18 Σεπτεμβρίου 2013

Άγριο έγκλημα στην Αμφιάλη. Σκύλεμα στο πτώμα του νεκρού

Το τραγικό συμβάν έχει ως εξής (αναρτούμε δύο ανακοινώσεις από το newsit & newsbomb αντίστοιχα):

   1) Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.
 Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη. Κατά την ώρα της σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε πάνω του ένα μαχαίρι.
Ο νεκρός προέρχεται από εργατική οικογένεια*. Τόσο ο πατέρας του, όσο και ο ίδιος είναι μέλη του συνδικάτου μετάλλου. Ο 34χρονος Π. Φύσσας ωστόσο τον τελευταίο καιρό λόγω της ενασχόλησής του με τη μουσική δεν ήταν ενεργό μέλος.

(*Αλήθεια βρε ξεφτίλες, ο δράστης από τί οικογένεια μπορεί να προέρχεται; Από οικογένεια εφοπλιστών ή μεγαλοεργολάβων μήπως;  Γιατί τότε τα δεδομένα αλλάζουν και μιλάμε για μέλος του ΣΥΡΙΖΑ (μιας και ο αρχηγός του, γόνος μεγαλοεργολάβων είναι). Τί σχέση έχει λοιπόν η «εργατική καταγωγή» του θύματος, με το έγκλημα, βρε αληταράδες;)

   2) Νεότερα δεδομένα. Όπως λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, που υποστηρίζει ότι μίλησε και σε αστυνομικούς, η καφετέρια όπου παρακολουθούσαν τον αγώνα βρίσκεται επί της οδού Κεφαλληνίας στο Κερατσίνι ενώ το σημείο της δολοφονίας βρίσκεται στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60.
Η παρέα του 34χρονου Παύλου Φύσσα παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα, χωρίς, όπως λέει ο μάρτυς να γίνει καμία διένεξη ή διαπληκτισμός για το ποδόσφαιρο. Μόλις λοιπόν τελείωσε ο αγώνας και η παρέα βγήκε από το μαγαζί, είδε, ότι σε παρακείμενο στενό υπήρχαν δύο άτομα που κρατούσαν ρόπαλα και φορούσαν μαύρα μπλουζάκια. Αμέσως, μαζεύτηκαν και άλλα άτομα, περίπου είκοσι, και έτσι έγινε η συμπλοκή.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία δηλαδή επρόκειτο για ενέδρα. Ο μάρτυς επιβεβαιώνει ακόμα ότι ο δράστης μαχαίρωσε τον 34χρονο.
Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλούν  καταγγελίες ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν μπροστά στο περιστατικό και δεν παρενέβη* μέχρι τη στιγμή που το θύμα έπεσε στο έδαφος από τις μαχαιριές του δράστη.
Μάλιστα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες μόνο μία γυναίκα αστυνομικός ήταν εκείνη που προέταξε το όπλο της στον 45χρονο δράστη καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια να τον συλλάβει**.

(*Παράξενα πράγματα. Και στο περιστατικό του Περάματος, πάλι μπροστά στα γεγονότα, ήταν αστυνομικοί που ολιγώρησαν! )
(** Από αυτήν την μαρτυρία φαίνεται ότι ο δράστης συνελήφθη επί τόπου και όχι ύστερα από ανθρωποκυνηγητό)

3) Σε ραδιοφωνικό σταθμό ακούσαμε ότι ο 45 δράστης, ομολόγησε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και ότι η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην... Μεσογείων (τα κεντρικά της). Τί περίμεναν να βρουν αλήθεια εκεί;

Η ανακοίνωση της Χ.Α. όπως την λάβαμε:
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.

Όμως, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα και σχεδόν αυτομάτως, η οποιαδήποτε δολοφονική ενέργεια, ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή. Όταν μάλιστα αυτός που δέχεται την επίθεση, είναι και μέλος κάποιου σωματείου και ψευτοαριστερού κόμματος, τότε αυτομάτως η επίθεση έχει πολιτική χροιά.
Επιπροσθέτως, όποιος φοράει, τώρα πια, μαύρο μπλουζάκι είναι χρυσαυγίτης...! Πώς καταλήξαμε σε αυτό το συμπέρασμα; Μέχρι πριν λίγο καιρό ξέραμε ότι μαύρα μπλουζάκια και κράνη, έφεραν και οι ψευτοαναρχικοί...

Αλλά ακόμη και να αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, αυτό, πού εμπλέκει το συγκεκριμένο κόμμα με το συγκεκριμένο έγκλημα; Δηλαδή αν κάποιος δολοφόνος, πέρασε από τα σκαλοπάτια κάποιου κόμματος, μπορείς να κατηγορείς το κόμμα αυτό ότι οργάνωσε την οποιαδήποτε δολοφονία...; Όπως και με τις δολοφονίες στην Marfin, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι οργάνωσε αυτές τις δολοφονίες, ακόμη κι όταν κάποιες συνιστώσες του, εμμέσως πλην σαφώς, δικαιολόγησαν την "επαναστατική" αυτή πράξη. 
Είναι επικίνδυνα τα παιχνίδια που παίζονται από το πολιτικό κατεστημένο της πατρίδος μας. Ειδικά τώρα, που η Χρυσή Αυγή φαίνεται να συγκεντρώνει ένα εκλογικό ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 15 - 20% και έχει ρεύμα στην ελληνική κοινωνία, η οποία βλέπει στην όποια δράση της, την αντίδραση που ο ίδιος θα ήθελε να πραγματοποιήσει κατά του κράτους.

Ως γνωστόν, το σκύλεμα νεκρού, είναι μία συνήθης πρακτική της καθεστωτικής αριστεράς και από ότι φαίνεται, τώρα που τους βολεύει, και όλων των υπολοίπων κομμάτων του "συνταγματικού τόξου". Μη ξεχνάμε το σκύλεμα που έκαναν στο πτώμα ενός παιδιού (Γρηγορόπουλος), τον Δεκέμβριο του 2008, όταν δολοφονήθηκε από τα πυρά ενός αστυνομικού.
Σχεδόν σε βαθμό νεκροφιλίας, αποζητούν νεκρούς, που να ταιριάζουν έστω και ελάχιστα στο «επαναστατικό» τους προφίλ.
 Αυτό όμως που τους ταράζει περισσότερο, είναι ότι έχουν χάσει το όποιο ελάχιστο έρισμα μπορεί να είχαν, στην νεολαία. Ποντάρανε στην επαναστατική φύση της και τώρα, σχεδόν στο μεγαλύτερο ποσοστό της πια, στρέφεται προς την Χ.Α..


Το πρόβλημα που φέρνει η Χ.Α. και εν μέρη όποιος μιλάει, έστω και λιγότερο δυναμικά, για πατρίδα (βλ. Ανεξάρτητοι Έλληνες) δεν είναι η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία του παρελθόντος της (και ότι έχει απομείνει από αυτό σήμερα). Είναι ο εθνικιστικός λόγος του παρόντος, που ενώνει στους κόλπους της όλο και περισσότερους Έλληνες, που αποζητούν το κάποτε πατριωτικό σικ σύνθημα της δεκαετίας του ’80 «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Η Χρυσή Αυγή δεν πολεμάτε για το παρελθόν της ή την όποια ναζιστική ιδεολογία της, τόσο λυσσαλέα.
Το σύστημα θέλει λαθρομετανάστες, αποεθνοποίηση, μνημόνια, δουλεία. Η όποια αναφορά του οποιουδήποτε στην Πατρίδα, το Έθνος, την Φυλή, είναι αντίθετη στην εδραίωση της παγκοσμίου τάξης πραγμάτων. Μη ξεχνάμε και το άλλοτε κοινοβουλευτικό κόμμα του ΛΑΟΣ. Μόνο και μόνο η οποιαδήποτε αναφορά σε πατρίδα έκανε τον αρχηγό του... Καρατζαφίρερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου