24 Σεπτεμβρίου 2011

Τα τσιράκια του ΓΑΠ κυνηγούν τους Έλληνες που αντιδρούν. ΑΙΣΧΟΣ

    
Θυμάστε την δημοσίευση που είχαμε κάνει τον Αύγουστο του 2010, με τον Συνέλληνα που αγανακτησμένος από τις πολιτικές του ΓΑΠ, είχε αναρτήσει πανό στο σπίτι του;

Έλληνας που αντιδρά, διώκεται, γιατί ανήρτησε πανό αγανάκτησης στο σπίτι του. (από το Γαλαξίδι)

 

Ε, λοιπόν τα μαντάτα τελικά από τους "φύλακες" του νόμου τού εστάλησαν.
Ενώ όλοι οι Έλληνες είναι αγανακτισμένοι με την πολιτική του Πα.Σο.Κ. και κανονικά θα έπρεπε να συλλαμβάνεται και να καταδικάζεται άνευ ελαφρυντικών, όποιος ΤΟΛΜΑ να εκφράζεται υπέρ του κυβερνώντος κόμματος, τα κομματόσκυλα - πρασινοφρουροί, ΤΟΛΜΗΣΑΝ να κάνουν μήνυση στον Συνέλληνα γιατί τα έβαλε με τον ΓΑΠ.
Δείτε την κλήτευση:


Όταν θα μάθουμε τα ονόματα αυτών των ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ - ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ, που τόλμησαν να μηνύσουν έναν Έλληνα γιατί εξέφρασε ανοιχτά τα πιστεύω του και την αγανάκτησή του, θα τα δημοσιεύσουμε αμέσως, ώστε να μάθουν οι κάτοικοι της περιοχής της Φωκίδος, ποιοι είναι και να τους απομονώσουν από την κοινωνία της περιοχής και φυσικά να τους καταμαυρίσουν στις κάλπες· όποτε και άν ποτέ τολμήσουν να εμφανιστούν.

Τέτοια σκουλήκια, μία υγιής κοινωνία, πρέπει να τα αποβάλει ΑΜΕΣΑ
 

2 σχόλια:

  1. ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παντού στο Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο.

    Με κεντρικούς πυλώνες την ανακλητότητα όλων των αιρετών μορφών εξουσίας, την απόλυτη διάκριση εξουσιών και τελικό κριτή των πάντων, τον Ελληνικό Λαό, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της σύνταξης του Νέου Συντάγματος, που προτείνει στην ελληνική κοινωνία το Πατριωτικό Μέτωπο.

    Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος, είναι:

    Α. Εκλογές και ανακλητότητα των αιρετών αξιωματούχων.

    1. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι της εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, ελεγκτικής και συμβουλευτικής εξουσίας, εκλέγονται κατ’ ευθείαν από τον Λαό, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    2. Το εκλογικό σύστημα δεν αναγνωρίζει κόμματα ή πολιτικούς φορείς. Οι υποψήφιοι για την εκτελεστική, δικαστική και ελεγκτική εξουσία σε όλα τα επίπεδα, εθνικά και τοπικά, είναι αναγεγραμμένοι σε ξεχωριστό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Με απόλυτη αλφαβητική σειρά, σε ξεχωριστό ενιαίο ψηφοδέλτιο επίσης, είναι αναγεγραμμένοι και οι υποψήφιοι για τα νομοθετικά και συμβουλευτικά σώματα, εθνικά και τοπικά.

    3. Εκλέγονται: α) Στις μονοπρόσωπες μορφές εκτελεστικής, δικαστικής και ελεγκτικής εξουσίας, οι υποψήφιοι οι οποίοι λαμβάνουν το 50 +1% των έγκυρων ψηφοδελτίων. β) Στις πολυπρόσωπες μορφές, νομοθετικής ή συμβουλευτικής εξουσίας, όσοι υποψήφιοι πλειοψηφούν.

    4. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, ανακαλούνται (πέρα από την έκπτωσή τους από τα αρμόδια όργανα) και από τον Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του εκλογικού σώματος το οποίο τους εξέλεξε και την αποδοχή ή απόρριψη της απόλυτης πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος επίσης που τους εξέλεξε.

    5. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, αντικαθίστανται (στην περίπτωση έκπτωσής τους από το αξίωμά τους, είτε από τα αρμόδια όργανα, είτε άμεσα από τον Λαό) αμέσως από τον επιλαχόντα υποψήφιο της ίδιας εκλογικής αναμέτρησης, διατηρώντας έτσι τη σταθερότητα της δομής των εξουσιών που έχουν εκλεγεί για μία πλήρη τετραετία.

    Β. Δημοψηφίσματα.

    1. Οι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και τα κρίσιμα οικονομικά θέματα της χώρας, τίθενται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα.

    2. Όλες οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας, μπορούν να ανακληθούν από το Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του αντίστοιχου εκλογικού σώματος κατά περίπτωση (εθνικά ή τοπικά) και την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης από την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επίσης κατά περίπτωση, είτε πρόκειται για Εθνικό Νόμο, είτε για απόφαση Νομαρχιακού, Δημοτικού, ή Κοινοτικού Συμβουλίου.

    http://www.youtube.com/watch?v=eGz3FI1Dtak

    http://www.pamet.gr/deltiatypou/etoimo%20to%20neo%20syntagma%2026%209%2011.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτο.
    Αν δεν έβλεπα το κλητήριο θέσπισμα, δε θα πίστευα, ότι διωκόταν από Εισαγγελέα πολίτης με χρήση νόμου διάφορου από την ενέργεια του.
    Ο Νόμος 2946/2001 αφορά την Υπαίθρια διαφήμιση, τις Συμπολιτείες Δήμων & Κοινοτήτων & άλλες διατάξεις.
    Στο άρθρο 1 με τίτλο "Κατηγορίες υπαίθριας διαφήμισης" αναφέρεται, ότι στην έννοια της υπαίθριας διαφήμισης κατά το νόμο αυτόν, περιλαμβάνεται η υπαίθρια και δημόσια προβολή με κάθε τρόπο και μέσο, μηνυμάτων κάθε μορφής, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ.
    Ο πολίτης με το πανώ "ΓΑΠ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ & ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ" εκφράζει γνώμη & δε διαφημίζει προς προώθηση εμπορικών & επαγγελματικών σκοπών ή άλλων συναφών δραστηριοτήτων για να εμπίπτει στις διατάξεις του Ν. 2946/2001
    Πρόκειται για ξεκάθαρη ενέργεια εκφοβισμού & ποινικοποίηση της πολιτικής κριτικής, η οποία θα καταπέσει στο ακροατήριο πριν τη συζήτηση με την άσκηση ένστασης για άσκηση ποινικής δίωξης κατά παράβαση νόμου από τον Εισαγγελέα.
    Όλοι οι πολίτες πρέπει να πάρουμε θέση & να καταδικάσουμε κάθε προσπάθεια εκφοβισμού & διώξεων συμπολιτών μας από την κρατική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή