2 Μαΐου 2010

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ BLOGGERS

9 σχόλια:

  1. εισαστε μια ομαδα νεων που σκεφτεστε φασιστικα...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ---------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ!!

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΙΣΘΩΤΟ,ΣΥΝΤΑΧΙΟΥΧΟ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ!!
    ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    Ο ΚΟΙΝ.ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κ. Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ 2001 ΔΗΛΩΣΕ ΚΕΡΔΗ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΗΡΞΕ "ΞΥΠΝΙΟΣ" ,ΕΝΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΦΕΛΕΙΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ,ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ 500 ΕΙΧΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΥΤΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ ΟΤΙ"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Η ΒΛΑΞ" Η ΑΛΛΙΩΣ "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ"!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΠΑΝΑΡΑ".Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG!!!!!!
    ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ.
    Υ.Γ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ιδέες μας είναι συγκεκριμένες (αναφερόμαστε στον φίλο ανώνυμο που μας λέει εμμέσως, πλην σαφώς, φασίστες).

    Προς αποφυγή παρεξηγήσεων είμαστε μία ομάδα Ελλήνων που σκεφτόμαστε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και προσπαθούμε να ακολουθούμε το πνεύμα (όσο βεβαίως αυτό είναι δυνατόν) των προγόνων μας - των παππούδων μας.

    Είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας και σαφώς το διατυμπανίζουμε.
    Θέλουμε όλους τους Έλληνες, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ πολιτικοοικονομικών πιστεύω και κομμάτων, που την Ελλάδα την έχουν ψηλά, να ενωθούμε και να κάνουμε, όπως άλλοτε, την διαφορά.

    Πιστεύουμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και παρόλες τις δυσχέρειες της εποχής μας θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ... ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ και εμπράκτως ΒΑΛΕΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ.

    ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στο ΠΕΔΙΟΝ του ΑΡΕΩΣ των ΑΘΗΝΩΝ


    ¨Απάντηση απο τους κατοίκους σε άρθρο της κας Υπερνομάρχου Μπέη δημοσιευθέν την 9/6/08 στο υπ.αρ.69 Δελτίο των μηχανικών του ΤΕΕ, με τίτλο: «Το ιστορικό πάρκο της Αθήνας ξαναγεννιέται και περι αποκαταστάσεως της αληθείας» ως αναφέρεται¨.
    Με καθυστέρηση 2 - 3 ετών και κατόπιν αναρίθμητων, αναπάντητων υποβληθέντων εγγράφων στους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες του δημοσίου, επιφυλαχθήκαμε για κάποια ουσιαστική απάντηση όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμενοι τον ιστορικό πνεύμονα πρασίνου της γειτονιάς μας. Βλέποντας το όμως τελευταίως να κακοποιείται και οι πολυπόθητες αναδασώσεις - δασικές αναπλάσεις οχι μόνον να καθυστερούν αλλα και να έχουν μεταμορφωθεί σε οικοδομικές επεμβάσεις και ουχί σε Δασικές, αναγκαστήκαμε τότε να απαντήσουμε. Και οχι μόνο, καθότι η κα Υπερνομάρχης ευθέως και ονομαστικά μας εχει κατηγορήσει. Και διερωτώμεθα μήπως ευθυνώμαστε εμείς για την καθυστέρηση των εκτελούμενων έργων της Αναπλάσεως αφου είναι γνωστό ¨τοις πάσι¨ότι ούτε κάν εξώδικο έχουμε συντάξει αλλά ούτε κάν αίτηση στα αρμόδια Δικαστήρια εχουμε υποβάλλει;;

    Τοιουτοτρόπως ας επικεντρωθούμε στις σχετικές δηλώσεις στο άρθρο της προέδρου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς κας Μπέη:

    1. Το συνολικό έργο είναι αποτέλεσμα διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα και εκτελείται σε διαδοχικές φάσεις.
    2. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του πάρκου δείχνει κατανόηση και μεγάλο μέρος του πάρκου ειναι προσβάσιμο και λειτουργικό.
    3. Εξασφαλίζεται η ασφάλεια των πολιτών και το έργο υλοποιείται γρήγορα και με τους κανόνες ασφαλείας.
    4. Η αρχιτεκτονική μελέτη ακολούθησε τις αρχές – οδηγίες προμελέτης των τεχνικών υπηρεσιών της Υπερνομαρχίας με γνώμονα την διατήρηση της φυσιογνωμίας του πάρκου.
    5. Δεν προσθέτουμε ούτε ενα κυβικό μέτρο τσιμέντο, δεν καταστρέφουμε την υπάρχουσα βλάστηση.
    6. Κανένα δένδρο δεν κόπηκε ποτέ.
    7. Δεν αλλοιώνουμε τις υπάρχουσες διαδρομές.
    8. Συντηρούμε την υπάρχουσα βλάστηση.
    9. Φωτίζουμε το σύνολο του πάρκου.
    10. Αντικαθιστούμε την άσφαλτο με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.
    11. Τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα τα αξιοποιούμε.
    12. Θα διασφαλίσουμε την διατήρηση του πάρκου μετά την ολοκλήρωση του.
    13. Ο σεβασμός στην Ιστορία, η περιβαλλοντική ευαισθησία και η χρηστικότητα είναι αξίες που ακολουθούν την Ανάπλαση του Πεδίου του Αρεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις - Αποσαφηνήσεις
    1. Εφόσον πραγματοποιήθηκε Διεθνής διαγωνισμός, θα έπρεπε ως οφείλετο να αναρτάται στίς κεντρικές πινακίδες του έργου. ( ως ήθιστε και σε άλλα αντίστοιχα έργα π.χ ΜΕΤΡΟ – Μουσείο Ακροπόλεως κ.λ.π ). Μολονότι έχουμε επισημάνει αποκλίσεις απο τα επίσημα σχέδια της Μελέτης Εφαρμογής, άν πράγματι το συγκεκριμένο Δημόσιο έργο ακολουθούσε το Χρονοδιάγραμμα, θα είχε ήδη τώρα ολοκληρωθεί και προφανώς καλότεχνα.

    2. Αναφέρεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία δείχνει κατανόηση;; Τότε πως εξηγείται κάτοικοι – θαμώνες και επιφανείς καθηγητές Πανεπιστημίων – Νομικοί, εκφράζουν εδώ και εν έτος τα περί του αντιθέτου ;; Εάν ήταν προσβάσιμο - λειτουργικό, θα παρέχετο η δυνατότητα στούς κατοίκους των όμορων συνοικιών να το διασχίζουν ανενόχλητα.

    3. Αναρωτιόμαστε για τι είδους ασφάλεια μπορούμε να ομιλούμε όταν διάσπαρτες είναι οι ανηρτημένες απαγορευτικές πινακίδες και σε μεγάλο μέρος της έκτασης υπάρχουν μέχρι τη σήμερον ανοιγμένα ορύγματα. Απο οικολογικής απόψεως για ποίαν ασφάλεια μπορούμε να ομιλούμε, αφου σαφώς έχει υποβιβαστεί η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε , λόγω της σταδιακής εξαφάνισης της δασοκαλύψεως και της εκτεταμένης Σφράγισης γης - Συμπίεσης απο Δομικά υλικά. Δομικά υλικά που λόγω της υψηλής θερμοαγωγιμότητας – θερμοχωρητικότητας θα μετατρέπουν το πάρκο σε... «θερμοφόρα». Συγχρόνως διαφαίνεται ότι κινδυνεύει άμεσα η ασφάλεια – Δημόσια υγεία των πολιτών – χρηστών απο την προκληθήσα ολισθηρότητα και θάμβωση των μαρμάρινων επιφανειών. Πώς η συγκεκριμένη εργολαβία εκτελείται με ταχείς ρυθμούς αφού επι τριετίαν εκτελούνται εργασίες αποκλειστικά χωματουργικές – οικοδομικές;; ( αρχείο ψηφιακών φωτό ).

    4. Με γνώμονα τις κατευθυντήριες οδηγίες της Υπερνομαρχίας, αναρωτιόμαστε, πώς επιτυγχάνεται να διατηρείται η φυσιογνωμία ενός δασικού – αναδασωτέου πάρκου μετά την εκτεταμένη σφράγιση γής & διάστρωση με δομικά υλικά εκτιμούμενου όγκου 5,5 – 6,000 κυβ.μέτρων;;

    5. Ο όγκος των Δομικών υλικών ήταν αποτυπωμένος εδώ και τρία χρόνια πάνω στα Τοπογραφικά & Φυτοτεχνικά σχέδια της Αναπλάσεως 2008, ¨γνωστά τοις πάσι¨. Σκυροδετήσεις τοιχίων – μαρμαροστρώσεις πραγματοποιούνται μέχρι και των ημερών μας πρός αποκλεισμό της Κοινοχρησίας του Δασικού προαύλιου χώρου του Green Park.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ότι θα κάνετε και πρέπει οποσδήποτε κάτι να γίνει για να ενφανιστεί η σπίθα θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ'οψιν σας τις κουμουνιστοβδέλες οι οποίες τα τελευταια 50 χρόνια σε κρυφή συμφωνία με το σύστημα των οποιων αποτελούν κύριο κομμάτι βάζουν τροχοπέδι σε κάθε υγειή δράση με την στάση τους και μετά βγαίνουν και καλά και δρέπουν τις δάφνες από τους ακομάτιστους αγώνες του λαού (βλέπε Πολυτεχνείο.. )και όποιος ξέρει ιστορία καταλαβαίνει πολύ καλά τι λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "AΝΑΠΛΑΣΗ" ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: in "Post Mortem"

    ΓΟΛΓΟΘΑΣ εως το ΣτΕ & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.


    Στην ΗΜΙΤΕΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ που μας παρέδωσε το Ελληνικό Κράτος, ως φαίνεται με μια απλή ματιά απαντούμε:

    Παρεδόθη καθυστερημένα τουλάχιστον κατά 1+1/2 έτος.

    Αντί για Οικολογικού τύπου Ανάπλαση Πάρκου, είδαμε την κατασκευή - ενταφιασμό συνόλου κυβικών μέτρων όγκου μπετόν 6.000 κ.μ, δηλαδή όγκου μπετόν ισοδύναμων με τον όγκο μπετόν "6" 6όροφων πολυκατοικιών μέσα ............σε δασική έκταση.!!!(ψηφ.φωτο)

    Ο αρχικός προυπολογισμός στις τεράστιες πινακίδες 9,150.000 $ Ευρώ ( το έτος 2006 ) + 400.000 $Ευρώ με το νέο εγκριθέν κονδύλι για αποκατάσταση φθορών ? στην πλ.Πρωτομαγιάς + τις τυχόν αναθεωρήσεις, δεν προσέφερε τίποτα το ουσιώδες στο Πάρκο και τούτο διότι : ανύπαρκτες τουαλέττες, μη αναπλασθέν κτίριο Αλσους - Οικονομίδη, μή αναπλασθέν κτίριο Green Park, ανυπαρξία φύτευσης δένδρων υψηλής οροφής, σύμφωνα με τα έγγραφα των πρώην κων. Δασάρχη - Περιφερειάρχη η κεντρική πλατεία πλησίον πρώην περιπτέρου είναι αυθαίρετη { έγγραφα οικ.693/03/04/2009 - 699/07/04/2009 Γενικής Δνσης Περιφέρειας / Δνσης Δασών Αθηνών: Δασάρχης, με θέμα: Απόφαση Κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε δασική αναδασωτέα έκταση }....., η σφράγιση γής εδάφους από μή πορώδη υλικά σε δασική έκταση 1/4 της συνολικής των 235 στρεμμ.του Πάρκου {επιμέτρηση ειδικών επιστημόνων}, παρεμποδίζει ως τούτο γίνεται κατανοητό την διύγρανση και διαπνοή του εδάφους, τουτέστιν είναι ολωσδιόλου ΑντιΟικολογική.

    Όλα τούτα σε ευθεία αντίφαση με ότι αναγράφεται στην αναρτηθείσα πινακίδα πλησίον του μνημείου της Αθηνάς και ότι: το Εργον της Αναπλάσεως εν έτει Δεκ.2010............Ολοκληρώθηκε.!

    συνεχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχ. ΕΠΩΝΥΜΩΣ

    ΑΝΆΠΛΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.!!!

    Με βαρύγδουπο τίτλο στην εφημερίδα τα Νέα της Κυψέλης Απρίλιος 2011, αναφέρεται ότι από την Περιφέρεια Αττικής διατίθενται επιπλέον κονδύλια 5,100,000 $ εκατ.ευρώ, που θα κατευθυνθούν και θα απορροφηθούν για τα έργα στο Αττικό Άλσος και το Πεδίον του Αρεως.

    Αλλά... Αναρωτιόμαστε εφόσον η Ανάπλαση ολοκληρώθηκε σύμφωνα και με επίσημες ανακοινώσεις στα ΜΜΕ-Blogs - εφημερίδες και σύμφωνα με την ανηρτημένη πινάκιδα, τότε πως δέν ολοκληρώθηκε, ? ;; δεδομένου ότι: τα διατηρητέα κτίρια Αλσος Οικονομίδη ειναι γιαπί - Green Park γιαπί και οχετός - Πλατάνια εστία μόλυνσης λόγω κωνώπων - ενα μέρος των περιφερειακών δρόμων περιμένει τις παλέτες των μαρμάρων.
    Οι δύο κτιστές τουαλέτες του πάρκου να μην λειτουργούν μαζί με τις βρύσες και λογικά σύντομα θα είναι ανύπαρκτες. Η κεντρική είσοδος της λεωφ.Αλεξάνδρας προς το μνημείο Αθηνάς περιφραγμένη ερμητικά με λαμαρίνες εργοταξιακού τύπου, τις δε βραδυνές ώρες να απαγορεύεται η πρόσβαση. Το Φυτώριο των 8,1/2 στρεμμ. να παραμένει αλάνα και η υποσχεθείσα κομποστοποίηση να παραμένει ως όραμα θερινής νυκτός ( τα χρήματα όμως να έχουν ήδη διατεθεί και ήδη απορροφηθεί !!). Οι επεμβάσεις στο διαμορφωθέν ξέφωτο λόγω αποψιλώσεων στο χώρο Αλίκη μολονότι παράνομες κατά την άποψη μας, σήμερα για την γύρωθεν βλάστηση είναι καταστροφικές.

    Επειδή λοιπόν εμείς θεωρούμε ότι μέρος των άνω χρημάτων θα διατεθεί για την αποπεράτωση των δύο διατηρητέων, Αλσος,Οικονομίδη - Green Park και λοιπές αποπερατώσεις, αναρωτιόμαστε τι είδους συντήρηση θα παρασχεθεί στο πολύπαθο αιωνόβιο Πεδίον του Αρεως των ΑΘΗΝΩΝ, αφου απο το άνωθεν δεύτερο κονδύλι, πολύ απλά ελάχιστα ΜΟΝΟΝ ψίχουλα θα απομείνουν, κατά την ταπεινή μας άποψη.


    Εν κατακλείδι μπορούμε να δηλώσουμε ευθαρσώς και απορούντες:
    ..................Γιατί να είμαστε όλοι οι Ελληνες βουτηγμένοι μέσα εκεί............. που επικαλείται ο κύριος {που ματιάσανε} απο την Τρόικα - ΔΝΤ και γιατί να τα έχουμε φάει όλοι μαζί.... εμείς οι Έλληνες ?;;;;;;;;;;;;;

    Ας ανασκουμπωθούμε σήμερα λοιπόν όλοι εμείς οι 'Ελληνες και ας δουλέψουμε σκληρά ούτως ώστε να πειθόμεθα "τοις κείνων ρήμασι"!!!!

    ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ


    http://kyameftopedioareos.blogspot.com
    http://polmarkarch.wordpress.com
    www.asda.gr/elxproi

    οι κάτοικοι-θαμώνες



    Παρασχάκης Γεώργιος Δικαστικός Επιμελητής

    Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΔΑ ΑΣ ΠΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΣΥΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑΓΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΟΙ ΟΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή