4 Ιουνίου 2013

Η "εξέγερση" ή υποβόσκουσα κεμαλική επανάσταση στην Τουρκία ή κατά άλλους "Τουρκική Άνοιξη", με δάκτυλο CIA. Εμείς τί θέση παίρνουμε;

Τί μας συμφέρει από την όλη αναμπουμπούλα στην γείτονα;


Ας ξεκινήσουμε από τα πιο ελαφρυά. Με την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να τραβήξει κάνα μήνα, θα εποφελούμασταν σαφώς στον τομέα του τουρισμού. Ήδη είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο από τις κρατήσεις που έχουμε, πόσο μάλλον όταν ο κοντινός μας ανταγωνιστής έχει τέτοια προβλήματα.
Όμως, λογικά, δεν πρόκειται να συνεχιστεί πέραν της εβδομάδος... οπότε σχετικά μικρό το κέρδος σε αυτόν τον τομέα.

Ας πάμε λίγο βαθύτερα. Η εξέγερση έγινε ως αντίδραση στην ακραία μουσουλμανοποίηση της Τουρκίας. Και για να είμαστε πιο σωστοί όχι όλης της Τουρκίας, αλλά, κυρίως, των δυτικών παράλιων αυτής, δηλαδή της Ιωνίας και της Κωνσταντινούπολης.
Εκεί οι πληθυσμοί (στο μέγιστο ποσοστό τους ελληνογενείς και ας μη το ξέρουν) έχουν ξεφύγει κάπως, από την μουσουλμανική πίεση. Είναι άλλωστε γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες, που κυκλοφορούν, δεν έχουν καμμία σχέση με τις μουσουλμάνες των ανατολικών επαρχιών. Εξευρωπαϊσμένοι λοιπόν, άνδρες και γυναίκες, δεν θέλουν τους περιορισμούς που επιβάλει ο μουσουλμανισμός.

Όμως, παρότι επιζητούν τον εκπολιτισμό τους, τον αναζητούν μέσω του... Κεμάλ. Αυτό εξηγείται, μιας και δεν έχουν βεβαίως και κάτι άλλο να αντιπαρατάξουν στο ισλαμισμό.
Ο Κεμάλ αποτελεί γι' αυτούς και ένα άλλοθι, μιας και μπορούν να τον επικαλεστούν στις διαδηλώσεις τους και να πιέσουν το κράτος προς τις θέσεις τους, προβάλλοντας ένα ιερό πρόσωπο για όλη την Τουρκία.
Πραγματικά δεν ξέρουμε ποιες είναι οι ιδεολογικές κατευθύνσεις των εξεγερθέντων, όμως χωρίς την προβολή της κεμαλικής πολιτικής, οι διαδηλώσεις θα είχαν καταπνιγεί εν τη γεννέση τους.
Η Τουρκία είναι ένα κράτος που επιτρέπει δύο ιδεολογίες: του κοσμικού κράτους του Κεμάλ και του ισλαμισμού. Οποιαδήποτε άλλη αναφορά, σε οποιοδήποτε άλλο θέλω των τούρκων, ή μοντέλου διακυβερνήσεως, πατάσσεται εξ αρχής.

Στον δε ελληνικό πολιτικό κόσμο, επιφέρει ανάμικτα συναισθήματα το γεγονός αυτό, μιας και, όπως και να το δούμε, βασικά, στις ταμπέλες, συγκρούεται ο κεμαλισμός με τον μουσουλμανισμό. Δηλαδή:
Θα μπορούσε να χαίρει η Χρυσή Αυγή, λόγο του αντιισλαμισμού των αναταραχών, αλλά κολλάει στο ότι προβάλουν τον Κεμάλ. Και επιπλέον των διαδηλώσεων μετέχει ενεργά το κομουνιστικό κόμμα της Τουρκίας. Θα λέγαμε ότι κρατάει μία στάση αρνητικής ουδετερότητας.
Αντιθέτως τα γνωστά κόμματα της αριστεράς, όπου δουν εξέγερση αμέσως να δηλώσουν συμπαράσταση. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Όμως υπάρχει ένα θέμα. Ο Κεμάλ είναι το εθνικιστικό πρόσωπο της Τουρκίας. Μικρά γράμματα για αυτά τα κόμματα. Νταβαντούρι να είναι και ό,τι να είναι.

Θα μπορούσαμε να πούμε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι ο κεμαλισμός αυτός, που εκφράστηκε στις διαδηλώσεις, έχει πιο πολύ σχέση με τον εξευρωπαϊσμό της Τουρκίας, παρά με τις όποιες εθνικιστικές βλέψεις. Αντιθέτως ο ισλαμισμός είναι αυτός που είναι και πάντα θα είναι ακραίος και επικίνδυνος.

Όμως, από όποια οπτική γωνία και να το δούμε, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί είναι προς το συμφέρον μας. Αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να μη επιφέρουν κάποιες αλλαγές στην διακυβέρνηση της γείτονος αλλά εμείς κερδίζουμε χρόνο.

Θα θέλαμε όμως να θίξουμε και ένα άλλο θέμα, που λίγοι το σκέφτονται και ακόμη πιο λίγοι έχουν την δύναμη να το συζητήσουν, και αυτό είναι, η δυνατότητα που θα είχαμε, να κάνουμε την πολιτισμική μας επίθεση στην Ιωνία.
Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι οι πληθυσμοί των παραλίων της δυτικής Τουρκίας έχουν ελληνικό αίμα και πρέπει να επανελληνιστούν. Οι διαδηλώσεις δείχνουν ότι κάτι διαφορετικό θέλουν, κάτι πιο πολιτισμένο, κάτι πιο ευρωπαϊκό. Αν υπήρχε ικανός προπαγανδιστικός μηχανισμός, θα μπορούσε να είχε ήδη αρχίσει δουλειά και να τους αντιτάξουμε, στον "πολιτισμό" των μογγόλων καταστροφέων, τον πολιτισμό της δημιουργίας του παγκοσμίου πολιτισμού. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζονται Ηγέτες και Εθνική Συνείδηση, σημαντικά πράγματα βεβαίως που απουσιάζουν παντελώς από τους ραγιάδες πολιτικούς μας, τουλάχιστον από την περίοδο της μικρασιατικής καταστροφής και εντεύθεν.

Ψιλά γράμματα βεβαίως. Αυτήν την δουλειά, τώρα, την έχουν αναλάβει οι Τούρκοι με τις φθηνές τηλεοπτικές σειρές τους, για να μας "καλωσορίσουν" στην "πραγματική μας πατρίδα", την οθωμανική αυτοκρατορία.


6 σχόλια:

  1. Λαθος πιστευεται οτι ειναι Ελληνες,επιμειξιες φυσικα υπαρχουν απο απαχθεντες και εξισλαμισμενους αλλα δεν ειναι τοσο το ποσοστο που μεσα στα 80 εκ. Τουρκων να ισχυριστεις οτι εχουν εστω και 10% ελληνικου αιματος.Ειναι λαθος λογικη ,επικινδυνη εως υποπτη με αυτην την λογικη Αλβανους,Βουλγαρους,Τουρκους,Σλαυους κλπ.θα τους βγαλετε ολους Ελληνες ο φαινοτυπος τους ομως απεχει ετη φωτος απο τον αρχαιοελληνικο αρα και ο γονοτυπος τους.Οι ξανθοι Τουρκοι ηθοποιοι που εχετε δει ειναι εξαιρεσεις ,ειναι μιγαδες τουρκογερμανοι απο προσφατες επιμειξιες Τουρκων και Γερμανων. Το μονο που μας συμφερει ειναι η αποδυναμωση των γειτονικων και εχθρικων λαων με καθε μεσο με αντικειμενικο στοχο την απομακρυνση τους προς τις στεπες του Τουρκμενισταν και τον Καυκασο απο οπου προηλθαν.Το εγγυτερο συγγενικο εθνος προς τους Ελληνες ειναι οι Ιταλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους γιατι εχετε φαγωθει καποιοι και θελετε σωνι και ντε να μας επιβαλλεται οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι ελληνες!Το οτι καποιοι τουρκοι οχι ολοι ειναι λευκοι και οτι δεν εχουν κλασσικα τουρκικα χαρακτηριστικα σημαινει οτι ειναι αποτελεσα επιμειξιας λογω παιδομαζωματος κτλ τις οποιες τετοιου ειδους τακτικες εφαρμοζαν και σε αλλους λαους οπως οι σερβοι!Αυτοι οι ανθρωποι εχουν καθαρα τουρκικη εθνικη συνειδηση!Δεν τους δεχομαι για Ελληνες και αυτοι που τους δεχονται πρατουν κακιστα και με την πρωτη εντολη που θα λαβουν απο τον εκαστοτε κυβερνητη τους δεν θα διστασουν να μας ξανασφαγιασουν!Με την λογικη αυτη θα μπορουσαν να ειναι και εξισλαμιμενοι αλβανοι σερβοι βουλγαροι κτλ βλεπετε στην οθωμανικη αυτοκρατορια ηταν και αλλοι λαοι υποδουλοι!Και τελος παντων στην εποχη που ζουμε ευκολα μπορει να διαπιστωθει αν ειναι ελληνες η οχι πολυ απλα με test DNA αυτο εκαναν οι εβραιοι οταν καποιοι ρωσοι ισχυριστικαν οτι ειναι εβραικης καταγωγης δεν ειπαν καλως τους!Δεν ειναι σε αυτον τον πλανητη ολοι ελληνες μια βολτα στις γειτονες χωρες θα σας πεισει οι περισσοτεροι τουρκοι ειναι σαν γυφτοι μην παρασυρεστε απο τους ηθοποιους και τους κατοικους των παραθαλασσιων περιοχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ τους συνέλληνες για τις τοποθετήσεις τους, τις οποίες σεβόμαστε απολύτως και μπορούμε να κατανοήσουμε τις ενστάσεις τους.
    Ξεκινώντας θα αναφέρουμε τις δηλώσεις δύο ατόμων που κάποιοι μπορεί να ακούν, τουλάχιστον με προσοχή κι ας διαφωνούν με τις απόψεις τους. Και έχουν ως εξής:
    Κώστας Πλεύρης: «Βλέπεις τον Ερντογάν. Τί σχέση έχει με τους μογγόλους της ανατολής, ή μήπως έχει σχέση η Τανσού Τσιλέρ; Είναι ελληνογενείς που έχουν χάσει την φυλετική τους συνείδηση»
    Νίκος Μιχαλολιάκος: «Οι Αλβανία είναι ελληνική επαρχία. Οι Αλβανοί είναι ελληνικό φύλο και έχουν χάσει την ελληνική τους ταυτότητα. Ως εκ τούτου τους θεωρούμε εχθρούς.»
    Αλλά και σε άρθρο στο περιοδικό της, το 1986, έγραφαν «ΕΛΛΗΝΕΣ – ΑΛΒΑΝΟΙ, ένας λαός, μία φυλή, μία πατρίδα»
    http://www.youtube.com/watch?v=PYHHTXVqxN4
    Στις πορείες της βεβαίως το «δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ – Αλβανέ» δίνει και παίρνει...!

    Ξέχωρα από αυτά με τα οποία μπορεί κάποιος να διαφωνήσει και να εκφέρει την δική του άποψη, αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι η μισή Αλβανία, Βόρειος Ήπειρος, είναι 100% Ελληνική. Στα νότια Σκόπια, Βόρεια Μακεδονία, πολλές χιλιάδες Ελλήνων. Παράπονό τους που το ελληνικό κράτος τους έχει ξεχάσει. Νότια Βουλγαρία, Ανατολική Ρωμυλία. Ρουμανία, Μολδαβία, όπου και υπήρξε προεπαναστατικό κέντρο του 1821, υπάρχουν χιλιάδες ελληνογενείς. Χωριό στην Ρουμανία, μέχρι προσφάτως, θεωρούσε όνειδος, να παντρευτούν Ρουμάνο...
    Δεν πιστεύουμε ότι ολόκληροι οι πληθυσμοί είναι ελληνογενείς, όμως όταν όνειρο μιας Μεγάλης Ελλάδος, είναι η επέκτασή μας στα χώματα που δικαιωματικά μας ανήκουν, είναι γιατί επιζητούμε και απελευθέρωση των ομοφύλων μας.

    Ότι πιστεύεται για τους Ιταλούς το ίδιο ισχύει και για την Ιωνία. Όποιος έχει πάει στην Πόλη αποκομίζει την ίδια αίσθηση. Εμφανισιακά είμαστε ίδιοι, με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, των παραλίων, επαναλαμβάνω.
    Το ελληνικό αίμα υπερέχει. Τόσα εκατομμύρια Ελλήνων, τόσες χιλιάδες χρόνια, δεν χάνονται τόσο απλά και ούτε μπορούσαν να αφομοιωθούν και να εξαφανιστούν από κάποιες χιλιάδες μογγόλων. Εμείς τους αφομοιώσαμε όχι αυτοί εμάς.
    Δεν είναι δυνατόν τα εκατομμύρια των Ελλήνων απλά να χάθηκαν και ακόμα και κάποιοι ελάχιστοι γερμανοί να μπόρεσαν να αφήσουν το ίχνος τους...!

    Η Ιωνία μάς ανήκει και μαζί με αυτήν και οι ελληνογενείς πληθυσμοί. Έχουν χάσει την συνείδησή τους, όμως πρέπει να τους σώσουμε, επιβάλλεται να τους απελευθερώσουμε από την βαρβαρότητα, με την προπαγάνδα, την πειθώ, την βία.
    Σίγουρα στην παρούσα φάση είναι ο μεγάλος εχθρός μας και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κάθε παραβίαση και επίθεση που μας κάνουν, πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο με λυσσαλέα αντεπίθεση, καταστροφή των πλοίων που αλωνίζουν στο Αιγαίο και κατάρριψη των αεροσκαφών, όχι που φθάνουν μέχρι την Σκύρο, αλλά αυτών που έστω και κατά λάθος, τολμούν να ξεμυτίσουν έστω και για λίγα μέτρα, από τα εναέρια σύνορα.

    Όμως, αν είναι όνειρο μας, η απελευθέρωσις των αλύτρωτων πατρίδων, θα πρέπει να έχουμε αυτό το πιστεύω. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις (αν μπορούν να δημιουργηθούν τέτοιοι μηχανισμοί προπαγάνδας) ώστε, αν κάποια στιγμή, αξιωθούμε να πατήσουμε το πόδι μας στα χώματα της Ιωνίας, να εμφανιστούμε ως απελευθερωτές από την βαρβαρότητα και τον μογγολισμό. Ξεκινάμε λοιπόν από τους Πομάκους, που τους έχουμε εγκαταλείψει στις ορέξεις του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή και συνεχίζουμε ανατολικά!

    Σήμερα βεβαίως τα προβλήματα που έχουμε πληθυσμιακά και οικονομικά μάς έχουν φέρει στα όριά μας. Με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, να έχουν εισβάλει και εποικήσει μεγάλο μέρος της χώρας μας, έχουμε σίγουρα ένα τεράστιο προβλήματα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
    Πρέπει όμως να είναι ΠΑΝΤΑ σκοπός μας η γιγάντωση του ελληνισμού. Και πρέπει ό,τι μας ανήκει να το ξανακερδίσουμε. Είτε είναι Χώμα είτε Αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχας να σας πω κατι που δεν ειπα στο προηγουμενο μηνυμα οτι την σελιδα σας την βρηκα ενδιαφερουσα και με βρισκει συμφωνη σε πολλα απο αυτα που αναφερεστε!Εννοειτε οτι υπαρχουν εδαφη μας που ανηκουν πλεον δυστυχως σε αλλα κρατοι και αυτο σε οποιον ειναι αληθινος Ελληνας τον ποναει μεχρι σημερα και φυσικα οτι υπαρχουν και ομογενεις που ενας θεος ξερει τι εχουν τραβηξει πχ οι βορειοηπειρωτες απο τους κατα τα αλλα "Ελληνες"Αλβανους τοσο Ελληνες που μας μισουν παραφορα και τοσο Ελληνες που και ποιος δεν εχει πει αυτος Αλβανος ειναι φαινεται απο τα χαρακτηριστικα του!Ειμαστε τοσο ιδιοι που τους αναγνωριζουμε αμεσως!Ποιον κοροιδευουν ολοι αυτοι?Οι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι και σε χαρακτηρα και σε εμφανιση!Οσον αφορα τον ερντογαν αν ο κυριος πλευρης ειπε κατι τετοιο ειναι ατυχες παραδειγμα ο ανθρωπος ειναι κλασσικη γυφτοφατσα ναπω τουρκοφατσα ουτε και αυτος ξερει, παντως καμμια σχεση με Ελληνα!Και το μονο σιγουρο ειναι οτι μισει τον Ελληνικο λαο!Δυστυχως ηταν και παραμενουν εχθροι μας που συνεχεια παραβιαζουν τα συνορα μας συνεχεια προκαλουν και εμεις απο εδω δυστυχως ξεχναμε ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι αυτοι!Ελπιζω να μην χασουμε τελειως την μνημη μας γιατι τοτε πραγματικα θα χαθουμε απο τον χαρτη!Μακαρι τα εδαφη μας να τα ξανακερδισουμε αλλα οσον αφορα τους ομογενεις καλο θα ειναι να αποδειχθει οτι οντως ειναι, κατι που στην εποχη μας ειναι εφικτο!Και να μην δεχομαστε για Ελληνα οποιον δηλωνει οτι δηθεν ειναι!Γιατι Ελληνας εκτος της παιδειας που πρεπει να εχουμε ολοι μας ειναι και φυλη,μια φυλη που απο τα αρχαια χρονια μεχρι προσφατα εδινε μεγαλη σημασια στο απο που κραταει η σκουφια του καθενα!Μην κοιτατε που τα τελευταια χρονια πανε να μας περασουνε οτι ειμαστε μπασταρδοι!Ειχα την τυχη να παρακολουθησω το διαγγελμα του τοτε προεδρου της δημοκρατιας κυριου Σαρτζετακη που μιλησε τοτε επι μιαμιση ωρα στον ελληνικο λαο για το ελληνικο dna και για την διαφορετικοτητα του!Μαλιστα τοτε τα τελειως διαφορετικα μας γονιδια νομιζαν οτι ειναι ελλατωματικα!Τελειωνοντας ειχε πει κατι που αντηχει ακομη στα αυτια μου,εμεις οι Ελληνες παρολι την διαφορετικοτητα μας σαν λαος και παλι θα τα καταφερουμε...οποτε εγω σαν ελληνιδα θα ηθελα αποδειξεις για την δηθεν Ελληνικοτητα του καθε "ομογενους"και οχι οτι δηλωσεις εισαι!Και κατι τελευταιο οσον αφορα τους αλβανους και ζητω συγνωμη αν εγινα κουραστικη,ο Στραβων στα γεωγραφικα αναφερει που πεφτει η Αλβανια και μιλαει για αλβανικο λαο νομιζω οτι ειναι σαφεστατος...και επιτελους να βαλουμε ενα τελος στην εσκεμμενη παραπληροφορηση οτι αρβανιτες και αλβανοι ειναι το ιδιο νομιζω τους το οφειλουμε και οτι μπορουν να συνεννοηθουν αυτοι οι δυο με δυσκολια γιατι ετυχε να βρεθω μπροστα σε κατι τετοιο που η συνεννοηση ηταν μπουζουκι που λεει και ο λαος δεν εχει καμοια σχεση με κοινη καταγωγη αλλωστε δεν μοιαζουν ουτε στην εξωτερικη εμφανιση οποιος εχει ματια βλεπει!Ειναι τοσο αδικο να ακουν αυτοι οι ανθρωποι οτι δηθεν ειναι αλβανοι και ταυτοχρονα στην περιεργη εποχη που ζουμε ειναι και επικινδυνο!Αυτα και σας ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο ειναι να πρωσυπογραφετε κειμενα και σχολια εστω με τα αρχικα σας, για να μην μπερδευομαστε κι εμεις.-Ολα τα αρθρα που αναρτατε απο εναν προερχονται?Επισης για να ξεχωριζουμε αυτους που εχουν πεσει σε πλανη και εκφραζουν τελειως υποκειμενικες θεσεις,απο αλλους που κυκλοφορουν παντου πρακτορες της εχθρικης και νεοταξικης προπαγανδας και διαδιδουν τα ιδια.Ρωτησε τον Κ.Πλευρη καλυτερα για να σε διαψευσει.Απ' οτι γνωριζω ,ακριβως τα αντιθετα ειπε με αυτα που ισχυριζεσε και χρησιμοποιησε ρητορικα σχηματα για να τονισει οτι ουδεμια σχεση εχουμε με τους Τουρκους.Ανεφερε οτι λογο των απαχθεντων ελληνοπουλων και αλλων πολλων εθνικοτητων να προσθεσω εγω,προεκυψαν αργοτερα μιγαδες οπως τους αποκαλεσε που ενταχθηκαν στην τουρκικη κοινωνια και αυτοι δεν ειναι Ελληνες!!!Οσο για την μιγαδα Τσιλερ που ειχε πει, να προσθεσω οτι και η διακυμανση του φαινοτυπου παιζει καποιο ρολο,αρκει να δει κανεις τις σημερινες φωτογραφιες στο Google εικονες,και θα διαπιστωσει οτι ειναι 70% τουρανη και φερνει καπως προς τον Ραουφ Ντεκτας. Εχει πει ακομα οτι πρεπει να ειμαστε ρατσιστες(με την καλη εννοια) και τετοιοι ειμαστε!Οτι οι λαθρομεταναστες Αλβανοι και Πακιστανοι ειναι ο εχθρος!!!Και οτι τους γειτονικους λαους Αλβανους,Βουλγαρους,Τουρκους θα πρεπει να τους ΜΙΣΟΥΜΕ!!!!Σε εμας δεν χρειαστηκε η κατηχηση του Κ.Πλευρη διοτι εχουμε εμφυτο μισος προς ολους τους προαιωνιους εχθρους Τουρκους,Αλβανους και λοιπα τουρανικα φυλλα ανεξαρτητως θρησκειας,στους συμμαχους τους Πακιστανους και προς τους Αραβες και ολους τους λαθρομεταναστες και αλλοδαπους πλην των φιλελληνων.Για τον Ν. Μιχαλολιακο και την Χ.Α που ανεφερες ειναι γνωστες αυτες οι τελειως λανθασμενες αποψεις του 1986, αγνοω ποιος τους τις εμφυσησε ,οι ιδιοι παντως παραδεχονται οτι εχουν πλεον αναθεωρησει κατα πολυ, ευχομαι να την καταργησουν αυτην την ιδεα τελειως! Σε περιπτωση που ενωθει η Ελλαδα με αυτες τις χωρες δεν θα υπαρξει καλυτερη κατασταση απο αυτην την καταθλιπτικη που βιωνουμε σημερα στην Αθηνα η οποια κατεχεται απο λαθρομεταναστες,αλλα θα ηταν και τρισχειροτερη.Για το οτι, στα παραλια της Μ.Ασιας κατοικουν ελληνογενεις ειναι παραμυθια,το 95% των Τουρκων στα παραλια της Μ.Ασιας κατοικουν.Μονο στην Κωνσταντινουπολη και τα περιχωρα κατοικουν 15 εκατομμυρια Τουρκαλαδες πιο πολλοι απο ολους τουυς Ελληνες.Αλλοι τοσοι και παραπανω στα Στενα,αλλοι τοσοι στον τομεα της Σμυρνης, κι αλλοι τοσοι στον Ποντο,Ατταλεια,Αν.Θρακη κλπ.ολα αυτα παραλια ειναι και οχι ενδοχωρα.Αυτοι λοιπον των παραλιων εκαναν την εισβολη στην Κυπρο,εκαναν τρεις εθνοκτονιες κατα των Αρμενιων,Ελληνων και Ασσυριων, οι ιδιοι εκαναν και τα πογκρομ στην Κωνσταντινουπολη.Οι δε Αλβανοι στα Ορλοφικα εξολοθρεψαν το 1/3 του πληθυσμου της Πελοποννησου και αλλα κακουργηματα που διεπραξαν οι εγκληματιες Τσαμηδες στην Ηπειρο.Και ποσα εγκληματα διαπρατουν καθε μερα στην Ελλαδα αυτοι οι προδρομοι του αντιχριστου (γεματες αλβανους ειναι οι φυλακες)μετα τον νεο αλβανικο εποικισμο.Ο Κολοκοτρωνης ειχε πει "Ουτε ενας Τουρκαλβανος να μην μεινει στον κοσμο ζωντανος"Επισης ο αρχιπειρατης Χαιρεντιν Μπαρμπαροσα ενας μουλος ηταν με μουλικο αιμα , απο πατερα τουρκο και μανα ελληνιδα,φυσιογνωμικα κοντοχοντρος μελαχροινος και κοκκινογενης ο οποιος αφανισε τους ελληνικους πληθυσμους των νησιων Αιγαιου και Ιονιου ο αμαχος αγροτικος πληθυσμος σφαγιασθηκε και πουληθηκε κατα χιλιαδες στα σκλαβοπαζαρα.Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παμε τωρα στην βιολογια,τουρκους με ευρωπαικα χαρακτηριστικα που βλεπετε στα τουρκοσηριαλ προερχονται απο προσφατες επιμειξιες,διοτι τα κληρονομικα χαρακτηριστικα εξασθενουν απο γενεα σε γενεα και παυουν να μεταδιδονται μετα την 6η. για να συνεχιστει η μεταδοση κληρονομικων χαρακτηριστικων πρεπει να αναμιγνυονται μονο με συγγενικους πληθυσμους ιδιας ρατσας.Οι δε Αλβανοι εχουν τεχνητο κρατος αλλα οχι τεχνητο εθνος γιατι παρουσιαζουν φυλετικη ομοιογενεια ειναι ολοι βραχυκεφαλοι και υπερβραχυκεφαλοι με ασσυμετρο προσωπο,με ομοιο σωματοτυπο κοντοι,λιποσαρκοι,ραχητικοι, στραβοκανηδες ολα αυτα κληρονομικα χαρακτηριστικα ειναι.Κοιταξα αναλυτικα το μιτοχονδριακο τους DNA καιειναι ομοιο με των αλλων τουρανων του Καυκασου(υπερβραχυκεφαλοι)αλλα και των Σημιτων .Στο πυρηνικο DNA ομως εμφανιζουν και ομοιοτητες με αλπινους, Σλαβους (βραχυκεφαλους)και Κελτες(μεσοκεφαλους) χαμηλου αναστηματος. Η οποια συγκριση αυτων με τους αρχαιους ελληνες (δολιχοκεφαλοι,αρια φυλη)θα ηταν γελοια.Ε τωρα αν συγκριθουν με τιποτα αλβανανοσπορους και τουρκοσπορους εδω, μπορει να υπαρχει καποια ομοιοτητα.Οι δε τουρκοι εχουν DNA με τα τουρανικα φυλλα του καυκασου και του τουρκμενισταν συγγενικα των Μογγολων.Τελος να πω οτι οι μεγαλυτεροι εχθροι της Ελλαδος τοσο κατα τον Μεσαιωνα οσο και τωρα ειναι τα ιδια ασιατικα φυλλα κι εχουν προστεθει κι οι συμμαχοι τους.Τουρκια,Αλβανια,Πακισταν,ΜπαγκλαντεςΝιγηριαειναι οι χωρες με την μεγαλυτερη αυξηση του πληθυσμου,αντιθετα η Ελλαδα εχει παγκοσμιως την μεγαλυτερη υπογεννητικοτητα που αδυνατον να αναστραφει εξ'αιτιας του συγχρονης αλωσης και εποικισμου,σκεψεις για ενωση με αυτους η ενταξη τους στην κοινωνια ειναι καθαρη αυτοκτονια.Θεωρουνται Ελληνες μονο οσοι εχουν μητρικη τους γλωσσα τα ελληνικα απο παππου προς παππου Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή