13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Μετά λύπης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η οδός Πατησίων  εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 22:00 και έπειτα) μετατρέπεται σε άνδρο παράνομης πορνείας από αλλοδαπές εκδιδόμενες, οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, φωνασκώντας καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας-διαταράσσοντας την κοινή ησυχία, παρενοχλούν περαστικούς με διάφορα βωμολοχικά σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου προκειμένου να αλιεύσουν πελατεία, και εν τέλει δρουν ανενόχλητες, ασκώντας παρανόμως πορνεία στα πεζοδρόμια... 

Όπως αντιλαμβάνεστε, η διαμονή των κατοίκων στις περιοχές Πατησίων-Κυψέλης (διότι η ζώνη εκπόρνευσης των κυριών αυτών εκτείνεται επί της οδού Πατησίων από το ύψος της πλατείας Αμερικής μέχρι και την Λεωφόρο Γαλατσίου) καθίσταται δυσχερής ενίοτε δε και επικίνδυνη διότι επαναλαμβάνω οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα-έχουν σημειωθεί κρούσματα όπου ουρούν και αφοδεύουν έξω από εισόδους και πίσω από περίπτερα- και οι περίοικοι των περιοχών αυτών δεν μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους φαινόμενα, τα οποία είναι εξευτελιστικά τόσο για τις ίδιες αυτές γυναίκες οι οποίες μάλλον είναι δέσμιες κάποιων σκοτεινών κυκλωμάτων όσο και για τους υπόλοιπους οι οποίοι σωπαίνοντας, αποδέχονται παθητικά τον εξευτελισμό αυτό... 

Ας σημειωθεί, ότι η όλη κατάσταση φαίνεται να διογκώνεται προϊόντος του χρόνου και εμείς οι κάτοικοι της περιοχής, να γινόμαστε θεατές και μάρτυρες τέτοιων  σκηνών εκπόρνευσης και αγοραπωλησίας σωμάτων, τα οποία πρωτίστως έχουν να κάνουν με την παράνομη διακίνηση γυναικών (trafficking) από άγνωστα κυκλώματα εμπορείας σαρκός. 

Επειδή είμαστε πολίτες με όραμα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και συνεπώς έχουμε κάποια δικαιώματα/απαιτήσεις αναφορικά με το επίπεδο διαβίωσης στην πόλη μας, παρακαλούμε όπως αυτή κατάσταση της παράνομης διακίνησης γυναικών να δημοσιοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο σε όποιους φορείς κρίνετε σκόπιμο  και σε χώρους συνελεύσεων πολιτών  προκειμένου να παύσει το γρηγορότερο η διακίνηση σαρκός η οποία θίγει τα μέγιστα την δημόσια υγεία (διότι δεν γνωρίζουμε την κατάσταση υγείας των εκδιδομένων γυναικών και σε ποιό βαθμό υπάρχει διασπορά σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων), την δημόσια τάξη (διότι όπως ήδη ανεφέρθη οι γυναίκες αυτές έχουν εκπαιδευτεί για να είναι προκλητικότατες και δεν γνωρίζουμε αν αυτές ή κάποιοι άλλοι "συνοδοί" τους οπλοφορούν) και τελικά θίγει την δημόσια ηθική όλων όσων πιστεύουν ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα στο αυτεξούσιο και δεν πρέπει να καθίσταται θύμα των εκάστοτε συμφερόντων όπως στην προκειμένη περίπτωση όπου γυναίκες χρησιμοποιούνται ως εμπορεύματα για να πλουτίζουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα έρχεται να "δέσει" με την διακίνηση ναρκωτικών και την γενικότερη απαξίωση της περιοχής, όπως και την προσπάθεια να καταστραφεί το πάρκο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κύπρου ολοσχερώς, ώστε να μετατραπεί η περιοχή Κυψέλης/Πατησίων σε ένα νεκροταφείο συναισθημάτων, οραμάτων και αξιών.  

Σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος με την δέουσα σοβαρότητα.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Σταυρόπουλος 

Υ.Γ. τηλέφωνο επικοινωνίας 6934-469-853

ΠΗΓΗ: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=44205:2011-09-06-110000&catid=16:listes-tis-ellados&Itemid=196#ixzz1XoVvo5oa


ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Τα παραπάνω αναφερόμενα είναι πέρα ως πέρα αληθινά. Μία βόλτα στην συγκεκριμένη περιοχή αρκεί για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος.
Όχι άλλη υπομονή Έλληνες, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

2 σχόλια:

 1. Λέτε: ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Πως όμως δεν μας λέτε. Τι νόημα έχει, όταν τα γκάλοπ βγάζουν πάλι τους προδότες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) πρώτους. Λυπάμαι που το λέω, αλλά όταν ο λαός είναι καθυστερημένος δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ φίλε,
  Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Τα πράγματα, το ξέρουμε, είναι τραγικά.
  Κάποιες μορφές, λοιπόν, αντιδράσεως είναι:
  1) Να συζητάς με τους γνωστούς σου και να αναλύεις εθνικο-κοινωνικά θέματα, έστω και για 5 λεπτά. Κάτι μένει.
  2) Σε κάθε επαφή σου με λαθρομετανάστες να δείχνεις την δυσαρέσκειά σου για την παρουσία τους στην πατρίδα μας (δεν ψωνίζουμε από αυτούς, δεν τους βάζουμε στα σπίτια μας, δεν τους παίρνουμε στις δουλειές μας).
  3) Συνεχόμενες καταγγελίες στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα (για περιπτώσεις σαν αυτήν της αναρτήσεως). Ξέρουμε ότι περνάνε στο ντούκου· όμως αν καθημερινά υπήρχαν, έστω 10 διαμαρτυρίες, κάτι θα γινόταν.
  4) Τέλος, υποστηρίζουμε και πιο ακραίες και δυναμικές αντιδράσεις, τις οποίες δεν μπορούμε να αναλύσουμε.

  Αλλά η πιο βασική μορφή αντιδράσεως είναι η καθημερινή μας άρνηση συνδιαλλαγής με τους λαθρομετανάστες (πρωτίστως τους Αφρικανοασιάτες). Αυτό πέρασέ το και στον κύκλο σου. Στην παρούσα φάση αυτή η δράση είναι σωτήρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή