρυσής Αυγής, είναι να την δυναμώνουν και να την κάνουν όλο και περισσότερο, στα μάτια του κόσμου, το πιο γνήσιο αντισυστημικό κόμμα.

Δεν ξέρουμε τί επιδιώκουν σε σχέση με την Χ.Α.. Τα πράγματα είναι πολύ περίεργα και πολύ πονηρά. Η Χρυσή Αυγή πάει να γίνει ο Κλέφτης ήρωας που τον κυνηγάει λυσσαλέα ο πασάς.
Όσο και αν δεν το αποδέχονται οι αριστερίζοντες (όλων των αποχρώσεων και πιστεύω), που ως επί το πλείστον είναι και αυτοί που ζουν υπεράνετα και πλουσιοπάροχα, η Χ.Α. τον μόνο που έχει βλάψει, είναι τον λαθροεισβολέα και τους πολιτικούς αντιπάλους της, αριστεροφασίστες. Ο μέσος Έλληνας, ο βιοπαλαιστής, ο φοιτητής που πάει στην σχολή του για να κάνει μάθημα και όχι κατάληψη, η Ελληνίδα νοικοκυρά που δεν έχει φαί για να μαγειρέψει και πολύ άλλοι καθημερινοί Έλληνες, που δεν έχουν, ή αποτίναξαν, τις κομματικές παρωπίδες, θα γίνουν ανεξέλεγκτοι στην κάλπη. Όταν βλέπουν τους υπαιτίους της οικονομικής τους κατάρρευσης, να κυνηγούν τον οποιονδήποτε, αυτομάτως οι κυνηγημένοι ηρωοποιούνται.

Αυτό όμως που βασικά βλέπουμε να γίνεται, είναι μία άνευ προηγουμένου, δαιμονοποίηση των εθνικών συμβόλων και της σημαίας μας και μία απίστευτη επίθεση κατά του πατριωτισμού - εθνικισμού. Πραγματικά δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη με την Χρυσή Αυγή, αλλά ό,τι και να κάνουν οι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ – ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ εμείς τις σημαίες μας και τα σύμβολά μας, θα τα σηκώσουμε ακόμη πιο ψηλά, ακόμη πιο περήφανα.

Η Ελληνική Σημαία και τα Ελληνικά Σύμβολα, ανήκουν σε όλους του Έλληνες. Καμμία Χρυσή Αυγή δεν είναι ο αποκλειστικός τους χρήστης.
Ο Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός δεν είναι αποκλειστικότητα καμμίας Χρυσής Αυγής.
Αν ο σκοπός σας, κυνηγώντας την Χ.Α., είναι να πλήξετε τον Εθνικισμό, τότε σας πληροφορούμε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ακόμη κόμμα, τίποτα παραπάνω, ακόμα και αν την πλήξετε θανάσιμα (που δεν σας συμφέρει) υπάρχουν δεκάδες άλλες κινήσεις που μπορεί να στραφεί ο Έλλην Πολίτης. Δεν θα πεθάνει η Ελληνική Φυλή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο.


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου