5 Μαΐου 2010

ΘΡΗΝΟΥΜΕ 4 ΑΘΩΟΥΣ - ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ

05/05/2010

Γιατί να χάσουν την ζωή τους 4 αθώοι άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα αγέννητο παιδί; Γιατί να καούν ζωντανοί 4 αθώοι άνθρωποι;

Μπορείτε έστω και για μία στιγμή να σκεφτείτε ότι η νεκρή κοπέλα θα μπορούσε να είναι η δική σας αδελφή, η δική σας σύζυγος, το δικό σας παιδί ;;;

Σας ερωτώ μπορείτε;;;;; Το χωράει ο νους σας;;;;;;

Δεν θυσιάστηκαν για κανέναν σκοπό. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ από θρασύδειλους υπανθρώπους με κουκούλες.

Οι εγκληματίες κουκουλοφόροι, προβοκάτορες του παρακράτους, παίζουν για ακόμη μία φορά τον ρόλο τους. Μ’ ένα σμπάρο 3 τρυγόνια. Πρώτον εκφοβίζουν τον κόσμο και τον αποθαρρύνουν από οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας, δεύτερον πετυχαίνουν την ένταση των αστυνομικών μέτρων (και διόλου μην απορήσετε αν μετατραπούν και σε στρατιωτικά προκειμένου να την βγάλουν καθαρή τα λαμόγια), και τρίτον βουλιάζουν την χώρα στο βούρκο υποβαθμίζοντας την ήδη υποβαθμισμένη εικόνα της.

Τον μαύρο Δεκέμβρη κάψανε την Αθήνα. Τώρα που σκότωσαν ένα αθώο αγέννητο παιδί, και τρεις αθώους ανθρώπους, τι πρέπει να κάνουμε εμείς;

Το ΠΑΜΕ και τα λοιπά αριστεριστικά συνδικάτα συνεχίζουν να απαξιώνουν την έννοια της διαδήλωσης και της διαμαρτυρίας. Τα ηνία κρατούν τα συνδικαλιστόμουτρα και οι καρεκλοκένταυροι που μόνο αγανακτισμένοι δεν είναι. Πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό. Σαν το χάπι. Κλείνουν δρόμους, δημιουργούν χάος, επαγγελματίες, μισθοφόροι διαμαρτυρόμενοι.

Γι’ αυτούς δεν υπάρχουν ούτε Έλληνες, ούτε Σκύθες (κατά τον Ιερώνυμο) ούτε κλέφτες, ούτε λαμόγια, μόνο «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» !

Τόσο καιρό που τα λαμόγια τα κλέβανε χοντρά με σκάνδαλα και μίζες δεν είπανε κιχ. Άλλωστε κι’ εκείνοι έτρωγαν καλά και είχαν δόντι γερό για τις μόνιμες θεσούλες τους. Οι «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ».

Τόσο καιρό που οι Τούρκοι, οι Σκοπιανοί, οι Αλβανοί αγωνίζονται σθεναρά για τον διαμελισμό της Ελλάδος και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το Αμερικανικό σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν είπανε κιχ. Άλλωστε αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ».

Τόσο καιρό που όλες οι φυλές του Ισραήλ κατακλύζουν την Ελλάδα, εγκληματούν, γονατίζουν την οικονομία μας, και διασπούν την εθνική και κοινωνική συνοχή, όχι μόνο δεν είπανε κιχ, αλλά τους υποστήριξαν σθεναρά. Άλλωστε αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ»

ΤΩΡΑ που τα λαμόγια για να καλύψουν αυτά που έτρωγαν τόσα χρόνια, βάζουν το μακρύ τους χέρι στην τσέπη των «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ», ΤΩΡΑ οι καρεκλοκένταυροι αντιδρούν με νύχια και με δόντια!!! Διαδηλώνουν, φωνάζουν, ξελαρυγκιάζονται για να τους δώσουν πίσω αυτά που τους πήραν, και λίγα παραπάνω. Και όταν τους τα δώσουν θα αποσυρθούν στις βρωμερές τους τρύπες γουργουρίζοντας από ηδονή.

Αυτή είναι η εικόνα της σημερινής ανθελληνικής αριστεράς. Έχουν ξεπέσει σε μαριονέτες της διεθνοποίησης και του παρακράτους, χωρίς εθνική ταυτότητα και ίχνος υπερηφάνιας.

ΤΩΡΑ που τέσσερις αθώοι άνθρωποι ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ θα βγουν να φωνάξουν;;;;;;;;;

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου