9 Ιουνίου 2013

ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - Υπόθεση Μελισσανίδη

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΟΙΣΎΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!!!
Κι εγω αναρωτιωμουν,γιατι ολοι θελουν να πανε στην ΑΕΚ,ενω υποβιβαστηκε??ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!! 
Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη
Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης .
Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή
Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη
Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου.

Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά .
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά
Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά

Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη
Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά
Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή.
Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι , γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τη μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.
Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων ,τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.

Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για όσους και όσες τυχόν δεν γνωρίζουν, να πούμε εδώ ότι δικηγόρος του Μελισσανίδη είναι ο "εκ δεξιών" του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης.... Τι σύμπτωση ε;

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!! 

ΠΗΓΗ: από μήνυμα που λάβαμε

2/05/2013 07:25:00 μ.μ. Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική 

Παραθέτω το επίσημο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διπλή ιδιότητα του συμβούλου του πρωθυπουργού, κ. Κρανιδιώτη:

Ασφαλώς και είναι σε γνώση του κ. Σαμαρά ότι ο προσωπικός φίλος του και συνεργάτης του, κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ταυτόχρονα και δικηγόρος του κ. Μελισσανίδη ο οποίος κατηγορείται...


...από τους συντάκτες του περιοδικού UNFOLLOW για απειλητικά τηλεφωνήματα με σκοπό τη φίμωση της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Έως εδώ τα πράγματα είναι γνωστά. Η υπόθεση όμως φαίνεται πως  έχει και  συνέχεια.

Μήπως μπορεί ο Πρωθυπουργός να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα που γεννιούνται από τη διεκδίκηση του προς ιδιωτικοποίηση κερδοφόρου οργανισμού ΟΠΑΠ από εταιρεία συμφερόντων του κ. Μελισσανίδη και αν είναι νόμιμη και ηθική η διπλή ιδιότητα του κ. Φ. Κρανιδιώτη  ως συμβούλου του πρωθυπουργού και ταυτοχρόνως δικηγόρου του κ. Μελισσανίδη;

Η υπόθεση μυρίζει διαπλοκή.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Με τον τρόπο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θέση στη διαμάχη που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες μεταξύ του περιοδικού Unfollow και του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό ενέπλεξε τον επιχειρηματία με υποθέσεις λαθρεμπορίου καυσίμων και στη συνέχεια κατήγγειλε ότι οι συντάκτες του δέχθηκαν τηλεφώνημα με απειλές κατά της ζωής τους από συστηθέντα ως Δημήτρη Μελισσανίδη και αριθμό τηλεφώνου καταχωρημένο στην Aegean Oil, εταιρείας συμφερόντων Μελισσανίδη.

Σήμερα, ο στενός συνεργάτης και πολιτικός οπαδός του Αντώνη Σαμαρά έστειλε στο περιοδικό την παρακάτω επιστολή, η οποία και προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ:


Κατ’ εντολήν του πελάτη μου, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη σας δηλώ τα κάτωθι:

Μετά από δημοσιεύματα βαρύτατα συκοφαντικού περιεχόμενου σε βάρος του προσώπου του, στο τεύχος σας Φεβρουαρίου 2013, δημοσιεύσατε επίσης στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού σας το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 22:15, άρθρο με τίτλο «Απειλές εναντίον του UNFOLLOW από συστηθέντα ως Δ. Μελισσανίδη» .

Ο κ. Δ. Μελισσανίδης σας δηλώνει πως ουδέποτε επικοινώνησε με οποιονδήποτε συντάκτη ή άλλον συνεργάτη σας. Οφείλετε δε να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντηση του στην ηλεκτρονική σας σελίδα και να διαγράψετε τα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση σας.

Κατά τα λοιπά επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του.

Ο πληρεξούσιος Δικηγόρος

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

ΣΧΟΛΙΟ:
Δεν ξέρουμε τί γίνεται με την συγκεκριμένη υπόθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους δεν πήγε μπροστά με τον σταυρό στο χέρι και φυσικά κοντά τους, πάντα, θα βρίσκονται δικηγόροι και δημοσιογράφοι, όλων των πολιτικών παρατάξεων και πεποιθήσεων, για να τους αθωώνουν και να τους "ξεπλένουν" από τις... λαμογίες τους.
Για να ξεβρωμίσει αυτός ο τόπος, έστω και λίγο, χρειάζονται ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές και φυσικά αυτός ο εσμός των πολιτικάντηδων που μας κυβερνούν, κάνει τα αδύνατα δυνατά για μη αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου