7 Μαΐου 2010

κ.Καμμένε, και κάθε κ.Καμμένε, είστε Ελληνόψυχος;;; Ε τότε αποδείξτε το.

07/05/2010

Π. Καμμένος: "Δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή!"

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε κανέναν απ' αυτούς, τους επαγγελματίες προδότες, που ξεπούλησαν, και ξεπουλάνε την πατρίδα.
 Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι, ή δεν είναι, μία στημένη κρίση συνειδήσεως του Καμμένου, ή του οποιουδήποτε Καμμένου.

κ.Καμμένε, και κάθε κ.Καμμένε, είστε Ελληνόψυχος;;; Ε τότε αποδείξτε το.

Ειλικρινή μας ακούγονται αυτά που λέτε. Θέλετε να σας πιστέψουμε;;;;; Ε τότε παραιτηθείτε, αποτάξτε την σαπίλα του πολιτικού, μηνύστε επώνυμα όλα όσα ξέρετε, και κατεβείτε μαζί μας στους δρόμους ως απλός Έλλην πολίτης.

Γιατί παραμένετε μέσα στο σάπιο σύστημα;;;;;; Αν όντως είστε πατριώτης, πιστεύετε ότι έχετε και την παραμικρή ελπίδα να προασπίσετε το εθνικό συμφέρον μέσα απ' τη φωλιά της διαφθοράς;;;;;
Δύο τα τινά. Είτε θα διαφθαρείτε, είτε είστε ήδη διεφθαρμένος.

Τα σχόλια δικά σας...



1 σχόλιο:

  1. Τα παιδιά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ δεν τα αγγίζει κανένας. Διερφθαρμένα κόμματα και κανάλια ο συρφετός της παγκοσμιοποίησης μας οδηγεί στα δίχτυα των αμερικανοεβραϊκών τραπεζών της goldman sach και ΔΝΤ (SOROS). Μην περιμένετε απο αυτούς τίποτα. Ο μόνος δρόμος είναι να μπούμε στην Βουλή και να τους διώξουμε. Είναι σάπιο το σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή