27 Μαΐου 2010

Σύρραξη μεταξύ αλλοδαπών στην Ομόνοια

27/5/2010

ΕΛΕΟΣ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.... ΕΛΕΟΣ
Που θα μας οδηγήσουν οι πολιτικάντηδες; 
Αυτός ο εσμός είναι που θα λάβει και πολιτικά δικαιώματα. 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ;
Σε εσωτερικές και φυλετικές διαφορές, κυρίως μεταξύ Μπαγκλαντεσιανών, αποδίδει η αστυνομία τη χθεσινή αιματηρή σύρραξη στην οποία ενεπλάκησαν πάνω από 200 άτομα στη διασταύρωση Μενάνδρου και Σοφοκλέους, στο κέντρο της Αθήνας.

Αντίπαλες ομάδες, που αποτελούνταν κυρίως από υπήκοους Μπαγκλαντές και στις οποίες είχαν εισχωρήσει αλλοδαποί και από άλλες φυλές, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αυτοσχέδια ακόντια, ρόπαλα, λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 13 υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στον "Ευαγγελισμό" - και οι 13 θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες για αρκετή ώρα έκαναν επιχείρηση στην περιοχή για τη σύλληψη των δραστών. Προσήχθησαν 6 άτομα από το Μπαγκλαντές, την Παλαιστίνη και την Αλγερία, οι οποίοι κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως και πιθανόν θα συλληφθούν μαζί με τους υπόλοιπους 13, που νοσηλεύονται στον "Ευαγγελισμό", για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Συνολικά θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα 19 άτομα.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιας έκτασης επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές και μελετώνται τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου