8 Απριλίου 2011

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ: ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

07/04/11
ΑΘΗΝΑΙ

ΠΡΟΣ:  MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη

Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.  

 1. Είπες ότι είναι αντισυνταγματική και άκυρη η μνημονιακή σύμβαση. Θα συμφωνήσω, αλλά αντισυνταγματική και άκυρη είναι η επιβολή πολυπολιτισμικής παιδείας στα παιδιά μας κατά παράβαση του άρθρου16 του Συντάγματος. Όπως επίσης αντισυνταγματικός είναι ο νόμος του Ραγκούση για χορήγηση ιθαγένειας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατά παράβαση του άρθρου 4 του Συντάγματος. Γιατί δεν μίλησες  για αυτά; Μήπως επειδή ενοχλείται η καθεστηκυία τάξη της αριστεράς; 

 1. Είπες επί λέξει ότι «όλα τα κόμματα από το 1950 που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πλην της Αριστεράς, φταίνε για την σημερινή κατάντια». Είσαι άδικος Μίκη ή μάλλον τα είπες αντίθετα διότι μετά από μία εμφύλια περιπέτεια που μας έβαλε η αριστερά και κόστισε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Συντονισμού 11.370.000.000 δραχμές γυρίζοντάς την πίσω 50 χρόνια, παρά ταύτα όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η επταετία του Παπαδόπουλου μέχρι το 1973 κατάφεραν επί μία 20ετία (1953-1973) να αυξάνουν το ΑΕΠ κατά 8% κάθε χρόνο και να πετύχουν αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%, και οι πάντες να ομιλούν για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος και κυρίως το οικονομικό θαύμα της επταετίας.

Άρα αγαπητέ φίλε Μίκη η αλήθεια είναι ότι, η αδιέξοδη εμφυλοπολεμική πολιτική της Αριστεράς οδήγησε σε οικονομική αιμορραγία την Ελλάδα και οι κυβερνήσεις μέχρι το 1973 κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και να φτιάξουν οικονομικά ισχυρή Ελλάδα. Από το 1973 και μετά άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπου φυσικά αμέτοχη δεν είναι η Αριστερά και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του βουλευτή του Συνασπισμού Π. Κοροβέση όπου δήλωσε ότι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έλαβαν μίζες από τη Siemens για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, κατά την οικουμενική κυβέρνηση του Τζαννετάκη το 1989, αλλά φυσικά να μην λησμονούμε και το σκάνδαλο της πώλησης του Γερμανού και τον ρόλο του Κ.Κ.Ε..  Είναι τυχαίο άλλωστε που το ΚΚΕ είναι νομικό πρόσωπο με  την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία μαζί με την Εκκλησία και τις Τράπεζες; (ΒΗΜΑ, 14/06/1998) Φαντάσου φίλε Μίκη η Αριστερά να ήταν κυβέρνηση τι θα έτρωγαν !!

 1. Μίλησες για την κατεδάφιση της ιστορίας, αλλά δεν μας είπες ποιοί πρωτοστάτησαν στην κατεδάφιση της ιστορίας; Μήπως ήσαν τα πρωτοπαλλήκαρα της Αριστεράς, προεξάρχοντος του ισόβιου προέδρου της ΟΛΜΕ  και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Καλομοίρη, που έβγαιναν σε όλους του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς υπερθεματίζοντας για την αλλαγή των σοβινιστικών βιβλίων της αστικής τάξης που προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με τον εθνικισμό και την ξενοφοβία;

Ναι φίλε Μίκη και όχι μόνο όλοι οι Αριστεροί υπερασπίζονταν την κατεδάφιση της ιστορίας αλλά καθύβριζαν και τρομοκρατούσαν όλους εμάς ως ρατσιστές και φασίστες, και τώρα μας καλείς να κατέβουμε μαζί στους δρόμους, . Με ποιους να κατέβουμε μαζί, με αυτούς που τόσα χρόνια είναι φερέφωνα των Αμερικανών και ως τάγματα ασφαλείας τρομοκρατούσαν τους Έλληνες να μην αντιστέκονται;

 1. Σε ρώτησε ο Παπαδάκης γιατί δεν πάνε οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αριστερά και εσύ λες επί λέξει «αυτό δεν έχει καμμία σημασία». Μούγκα  για τα εγκλήματα της Αριστεράς. Μούγκα γιατί; Διότι φίλε Μίκη, η αριστερά τόσα χρόνια με την είσοδο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων που δολοφονούνται, βιάζονται , καταληστεύονται ξυλοκοπούνται, χάνουν τις δουλείες τους, μειώνεται το ημερομίσθιο, κλείνουν τα μαγαζιά τους από τις ορδές των εισβολέων, αλλά εντελώς προκλητικά, καταστρατηγώντας τις μαρξιστικές της καταβολές, τάχθηκε εναντίων των Ελλήνων και υπέρ των παρανόμων εισελθόντων οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία, στην κοινωνική αποξένωση, στην υπογεννητικότητα, στον φόβο και στην κατάθλιψη. Σε παραπέμπω στον σύντροφο Ν. Κούνδουρο να σου πει πως χαρακτήρισε την αλληλεγγύη στους λαθροεισβολείς (Βήμα 3/4/11). Η αριστερά, μαζικά συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων αποκαλώντας τους φασίστες και ρατσιστές, η συνήθης τακτική της ψυχολογικής τρομοκρατίας που επιβάλλει.

Πλέον η Αριστερά, δεν έχει λαϊκά ερείσματα στην κοινωνία όπως παλιά, και απομονώθηκε από τον κυρίως κορμό του ελληνικού λαού και στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων η Αριστερά όπως και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στις ορδές των λαθροεισβολέων και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Γι΄ αυτό φίλε Μίκη δεν κεφαλαιοποίησε την δυσαρέσκεια του κόσμου η αριστερά. Κι αυτό δεν το είπες. Πως λοιπόν μας καλείς  να κατέβουμε πανεθνικά, όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο, όταν κατά βάση απευθύνεσαι μόνο σε αριστερό ακροατήριο, εφόσον διαγράφεις μονομερώς συλλήβδην τα εγκλήματα της αριστεράς και εστιάζεις στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; Με ποιους να κατέβουμε μαζί με αυτούς που μαζικά πολεμούν το έθνος και την εθνική συνείδηση ως επινόηση της αστικής τάξης ; Οξύμωρο και αντιφατικό.

 1. Είπες ότι σε φιμώνουν τα κανάλια, αλλά δεν είπες ότι τα κανάλια είναι αριστεροκρατούμενα και όλοι οι αριστεροί αναρριχήθηκαν στα κανάλια και αν δεν υποταχθείς στην πολυπολιτισμική ιδεολογία της Αριστεράς εξοβελίζεσαι. Όλγα Τρέμη από την ΚΝΕ, Στάη από την ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Ευαγγελάτος αριστεροί, Τζίμας αρθρογράφος του Ρισοσπάστη, Βερύκιος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας αριστεροί, Κύρτσος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη κ.α.  Θοδωράκης, Τριανταφυλλόπουλος, ακόμα και οι γελωτοποιοί Λαζόπουλος Κανάκης, πολλοί σύντροφοι αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης, λόγω πολυπολιτισμικής διεθνιστικής γαλούχησης. Δεν μιλάω για τα κρατικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκεί γίνεται πάρτι από αριστερούς.

Άρα φίλε μου Μίκη, η Αριστερά κυβερνά τα ΜΜΕ και αυτή σε φίμωσε όπως συνέβαινε σε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα.

 1. Είπες ότι στο κίνημα τους θέλεις όλους εκτός από τους φασίστες, τους χουντικούς. Ποιούς εννοούσες ως φασίστες και χουντικούς; Μήπως  τους φοιτητές της αριστεράς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ξυλοκοπούν, βρίζουν τους ακαδημαϊκούς εάν δεν συμφωνούν με τις δράσεις τους και εντελώς πραξικοπηματικά κλείνουν τα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν αίθουσες, απαγορεύουν σε διαφωνούντες να ομιλούν και στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη και όλα αυτά εις το όνομα του ακαδημαϊκού ασύλου; Μήπως εννοούσες αυτούς τους αριστερίζοντες που καίνε την ελληνική σημαία, τα καταστήματα των μη αριστερών και ύστερα παρεισφρέουν στο μπλόκ των αριστερών διαδηλωτών για πολιτική κάλυψη; Eάν κατά λάθος βέβαια συλληφθεί κανείς τρέχουν οι βουλευτές της αριστεράς  να τους βγάλουν έξω όπως και στις περιπτώσεις με την τρομοκρατία.  Όλοι οι ακροαριστεροί τρομοκράτες (βλ. Μαρίνος, Μαζοκόπος, Μαζιώτης) που κατά καιρούς συνελάμβανε η αστυνομία, υποστηρίζονταν στα δικαστήρια από βουλευτές της αριστεράς. Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί. Μα κι αυτοί οι τρομοκράτες της 17Ν δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να χτυπήσουν ένα προδότη πολιτικό, ο Μπακογιάννης τους έφταιγε ή ο Περατικός που η δολοφονία του ανάγκασε τους εφοπλιστές να φύγουν από τον Σκαραμαγκά και να πάνε τα καράβια τους έξω. Πάντως εάν σε μπέρδεψα σε παραπέμπω στην ρήση του συντρόφου Λένιν που όταν ο σύντροφος μαρξιστής Μουσολίνι ανέβηκε στην εξουσία είπε «ο φασισμός και ο κουμμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου πράγματος» (Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» Ε. Σταυρίδης, σελ.71, σελ.73).


Μήπως αυτούς εννοείς για φασίστες, διότι εγώ, που δεν έχω ούτε τα μισά χρόνια από εσένα, δεν έχω γνωρίσει άλλους φασίστες στην ζωή μου πλήν των αριστερών. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος γνωρίζεις κι άλλους;
 1. Και τέλος, είπες να κλείσουμε την  βάση της Σούδα και να μην παρέχουμε βοήθεια στο ΝΑΤΟ. Μα καλά, δεν μας έγινε μάθημα το πάθημα του Παπαδόπουλου το 1973 που δεν παρεχώρησε την Σούδα στους Αμερικανούς στον πόλεμο των 7 ημερών και χάσαμε την μισή Κύπρο με χιλιάδες νεκρούς και 200.000 πρόσφυγες.  Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λέμε τέτοιες αριστερές ρητορείες και να βάζουμε σε περιπέτειες πάλι την Ελλάδα μας. 

Τέλος πάντων. Η αλήθεια που δεν είπες Μίκη μου είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους τους για να περάσουν τις θελήσεις της παγκοσμιοποίησης, ενώ η Αριστερά έχει δηλητηριάσει τους ψηφοφόρους της με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και μάχονται για αυτήν ως συντεταγμένος στρατός, αναγκάζοντας και τους κυβερνώντες να επισπεύσουν την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άρα η αριστερά οδηγεί την κούρσα προς τον όλεθρο ελέγχοντας από το 1974 κράτος και παρακράτος. Εάν πραγματικά Μίκη μου έχεις δημιουργήσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών θα πρέπει να είσαι ανεξάρτητος όχι μόνο κομματικά, αλλά πρωτίστως ιδεολογικά και να απεμπολήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν δεν αναγνωρίσετε εγκλήματα παρελθόντος και παρόντος πως θα συνοδηπορήσουμε εθνικά; Η μισή αλήθεια είναι επικίνδυνη τακτική και η αγιοποίηση των εγκλημάτων της Αριστεράς, δεν νομιμοποιεί την ταυτότητα του κινήματος που προΐστασαι, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετονομαστεί το κίνημα, σε κίνημα αριστερών πολιτών και όχι ανεξάρτητων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ένας ανεξάρτητος πολίτης

Γιώργος Γεωργίου

Μας το έστειλαν9 σχόλια:

 1. [82] WWW.ΞΕΦΤΙΛΟΦΡΕΝΙΑ.news.tzinis.gr Σατυρικός επιθετικός και αντικειμενικός...
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Και τα αποκόμματα.
  Ε ρε τι κάνει το ΣΥΜΦΕΡΟΝ....
  @ Τα κόμματα αποτελούν εγγύηση για την ομαλή διεξαγωγή της ανωμαλίας, στις κοινωνίες.
  ΟΙ πολιτικοί είναι κομματικοί κρατούμενοι. Μας ξαναέφεραν την ΚΑΤΟΧΗ, τα ανθρωπάκια.
  Δύστυχος η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες….. μαλάκες της.
  Εδώ και 35 χρόνια μας κυβερνούν *Μ-βλάκες. Δαν έχουν μπέσα, κλειστούς τους ΜΕΣΑ.
  Απορία ενός μαλακά, γιατί ψηφήσατε ΠΑΣΟΚ;; Μη διαμαρτυρηθείς αν πάθετε ΣΟΚ, και φάτε μποκ.
  Η Ελλάδα ανήκει στους μαλάκες της. Ή ανήκουμε στη δύση ως ξενοκίνητοι μαλάκες κλπ;
  Ξενομανία: Η δουλοπρέπεια ο μιμητισμός, οι δουλοπρεπείς στο τομάρι τους, οι φθονεροί, μνησίκακοι, αμόρφωτη, ξιπαστήκανε από την γνώση τους τα αγαθά ανθρωπάκια, και σαμποτάρουν τους αρχαίους Έλληνες και τους σύγχρονους.
  Το σύνδρομο της ηττοπάθειας (ανήκουμε στη δύση) συνοδεύει τους σύγχρονους Έλληνας πολιτικούς. Δεν θέλω να παραδεχτούν τα όσα λέγω, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μερικοί ζοχαδιάζονται για αυτά που γράφω, μπορούν να με διαψεύσουν αν κάπου κάνω έχω λάθος, ΜΟΝΟΝ διαψεύσεις συγκεκριμένες με επιχειρήματα δέχομαι. Φαντάσου έναν που τον θεωρούν μ-βλάκα να μην μπορούν να τον διαψεύσουν…Πολλοί θεωρούν φυσιολογικό ο άνθρωπος να είναι και μαλάκας.
  Ρυμουλκούμενα κόμματα πίσω από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τις ιδέες του Καρατζαφέρη, έγιναν νταβατζίδες τους.
  Ντροπή να προσαρμόζονται με τις υποδείξεις, τις ιδέες του Καρατζαφέρη με καθυστέρηση ετών μηνών κλπ.
  Δικές σας ιδέες δεν έχετε; Και όμως έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να αναλαμβάνετε την "διακυβέρνηση" του κράτους, ενώ σας κυβερνούν άλλοι.
  Το ανήκουμε στη δύση, όλους μας έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ! Τι είμαστε ζώα και πρέπει να ανήκουμε στον αγελαδάρη;
  Διεθνή ξεφτίλα: ΤΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΡΗΣΗ. Made in USA, προδότες ποιούσα.
  η δεξιά: Ανήκουμε στη δύση, του *Μ-βλάκα η ρήση).
  Τα αντίστοιχα. ΚΚΕ κλπ. αριστερά ρυμουλκούμενα κόμματα, υπόδουλα δουλοπρεπή ετεροκίνητα στη Ρωσία, αντίστοιχο της δεξιάς, το ανήκουμε στη δύση.
  Οι ανίκανοι, τα πουλημένα τομάρια στα ξένα καθάρματα της υφηλίου πουλημένοι αποδεδειγμένα
  Πρέπει να ντρέπονται για την ανικανότητα τους, να κάνουν ένα δικό τους κόμμα κλπ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!! Οι ανίκανοι και τα πουλημένα τομάρια, αποδεδειγμένα ανήκουν
  στα ξένα καθάρματα της υφηλίου. Και έτσι διαβιούν όλοι οι αμόρφωτοι χωρίς ΛΟΓΙΚΗ, οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι και ανθέλληνες. Ανήκετε στην ανικανότητα σας, στο μηδενικό ΕΓΩ σας.
  Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.
  Έζησα σε μια εποχή: Που μέχρι στιγμής μας κυβερνούσαν απατεώνες, καθάρματα, δουλοκίνητη, ρυμουλκούμενοι, κτηνάνθρωποι και *Μ-βλάκες. Και οι Μ-βλάκες (Τα ανθρωπάκια.) τους ψηφίζανε.
  Ψάχνεις για ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ. Στην πολιτική δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
  Ο μόνος αυτοκινούμενος αρχηγός που ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, που δεν τον βγάλανε ΑΛΛΟΙ, ούτε δια του μπαμπά τους, του συγγενολόι τους κλπ. είναι ο Καρατζαφέρης......, Για να δούμε τι θα μας φέρεις.
  *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)
  Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr
  Συνέχεια στο στο ολοκληρωμένο κείμενο: http://tzinis.blogspot.com/2010/03/82-wwwnewstzinisgr.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ακκοματιστοι φασιστες Ελληνες πολιτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε τον Ανώνυμο φίλο μας (που μάς αποκαλεί "φασίστες") για τον σχολιασμό του.
  Θα προτιμούσαμε όμως, εφόσον διαφωνεί με το άρθρο, να μας αναπτύξει την άποψή του, επί του θέματος.

  Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε, είναι ότι ελλείψη επιχειρημάτων και αδυνατώντας να αντικρούσει το γράμμα του φίλου μας, καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς, ισχυροποιώντας έτσι την επιχειρηματολογία του αρθρογράφου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αγιοποιείς την χούντα μονο που την φερνεις σε αντιπαραθεση με μια τραγική κατάσταση .. το οτι καποιοι κοιταξαν την παρτυ τους και δηλωναν καποτε αριστεροι δε σημαινει οτι θα στοχοποιησουμε την αριστερά για αυτο και ασφαλως υπαρχει φιμωση το οτι καποτε ητανε καποιοι στην κνε δε σημαινει οτι ειναι ισοβια εκει (τρεμη κλπ κλπ) .. το οτι γινανε λαθη ιστορικά γίνανε ομως δε σου φταίει η μειοψηφική αριστερά για 50 χρόνια λαθος διακυβερνησης που οδηγησε εδώ σήμερα ..
  + ο προεδρος της ολμε ισα ισα ητανε ο πρωτος που ειχε ξεκαθαρει σταθερη και σωστη θεση σε σχεση με τα βιβλία ιστορίας ψαξε αναφορές του και ασε τα παιχνιδια εντυπωσεων

  +φασιστες (τους αναρχικούς θολωμενους που στεκονται σα φασιστες) και χουντικους τους χουντικους τους πρωτους προδοτες τετοιας μορφης

  + για τον πρωτο φιλο που απάντησε ολα αυτα οπως τα αναφέρεις είναι ο καπιταλισμός απο όλα αυτά κάτι χρειάζεται αυτο το συστημα καθε φορα και ο καθε ενας τον ρολο του .. για να το πολεμησεις αυτο θες δουλεια ιδεολογικη συμφωνα με τις ταξεις που απευθυνεσαι να κινήσεις

  + η βαση της σουδας να κλεισει ουτε ωφελος δεν εχουμε απο αυτο απλα εξυπηρετουμε τα συμφεροντα του ΝΑΤΟ και τον ιμπεριαλισμο και να κλεισει ναι γιατι ειμαστε σε περιοδο που ουτε καν μπορουν να εκβιασουν με κατι .. εστω να περασει το θεμα με τον ιμπεριαλισμο στην λιβυη

  ΤΕΛΟΣ οσο για την περιουσία του ΚΚΕ υστερα απο ερευνα στο ιντερνετ δε βρηκα κατι που να στηρίζει αυτό που λες και ουτε καν το άρθρο .. ΑΝ δεν ανεβασεις τη συγκεκριμενη εφημεριδα (με φωτογραφία) για να διαβασουμε τι και πως το λεει (και παλι μια εφημεριδα οχι καποια επισημη πηγη φιλαρακι) το μπλογκ σου χριζει προσωπικα απο εμενα σχολιασμου ως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ... αν δεν αναρτηθει το παρών τοτε προειδοποιώ ότι θα το χακάρω για να πω την γνώμη μου ...

  ευχαριστώ τρελα φιλιά ΚΟΑΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σας απάντησα στο Epirus TV News, ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ωραίο το άρθρο του Γ.Γεωργίου. Ωραίο και το δικό σου τζίνι. Θα έλεγα πως έχεις δίκιο για τα κόμματα, αλλά στο καθεστώς που βρισκόμαστε το πολιτικό παιχνίδι παίζεται μόνο μέσα από οργανώσεις πολιτών που λέγονται και λειτουργούν ως κόμματα. Συνεπώς μέσα από αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε για να κάνουμε κάτι καλλίτερο. Εκτός και αν μπορούμε να φτιάσουμε ένα άλλο που θα μπορέσει να υπερισχύσει έναντι των άλλων και να φέρει αυτό την αλλαγή. Μια άλλη λύση θα ήταν να αλλάξουμε το καθεστώς και να μην έχουμε καθόλου κόμματα, αλλά τότε τί θα έχουμε; Τι θα μπορούσαμε να έχουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΕ ΚΟΑΝ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ. TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
  Μικρομεσαίοι είναι οι περισσότεροι κατέχοντες
  Τράπεζες, θρησκευτικές οργανώσεις και το... ΚΚΕ είναι τα νομικά πρόσωπα με τη μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία. Πρώτη η Εμπορική Τράπεζα με αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας της 31 περίπου δισ. δραχμές, ακολουθεί η ΕΚΟ ΑΒΕΕ με 14 δισ. δραχμές και η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, με τα Αρσάκεια και Τοσίτσεια Σχολεία, με αξία ακίνητης περιουσίας 9,6 δισ. δραχμές.
  Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την επεξεργασία της δήλωσης ακίνητης περιουσίας που υπέβαλαν πέρυσι τα νομικά πρόσωπα. Από τη δηλωθείσα αξία των νομικών προσώπων το Δημόσιο εισέπραξε το 1997 φόρους που ανήλθαν σε 13 δισ. δραχμές, ενώ για το 1998 το ποσό αυτό υπολογίζεται να ανέλθει σε 17 δισ. δραχμές.
  Το ΒΗΜΑ, 14/06/1998 , Σελ.: A04
  Κωδικός άρθρου: B12485A041
  ID: 90935
  http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=12485&m=A04&aa=1
  ΦΙΛΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τεκμηριωμένο και ουσιαστικό το άρθρο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. δεν ειναι ολη η αριστεροι το ιδιο ουτε ολοι η δεξοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή