8 Σεπτεμβρίου 2011

Στον Αγιο Παντελεήμονα σε σπίτι Γκογκολέζων... βρέθηκε η ανήλικη



Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 14χρονης Δέσποινας από τα Καμίνια του Πειραιά, που είχε εξαφανιστεί από τις 24 Αυγούστου, καθώς σήμερα το πρωί μετά από αστυνομική επιχείρηση, η νεαρή βρέθηκε σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν ύστερα από καυγά με τον φίλο της, η 14χρονη έφυγε από το σπίτι της. Κατά την περιπλάνησή της στο κέντρο της Αθήνας, καταλήγει στον Σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ στον Κηφισό.
Εκεί, η νεαρή κοπέλα, γνωρίζει έναν 30χρονο άνδρα από το Κογκό ο οποίος την πείθει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα που διέμενε, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, ο κονγκολέζος έμενε μαζί με άλλους 11 ομοεθνείς του.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισαν τα ηλεκτρονικά της ίχνη όταν η κοπέλα, πήγε σε ίντερνετ καφέ και μπήκε στη σελίδα που διατηρεί στο facebook.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση, εντοπίστηκε το διαμέρισμα και σήμερα το πρωί έγινε έφοδος των αστυνομικών. Έξι από τους κονγκολέζους αντιστάθηκαν και κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Ο 30χρονος από το Κονγκό, κατηγορείται για αποπλάνηση και εκούσια απαγωγή. Η 14χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και τώρα πια, ψυχολόγοι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσπαθούν να προσφέρουν βοήθεια στην ίδια και την οικογένειά της για να ξεχάσουν τον εφιάλτη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
μιλαμε για πολλα παρτυ με ουζα θα εκανε η μικρη με τους ανθρωποφαγους.
και δεν χρειαζοταν ψυχολογο.ενδοκρινολογο χρειαζεται η μικρη μπας και πηρε τιποτα παρασημε με εμπολα και aids.


Ανώνυμος είπε...
η καταντια της ελληνικης οικογενειας και της φυλης μας...

ΠΗΓΗ: http://gianniotis.blogspot.com/2011/09/blog-post_780.html

 ΚΑΤΑΝΤΙΑ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου