13 Μαΐου 2010

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ

 Ηρεμία...
Κάποιοι «φίλοι» έχουν συνηθίσει στις φωνασκίες  και δεν έχουν την διάθεση να ρωτήσουν πρώτα πριν αντιδράσουν. Μπορεί βεβαίως να είναι και κατευθυνόμενοι· τώρα από ποιους; θα είμαστε ειλικρινής και θα πούμε ότι δεν γνωρίζουμε.

Σίγουρα τα blogs αποτελούν μία υπολογίσιμη ανώνυμη δύναμη, στην οποία πολλοί από τους κρατούντες δίνουν βάση. Με την προσπάθεια που πραγματοποιούμε δεν έχουμε την διάθεση να κάνουμε καταγραφή ή οτιδήποτε άλλο. Απλώς πιστέψαμε ότι για να βρούμε κάποιους ανθρώπους, που ταιριάζουν στην ιδεολογία μας και θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε κάτι μεγάλο – νέο και άδολο, ο πιο εύκολος τρόπος θα ήταν να τους αναζητήσουμε μέσω διαδικτύου.
Επαναλαμβάνουμε ότι ψάχνουμε για Έλληνες που έχουν την αγνή διάθεση να ενεργήσουν πατριωτικά και εθνικά και δεν τους φθάνει να βρίσκονται πίσω από έναν υπολογιστή.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι επελέγησαν  Blogs που είχαν σύνδεσμο στο Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό http://dhmopshfisma.blogspot.com/. Ο λόγος; Μα φυσικά ότι υπήρχε έτοιμος ένας όγκος blogs που με κανέναν άλλον τρόπο δεν θα μπορούσαμε να βρούμε· και ούτε είμαστε όλη την ημέρα πάνω από έναν υπολογιστή για να ψάξουμε στο διαδίκτυο όλες τις πατριωτικές ιστοσελίδες.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε να αποφύγουμε Blogs με ακραίες εκφράσεις -ιδεολογίες ή που έχουν κάποια κομματική γραμμή ή κατεύθυνση. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα ιστολόγια που απορρίψαμε είναι κομματικά ή δεν είναι πατριωτικά, απλώς ο φανατισμός, η επιθετικότητα και η εμμονή τους σε κάποια πράγματα, δεν ταιριάζουν με αυτό που έχουμε εμείς κατά νου. Εν τέλει βέβαια κάναμε και ανάρτηση της συναντήσεως και  στο ιστολόγιό μας για να μπορέσουν να την δουν και όσοι έχουν την ίδια διάθεση με εμάς και τις ίδιες ιδέες, πάνω κάτω.
 Φυσικά και πολλοί άλλοι ακομμάτιστοι bloggers ή ιστοσελίδες υπάρχουν που δεν έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε. Άλλωστε είναι πασίδηλο ότι το διαδίκτυο κυριαρχείται από ελληνόψυχους.

Επιπλέον, αυτή η συνεύρεση  δεν είναι καμμία πανελλαδική συνάντηση bloggers. Ξεκίνησε με την προϋπόθεση να γνωρίσουμε κάποιους φίλους (στην περιοχή της Αττικής) που πιστεύαμε ότι εμφορούμεθα  από τα ίδια αισθήματα για την πατρίδα και την ίδια διάθεση για να πράξουμε κάτι καινούργιο – διαφορετικό – καθαρό. Είναι απλώς μία αρχή, απειροελάχιστη, που ελπίζουμε να γιγαντωθεί. Τίποτα άλλο.

Αναφέρθηκε από κάποιους καλοθελητές ότι μας γνωρίζουν, ότι είμαστε όργανα του ΛΑΟΣ και ότι θα μας βγάλουν τις κομματικές ταυτότητες.
Φυσικά μόνο ως αστείο μπορείς να εκλάβεις το όλο θέμα... ή μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό;
Εμείς είμαστε ξεκάθαροι. Δεν έχουμε καμμία σχέση με κόμματα.
Αυτοί που μας ξέρουν και θα μας ξεμπροστιάσουν, μας είναι παντελώς άγνωστοι. Δεν τους γνωρίζουμε. Το μόνο που ξέρουμε γι’ αυτούς είναι ό,τι γράφουν στην ιστοσελίδα τους ή στα blogs τους. Αυτοί λοιπόν πως μας ξέρουν;;
Τρία τινά υπάρχουν που μπορούμε να σκεφτούμε:
1)      Είναι μέρος του συστήματος και του κρατισμού.
2)      Είναι λαμόγια που δεν θέλουν να δουν κάτι νέο και διαφορετικό να δημιουργείται και μπορεί και να βιοπορίζονται μέσω των ιστολογίων τους.
3)      Είναι χολωμένοι που δεν προσκαλέστηκαν στην συνάντηση και αντιδρούν σπασμωδικά (καίτοι έγινε ανοικτή πρόσκληση μετέπειτα).
Οπότε, ό,τι και να ισχύει, από τις τρεις ανωτέρω υποθέσεις, για τους περί ου ο λόγος καλοθελητές, ορθά πράξαμε και δεν τους προσκαλέσαμε.

Λυπούμαστε βέβαια που δεν μπορέσαμε να ενημερώσουμε μερίδα Ελλήνων μπλόγκερς που μπορεί να διακατέχονταν από την ίδια διάθεση και φλόγα με εμάς. Ελπίζουμε στο μέλλον όλοι οι άδολοι και ακομμάτιστοι να βρεθούμε.
Ο αγώνας μας αισιοδοξούμε να βγάλει καρπούς.



2 σχόλια:

  1. Το http://www.aitolia.gr όπως όλοι ξέρετε και το έχει πράξει στο παρελθόν προβαίνει σε ανάρτηση κάθε σχολίου, ακόμα και αν το σχόλιο αυτό καταφέρεται κατά του Αιτωλία, αρκεί να μην είναι υβριστικό. Επομένως δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο δικό σας, προκειμένου να ενημερωθούν οι καθημερινοί χιλιάδες αναγνώστες φίλοι μας. Μέχρι στιγμής κρατάμε αυτά που δηλώσατε τόσο στην παραπάνω ανάρτησή σας όσο και στο σχόλιο σας και θα παρακολουθούμε τις αναρτήσεις σας. Μακάρι να είστε αυτό που δηλώνετε. Θα επανέλθουμε

    Η ανάρτηση του σχολίου σας βρίσκεται στην διεύθυνση
    http://www.aitolia.gr/?p=1839&cpage=1#comment-78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μασάτε παιδιά. Συνεχίστε εσείς και εμείς θα σας στηρίξουμε . Σίγουρα θα φανεί στην πορεία ποιοι και γιατί τα κάνουν αυτά. Σήμερα κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή