14 Μαΐου 2010

“ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ;;” - ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ www.aitolia.gr

Σας παραθέτουμε την ανταπάντηση του www.aitolia.gr στην απάντησή μας μετά την συκοφαντική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίων μας. Ακολουθεί η νέα μας απάντηση.

 Το http://www.aitolia.gr όπως όλοι ξέρετε και το έχει πράξει στο παρελθόν προβαίνει σε ανάρτηση κάθε σχολίου, ακόμα και αν το σχόλιο αυτό καταφέρεται κατά του Αιτωλία, αρκεί να μην είναι υβριστικό. Επομένως δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο δικό σας, προκειμένου να ενημερωθούν οι καθημερινοί χιλιάδες αναγνώστες φίλοι μας. Μέχρι στιγμής κρατάμε αυτά που δηλώσατε τόσο στην παραπάνω ανάρτησή σας όσο και στο σχόλιο σας και θα παρακολουθούμε τις αναρτήσεις σας. Μακάρι να είστε αυτό που δηλώνετε. Θα επανέλθουμε
 Η ανάρτηση του σχολίου σας βρίσκεται στην διεύθυνση


Προς τους διαχειριστές του www.aitolia.gr

Το γεγονός ότι αναρτήσατε το σχόλιο μας ήταν υποχρέωσή σας, πρώτον διότι μας συκοφαντήσατε κατάφορα χωρίς το παραμικρό στοιχείο, ενώ εμείς σας απαντήσαμε ξεκάθαρα και με επιχειρήματα, και δεύτερον διότι αυτό προστάζει ο άγραφος ηθικός νόμος των bloggers, άρα όπως και εσείς είπατε, το οφείλετε στους αναγνώστες σας.

Εμμένουμε πεισματικά στο γεγονός ότι για άγνωστο λόγο, χωρίς καν να μας γνωρίζετε, και χωρίς το παραμικρό στοιχείο, επιτεθήκατε συκοφαντικά τόσο κατά ημών των ιδίων, όσο και κατά της προσπαθείας μας να ενώσουμε τους πατριώτες ακομμάτιστους bloggers. Το ότι εύχεστε να «είμαστε αυτό που δηλώνουμε», δηλώνει περίτρανα την παραδοχή σας ότι μας συκοφαντήσατε. Κι’ αυτό διότι άνθρωποι που έχουν στοιχεία ΔΕΝ καταφεύγουν σε ευχολογίες αλλά εμμένουν πεισματικά στις απόψεις τους.

Το ερώτημα όμως που σας θέτουμε, και στο οποίο δεν απαντήσατε με το παραπάνω σχόλιο, είναι “ΓΙΑΤΙ μας συκοφαντήσατε;;” Μήπως «ρίξατε άδεια για να πιάσετε γεμάτα»;

Ζητούμε προς αποκατάσταση της εικόνας μας

(1) Να αποσυρθεί από το άρθρο, ή να αντικατασταθεί με το πραγματικό λογότυπο, το κατάπτυστο κολάζ που μας απεικονίζει με το σήμα του ΛΑΟΣ, και προφανώς σκοπός του, κατά το ρητό «μία εικόνα χίλιες λέξεις», είναι να διαμορφώσει αυτομάτως ψευδείς εντυπώσεις για εμάς, χτυπώντας στο θυμικό των χιλιάδων αναγνωστών σας.

(2) Να αναρτηθεί όχι ως σχόλιο, αλλά ως νέο άρθρο η ολοκληρωμένη δισκελής απάντησή μας (*) και στο δικό σας ιστότοπο, μαζί με το τελευταίο σας σχόλιο καθώς και την σαφή απάντηση σας στο παραπάνω ερώτημα.

Οφείλετε, αφού αυτοαποκαλείστε αντικειμενικοί ειδησεογράφοι που σέβονται τους αναγνώστες τους, να το αποδείξετε, αποκαθιστώντας την αλήθεια και την εικόνα, τόσο την δική μας όσο και την δική σας.

(*) Σας στείλαμε τόσο με e-mail όσο και με σχόλιο 2 απαντήσεις.
Γιατί προτιμήσατε να δημοσιεύσετε το σχόλιο που περιέχει αυτήν την απάντηση http://akommatistoi.blogspot.com/2010/05/blog-post_3007.html και όχι το άλλο http://akommatistoi.blogspot.com/2010/05/bloggrs.html που απαντά επακριβώς, και με επιχειρήματα, στην συκοφαντική επίθεση;

(Το παρόν εστάλη με e-mail και σχόλιο στο http://www.aitolia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου