19 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιός είναι ο 45χρονος που σκότωσε τον 35χρονο στην Αμφιάλη;

Τι λέει ο 45χρονος που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα



Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί, πήρε ο 45χρονος, δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. 

Ο 45χρονος Γ. Ρουπακιάς, που έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα στις 8.15 το βράδυ της Τετάρτης, βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Διέμενε στη Νίκαια, είναι πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του. Προσφάτως εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.
Όπως μάλιστα αποκαλύπτει δημοσίευμα ο δράστης εργαζόταν στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος:
«Ο Γιώργος έπαιρνε μεροκάματα από τη Χρυσή Αυγή όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του. Συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα», αποκαλύπτει στενός φίλος του 45χρονου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «παλιά υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα (ποιό άραγε) και μας έλεγε ότι πήγε στην Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι. Ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής. Όμως είναι αδιανόητο ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον άτυχο άνθρωπο. Ο Γιώργος μάς έδειχνε πάντα ότι ήθελε να αποφεύγει τους καυγάδες...».
Τί λέει η αστυνομία για το συμβάν
Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία φαίνεται ό,τι μένουν πολλά πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Τόσο η δράση του όσο και η στάση του λένε πολλά στους έμπειρους αστυνομικούς για τον ρόλο του.
Ο 45χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν φέρεται να έδρασε «ψυχρά». Μπήκε ανάποδα στο δρόμο, έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος του 34χρονος Παύλου Φύσσα. «Ήταν ένα επαγγελματικό χτύπημα που δηλώνει πρόθεση να σκοτώσει» λένε  έμπειροι γιατροί.
Ο ίδιος ωστόσο δίνει τελείως διαφορετική εικόνα.
«Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι, για να αμυνθώ...» λέει υπογραμμίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να βρεθεί στο σημείο, ότι εκεί βρέθηκε τυχαία και πως δεν ήθελε να σκοτώσει.
Πάντως μαρτυρίες κάνουν λόγο για το αντίθετο και αναφέρουν την παρουσία πολλών ατόμων, μελών της Χρυσής Αυγής, της οποία φέρεται και ο ίδιος να είναι μέλος.
Εκείνος όμως λέει: «Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της», υποστηρίζει διαχωρίζοντας τη θέση του από τον σύνδεσμο και για να δείξει ότι δεν έδρασε βάσει κάποιου σχεδίου.
Άρση τηλεφωνικού απορρήτου
Η αστυνομία έχει ζητήσει άρση απορρήτου για να διαπιστωθεί αν υπήρξαν τηλεφωνικές συνεννοήσεις μεταξύ των ατόμων που επιτέθηκαν στον 34χρονο, ανάμεσά τους και του δράστη, πριν από το έγκλημα.
Σήμερα στις 11 το πρωί από το νεκροταφείο του Σχιστού, θα γίνει η κηδεία του άτυχου 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε χθες με μαχαίρι στο Κερατσίνι από 45χρονο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.
ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr


Παραπληροφορώντας και δημιουργώντας εντυπώσεις για τα οφθαλμοφανή
Ακούσαμε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 το πρωί, στο γενικό κλίμα κατακραυγής που υπάρχει και στα υπόλοιπα ΜΜΕ, κάποια χαρακτηριστικά της εμφανίσεως του δράστη. Ο δημοσιογράφος εκπομπής του καναλιού, εντυπωσιασμένος με τον όγκο και την διάπλαση του δράστη, ο οποίος είναι σαν ντουλάπα ως είπε, και αν υπήρχε κάποια περίπτωση να τον σταματήσει κάποιος θα ήταν μόνο με ... καλάσνικοφ, και άν. Και εύρισκε λογικό με τέτοια εμφάνιση να είναι ένας κτηνώδης τραμπούκος...

Κατ' αρχάς, με το που ακούσαμε ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες του δράστη, θελήσαμε να δούμε ποιός είναι. Βεβαίως από την περιγραφή του "καλού" δημοσιογράφου, περιμέναμε να δούμε κάνα δίμετρο κτήνος με φάτσα εγκληματία. Όμως αυτό που είδαμε (από την παραπάνω φωτογραφία) ήταν το πρόσωπο ενός βιοπαλαιστή. Ούτε δίφυλλες ντουλάπες, ούτε κτηνώδη κομάντο... 
Απορούμε, αν για τα οφθαλμοφανή, παραπληροφορούν και δημιουργούν εντυπώσεις, τί μας λένε για θέματα που δεν μπορούμε να ερευνήσουμε;

Όπως και να έχει πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και η αστυνομική έρευνα πρέπει να είναι σοβαρή και σε βάθος, ώστε να μη υπάρχουν σκιές. Και για τους τσαμπουκάδες του ο 45χρονος να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Όμως και ο δράστης έπεσε θύμα. Έπεσε θύμα της σιγουριάς που δίνει η Χρυσή Αυγή στα μέλη της, ότι είναι ανίκητα και ανέγγιχτα. Δεν ξέρουμε πόσο μπουμπούκι ήταν ο δράστης, πριν γίνει φίλος της Χ.Α., αλλά είναι σίγουρο ότι πολλοί που μπαίνουν στο κόμμα αυτό, κυριαρχούνται από μία υπερβολή και μία περίεργη υπεροψία απέναντι σε όποιον είναι εκτός των κόλπων της· ακόμη και σε άλλους εθνικιστές. 

Όπως και να έχει όμως, η Χ.Α. δεν είναι το απόλυτο κακό. Η Ελλάδα αφελληνίζεται, παγκοσμιοποιείται, αποεθνικοποιείται από τα προδοτικά αριστερό-δεξιό φιλελεύθερα κόμματα και τους εξωκοινοβουλευτικούς πρακτορίσκους. Η Ελλάδα που ξέραμε γίνεται μία ανάμνηση. Οι Έλληνες που αντιστεκόμαστε στην λαίλαπα αυτήν πρέπει να αντέξουμε και να μείνουμε ενωμένοι.
Τα ποσοστά που συγκέντρωνε η Χ.Α. έφθαναν μέχρι και το 25%. Και πιστεύουμε ότι τα ποσοστά των Ελλήνων Πατριωτών, μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά ακόμα και μέσα στα συστημικά κόμματα, ξεπερνούν το 50%.
Μη ψαρώνετε και μη απογοητεύεστε από την υπόγεια επίθεση που δέχεται ο Εθνικισμός - Πατριωτισμός. Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης ψηφίστε με ελληνική καρδιά και μη δώσετε την ψήφο σας στους συστημικούς βρυκόλακες, που ρουφούν το αίμα μας και αποζητούν πολυφυλετισμό-πολυπολιτισμό-αμερικανοποίηση της Ελλάδος.

Αυτοί που κανιβαλίζουν, υπογείως, σιγά-σιγά και συστηματικά την ελληνική κοινωνία, είναι τα προδοτικά κόμματα της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ και λοιπά εξωκοινοβουλευτικά εξαμβλώματα και ΜΚΟ.
Δεν κάνουμε πίσω τώρα. Συνεχίζουμε να γυρίζουμε την πλάτη μας στα κόμματα που διαφθείρουν - διαλύουν - δολοφονούν Εμάς τους Έλληνες... την Πατρίδα μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου