10 Ιουνίου 2013

Οι γελοίοι της Θεσσαλονίκης, Ψωμιάδης - Τρεμόπουλος


Έχουμε μία απορία. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ γελοίου και γελοίου;
Γιατί όταν ο ένας γελοίος φοράει την στολή του Ζορό, γίνεται γραφικός και χλεβάζεται από τα ΜΜΕ αμέσως; Ενώ όταν ο άλλος γελοίος κάνει βόλτα με το ποδήλατό του, φορώντας το μαγιό του και έχοντας ζωγραφισμένες μαργαριτούλες στο σώμα του, κάνει σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ακτιβισμό...;

Η διαφορά των δύο γελοίων λοιπόν, δεν έγκειται στο τί κάνουν ή τί φορούν ή τί πράττουν ως πολιτικοί άνδρες. Η διαφορά βρίσκεται στο ότι, όταν κάνεις γελοιότητες και θεωρείσαι πατριώτης, είσαι γελοίος. Όταν όμως κάνεις γελοιότητες και θεωρείσαι αριστεριστής - εθνομηδενιστής, τότε σε προβάλουν για ακτιβιστή - επαναστάτη.

Άλλη μία τρανή απόδειξη ότι στα ΜΜΕ, ιδιωτικά και κρατικά, κυριαρχεί ολοκληρωτικά η αντιπατριωτική ιδεολογία (από τα αριστερά έως τα δεξιά). Άλλωστε, τώρα πια δύο είναι οι αντίπαλες ιδεολογικές παρατάξεις. Ο Πατριωτισμός και ο Φιλελευθερισμός.

Ο Φιλελευθερισμός πια, έχει καταπιεί τα πάντα. Όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου και πολλά εξωκοινοβουλευτικά.
ΝΔ: Δεξιο-φιλελεύθεροι, ΣΥΡΙΖΑ: Αναρχο-φιλελεύθεροι, ΠΑΣΟΚ: Δεξιο-φιλελεύθεροι, ΚΚΕ: Αριστερο-φιλελεύθεροι.
Οι ψευτοδιαφορές που τους "χωρίζουν" προέρχονται κυρίως από αναμνήσεις του παρελθόντος τους.
Αυτή η βασική ιδεολογική ταύτιση έγινε εμφανής με την είσοδο στην βουλή της Χρυσής Αυγής. Κάνουν τα κόμματα του φιλελεύθερου τόξου τις μεταξύ τους αντιπαραθέσεις και όλα μαζί επιτίθενται  εναντίον της Χ.Α..

Η ΧΑ με την ακραία πατριωτική και εθνικιστική ρητορική της, χαλάει την σούπα του φιλελευθερισμού. Την σούπα που τόσο καλά μαγείρευαν τόσες δεκαετίες.
Τρανό λοιπόν καθήκον, ημών των Ελλήνων, είναι να βάλουμε στην βουλή, όσο το δυνατόν περισσότερα πατριωτικά κόμματα. Ευτυχώς υπάρχουν. Δυστυχώς ο Νεοέλλην συνεχίζει να είναι ένας αποβλακωμένος Νεοραγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου