28 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;

Όπως αναφέρεται, εάν η φερόμενη σύλληψη συνδέεται με την κακουργηματική κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τότε δεν επηρεάζει η βουλευτική ασυλία. Αλλά αυτό ισχύει περισσότερο για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, μιας και πολλοί από τους πρωτοκλασάτους βουλευτές του, έχουν χάσει την βουλευτική τους ασυλία.

Από την ιστοσελίδα http://www.real.gr διαβάζουμε:

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α., Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.

09:15 Συνελήφθη και ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης. 

09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.

09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος.


Άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αποφύγει την σύλληψη και ότι ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έχει προσαχθεί στην ΓΑΔΑ. 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Παρόλα αυτά δεν νομίζουμε ότι έχουν σκοπό να θέσουν εκτός νόμου την Χ.Α..
Αυτό που θέλουν είναι να ασχοληθούν τα κανάλια για ακόμη μία με δύο εβδομάδες, με την Χ.Α. ως πρώτο θέμα, να συμπιέσουν όσο μπορέσουν τα ποσοστά της και να εφαρμόσουν τις νέες μνημονιακές επιταγές πιο άνετα.
Είδαμε άλλωστε ότι στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού, μπήκε δυναμικά και η ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, κάνοντας πλάτες στα κόμματα της ρεμούλας και διοργανώνοντας φασιστικά "αντιφασιστικά" συλλαλητήρια.

Μένει να δούμε αν αυτές οι προσαγωγές καταλήξουν σε κρατήσεις - φυλάκιση... ή γίνονται για να τους "σπάσουν τον τσαμπουκά"... Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου