23 Σεπτεμβρίου 2013

Φράγμα οι ελληνικές ιδέες

του Φαήλου Κρανιδιώτη,

Αυτή την πατρίδα έχουμε, όχι άλλη. Μία και μόνη. Αν την κάνουμε στάχτη, δεν έχουμε ρεζέρβα παραδίπλα για να μετακομίσουν όσοι επιβιώσουν.

Η υποκρισία πλημμυρίζει τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή περίπου λέει ότι ο δράστης είδε φως κι ανέβηκε. Πιο δικός τους δεν γινόταν, κι αυτό δεν προκύπτει μόνο από τις φωτογραφικές αγκαλιές με τον Μπαρμπαρούση. Ο,τι σπέρνεις θερίζεις.

Οταν ντοπάρεις τους ανθρώπους, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν ανεξέλεγκτες συνέπειες. Αμα προσπαθείς να πείσεις ότι ο διπλανός τους είναι κι ο εχθρός τους, ε, κάποιος μπορεί όντως να πειστεί και να εξοντώσει τον «εχθρό», που δεν είναι παρά ο γείτονας, ο φίλος, ο συμμαθητής, ο αδερφός του.

Στο αίμα όμως του μακαρίτη Φύσσα δεν θα ξεπλυθούν οι ολοκληρωτικοί οπαδοί της βίας της άλλης όχθης. Οπως η κακουργηματική καφρίλα των Σκουριών ή οι σφαίρες της τρομοκρατίας δεν μπορούν να ξεπλύνουν τους φερόμενους ως εθνικιστές, που παραβιάζουν τον νόμο, και τους εθνικοσοσιαλιστές ηγήτορές τους. Μαχαιροβγάλτες και πιστολάδες, εμπρηστές και βομβιστές πραγματώνουν την ιδεολογία του μίσους, είτε εθνικού είτε ταξικού.

Από χαρακτήρα και ιδεολογία απεχθάνομαι την αταξία, το καφριλίκι της ανομίας, όταν η ζωή, η περιουσία κι η τιμή των πολιτών γίνονται έρμαια και θύματα του κάθε αυτοσχέδιου «σωτήρα» ή «τιμωρού». Ξαναλέω, οι μικροί κι ανώνυμοι την πληρώνουν πάνω στο μπάχαλο. Κι είμαι πιστός στα σύμβολα, τα βλέπω με φροντίδα και εγρήγορση. Ενοχλούμαι όταν τα διακωμωδούν.

Π.χ., ποτέ δεν έκρυψα πόσο αγαπώ τον Ελληνικό Στρατό, τον Στρατό των αγώνων, τον πλέον πατριωτικό και λαϊκό θεσμό του έθνους. Με μια αποστολή ξεκάθαρη, γεμάτη τιμή, με διοικητές, τότε, γενναίους μαχητές της Κύπρου, τους οποίους ακόμη αγαπώ και με τιμούν με τη φιλία τους. Οταν πήγα εθελοντής στον καιρό μου, όπου πήγα, ένιωθα σαν το ψάρι στο νερό. Φρόντιζα τη στολή μου, το όπλο μου, τους άντρες της διμοιρίας μου και την αποστολή μου. Τηρούσα ευλαβικά τους νόμους και τους κανονισμούς. Ημουν περήφανος γιατί συμμετείχα στο καλύτερο κομμάτι του αρχαιότερου στρατού του δυτικού κόσμου, στο καλύτερο κομμάτι της πατρίδας, γιατί πάντα η πρώτη τιμή ανήκει στους πολεμιστές. Με πειθαρχία και επιθετικό πνεύμα, αλλά στραμμένο στον απέναντι εχθρό, στο ισλαμοφασιστικό καθεστώς που κατέχει την Κύπρο, απειλεί στο Αιγαίο και στη Θράκη, στους γενοκτόνους εγκληματίες Ελλήνων, Αρμενίων και Κούρδων...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4199.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)&utm_content=Yahoo!+Mail#.UkBIatK-2So


Καλό άρθρο, ακόμη καλλίτερα τα σχόλια των αναγνωστών...
Όπως φαίνεται, Φαήλε, όσες φαμφαρόλες και να λές ο κόσμος πια δεν τσιμπάει.
Ο κόσμος πια κοιτάζει μέσα από πιο κόμμα κάνεις τις αναλύσεις σου. 
Ο κόσμος πια αδιαφορεί για τα ωραία λόγια, που λογικό θα ήταν να σε έλκουν.
Ο κόσμος εντέλει πάει Χ.Α. ξέρεις γιατί Φαήλε; Γιατί είναι οι μόνοι που θα τα κάνουν πουτάνα. Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι καλοί ή κακοί οι χρυσαυγίτες, δεν τους ενδιαφέρουν τα οικονομικά μοντέλα. Τους ενδιαφέρει να γαμήσει τα κόμματά σας κι ας πάρει και τον ίδιο η μπάλα!

Είναι η πρώτη φορά, από δημιουργίας Χ.Α., που για να πωρώσει τα μέλη της, δεν χρειάζεται να κάνει σχεδόν τίποτα η ίδια. Έρχονται ήδη φτιαγμένοι από έξω, από την κοινωνία. Έρχονται από έξω με μία απαίτηση προς το κόμμα: Θέλουμε να τους γαμήσουμε, δείξτε μας πως, κάντε μας στρατιώτες.
Αυτό ακόμα, οι δημιουργοί της γιγαντώσεως αυτού του κόμματος (δηλαδή όλα τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της λαθρομετανάστευσης) δεν το έχουν καταλάβει.

Έχουμε ένα πλήθος Ελλήνων, γύρω στο εκατομμύριο, (και ανεβαίνει), που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και πηγαίνει τρέχοντας στην Χ.Α.. Ο κόσμος αυτός δεν είναι απαραίτητο να έχει βαθιά πατριωτική συνείδηση. Είναι ο Έλληνας βιοπαλαιστής, η νοικοκυρά, το παιδί τους, που βλέπει το κράτος της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, να τον εξαθλιώνει και τον λαθρομετανάστη να του κλέβει την δουλειά, να τον κακοποιεί και να τον εκτοπίζει από τις γειτονιές του. Ο πρώην ΚΚΕς δολοφόνος του Κερατσινίου, είναι ένας από αυτούς και ακολουθούν κατά χιλιάδες και άλλοι.

Σωστά αναφέρει στο άρθρο του, ότι η Χ.Α. πωρώνει και με την ακραία ρητορική της έχει μερίδιο ευθύνης στο έγκλημα.
Αυτά βεβαίως γινόντουσαν κάποτε, γιατί σήμερα απλώς δεν χρειάζεται. Αυτό που ακόμη δεν έχει καταλάβει ο Κρανιδιώτης και οι συν αυτόν «ομότοξοι», ή δεν θέλουν, είναι ότι τα κόμματα της ολιγαρχικής δικτατορίας και της ρεμούλας, είναι που στέλνουν έτοιμους πωρωμένους στρατιώτες στην Χ.Α.. Και αυτούς τους εξαθλιωμένους, δεν τους εκφράζει πια καμμία πουλημένη αριστερά, που κατέστρεψε εν γνώση της την ελληνική εργατιά και αποδομεί την ελληνική κοινωνία.

Ακόμα και φωτογραφία να βρεθεί, με τον Μιχαλολιάκο να είναι αγκαλιά με τον Χίτλερ, δεν θα αλλάξει τίποτα. Ο κόσμος είναι αγριεμένος και αγριεύει ακόμη περισσότερο βλέποντας τα παπαγαλάκια της εξουσίας και τους μεγαλοδημοσιογράφους, να τα βάζουν, δικαίως ή αδίκως με την Χ.Α..
Όσο βλέπει τους υπαιτίους της διάλυσής του να εκτοξεύουν μύδρους κατά της Χ.Α., τόσο θα σκληραίνει και θα συσπειρώνεται γύρω από αυτό το κόμμα.  
Και καλό θα είναι να σταματήσετε να μιλάτε για ναζισμό. Εκτός του ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν είναι ναζιστές, σε πολλούς εξαθλιωμένους, μόνο και μόνο που μπορεί να ακούνε τον Βενιζέλο να μιλάει κατά του ναζισμού, αρχίζει και αγιοποιείται στην συνείδησή τους.

Όπως φαίνεται, Φαήλε, «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»... και το ποτάμι αυτό εσείς το δημιουργήσατε, εσείς το συντηρείτε, εσείς το δυναμώνετε.-

1 σχόλιο:

  1. Είναι γνωστό ότι ο ναζισμός αντλεί δύναμη από τους εξαθλιωμένους που δεν έχουν λίγο μυαλό να σκεφτούν και να αναλαβουν κάποια ευθύνη για την απελευθέρωσή τους. Και είναι γνωστό τι συμβαίνει στη συνέχεια. Εκδικείται τάχα τους κακούς πολιτικούς και στέλνεις τις μάζες να σκοτωθούνε στους πολέμους ώστε να εκκαθαριστεί το σύστημα από τους περριτούς. Γιατί πανυγηρίζετε λοιπόν? Επειδή θα συνεχιστεί η καταστροφή που άρχισαν τα μνημόνια?? Αυτό θέλετε? τόσο αρχίδια είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή