18 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκέντρωση στο Κερατσίνι για τον θάνατο του 34χρονου. Το γεγονός ακούσαμε ότι κάνει τον γύρο του κόσμου...!


Οι βρυκόλακες του αριστεροφιλελεύθερου τομέα, μυρίστηκαν αίμα και έμπηξαν για ακόμη μία φορά τα δόντια τους στην Ελληνική κοινωνία.

Τελικά, από ότι φαίνεται, το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή. Όλα θα γίνουν καλλίτερα όταν μας τελειώσει.

Πληροφορούμαστε ότι το γεγονός κάνει τον γύρο του κόσμου...! Τί λες τώρα; Δηλαδή για κάθε δολοφονία που συμβαίνει στην Ελλάδα, από σήμερα, θα έχουμε διεθνή ανακοινωθέντα;;; Μωρέ μπράβο, γίναμε το κέντρο του κόσμου ξανά! 

Γίνονται λέει αντιφασιστικές διαδηλώσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδος... Μη ξεχάσετε να τα κάψουμε παιδιά... όλο και κάποιος λαθρομετανάστης και κάνας πράκτορας θα θέλει να βοηθήσει...

Για τους χιλιάδες των νεκρών από αυτοκτονίες, από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, πότε θα δούμε δικαίωση;
Πότε θα μπουκάρουν στα γραφεία των κομμάτων αυτών οι αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν και να συλλάβουν τους δολοφόνους των συμπατριωτών μας;

ΠΟΤΕ ο πρόεδρος της δημοκρατίας, θα βγάλει ανακοίνωση αγανάκτησης, για τα δολοφονικά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που οδήγησαν και οδηγούν χιλιάδες Ελλήνων στην αυτοκτονία;

Τέτοια συσπείρωση πάντως κατά του απολύτου κακού, από όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν πρέπει να έχει ξανασυμβεί εν Ελλάδι.

Εν γνώση τους πολώνουν το πολιτικό σκηνικό άγρια. Δημιουργούν μία Χρυσή Αυγή που είναι το απόλυτο κακό για το πολιτικό σύστημα.
Από την μία μεριά η Χ.Α. και από την άλλη όλο το παλαιοκομματικό κατεστημένο. Και φυσικά κάτι τέτοιο αποζητά και η Χ.Α.. Δεν είναι κάτι που δεν θέλει, απλώς θα ήθελε να το κάνει με τον δικό της τρόπο.

Όπως λένε λοιπόν είναι εναντίων όλων, και όταν οι άλλοι είναι τα συστημικά κόμματα, του ανθελληνισμού και της προδοσίας, θα κερδίζει συνεχώς έδαφος. Είναι επίσης βέβαιο ότι με τέτοια γεγονότα, που τα φασιστοειδή της ψευτοαριστεράς αποζητούν για εκμετάλλευση, τα πράγματα θα οξυνθούν κι άλλο.

Και στην πόλωση αυτή, ακόμα κι αν χάσουν ψηφοφόρους, η Χ.Α. πάλι κερδισμένη είναι. Ακόμη να καταλάβουν ότι όποιος πηγαίνει σε αυτήν ζητάει εκδίκηση από το σύστημα, που το αντιπροσωπεύει το "συνταγματικό τόξο", που κατασπάραξε την Ελλάδα;

Όσο όλα τα υπόλοιπα κόμματα συσπειρώνονται απέναντί της, όλο και περισσότεροι Έλληνες θα οδηγούνται στους κόλπους της

Είναι 100% σίγουρο, ότι όποτε μιλάει ο Βενιζέλος κατά της Χ.Α. οι εγγραφές στο κόμμα παρουσιάζουν αύξηση. 

Κακώς μπαίνουν στο κυνήγι μαγισσών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Θα μπορούσαν να κάνουν την διαφορά τώρα, και έχασαν ακόμη μία ευκαιρία.

Μέσα στον παλαιοκομματικό αχταρμά, η ΝΔ τα ρίχνει ξώφαλτσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και τσιμπήσει κάνα πρώην ψηφοφόρο της. 

Κανένας δεν ασχολείται με τον Κουτσούμπα (για όποιον δεν το γνωρίζει, είναι ο Γ.Γ. του ΚΚΕ)

Μετά από μήνες αδιαφορίας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, απέναντι στα αριστεροφιλελεύθερα συστηματικά κόμματα, βρήκαμε ευκαιρία να μαζέψουμε λίγο κόσμο. 

Βρήκε ευκαιρία και ο Κουτσούμπας (ο Γ.Γ. του ΚΚΕ) να βρει λίγο κόσμο στο Κερατσίνι για να μιλήσει.

Έφαγε τις φάπες του ο Καμένος που πήγε και αυτός εκεί, μπας και περισσέψει λίγο κοκαλάκι να γλείψει, αλλά του την έπεσαν... δημοκρατικά.
Βεβαίως όταν (πολύ κακώς) αφαιρεί η Χ.Α. το μικρόφωνο από τον δήμαρχο του Μελιγαλά, είναι φασισμός που πρέπει να κινήσει αστυνομία και δικαστές. Όταν τρώει φάπες ο Καμένος είναι η δίκαιη αγανάκτηση των δημοκρατικών πολιτών...!

Πιτσιρικάδες του χαβαλέ και του χάους, συνεπικουρούμενοι παρακρατικών ψευτοαναρχικών, βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκουριάσουν και κάψουν άλλη μία περιοχή της Ελλάδος.

ΚΑΙ ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα κανάλια της διαπλοκής και της ρεμούλας, θρέφουν, γιγαντώνουν και οξύνουν την κατάσταση. Μυρίστηκαν και αυτά αίμα και σαν λυσσασμένα σκυλιά πολώνουν το κλίμα, όπως βεβαίως τους υποδεικνύουν τα αφεντικά τους και το κέρδος.

Όμως, φαίνεται πια, ότι δεν έχουν έρεισμα στην κοινωνία. Με τέτοια προπαγάνδα από τα ΜΜΕ και δεν κατάφεραν να κάψουν την Ελλάδα, ακόμα. Ίδωμεν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου