1 Ιουνίου 2010

Μαζικοί βιασμοί σε Αυστραλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία και Γαλλία απο μετανάστες - ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

01/06/2010


Σε μία περίπτωση, δύο αδελφοί από το Αφγανιστάν, που ζητούσαν άσυλο, κυριολεκτικά είχαν πάει σε ένα ‘πάρτυ’ βιασμών. Αφού τους έπιασαν και τους επέβαλαν μακροχρόνιες ποινές, ο Μουφτής της Αυστραλίας έκανε την εξής αναφορά για το αποτέλεσμα της δίκης, «θα πρέπει να κατηγορήσεις την γάτα, αν το κρέας έμεινε έξω;» - εκφράζοντας έτσι την αντίρρησή του για τις μακροχρόνιες ποινές!

Ενα "περίεργο" φαινόμενο παρατηρείται σε κάποιες περιοχές της Σουηδίας οπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες. Επειδή οι σουηδέζες διαφέρουν πολύ με τα ξανθά τους μαλλιά πολλές αναγκάζονται να βάφουν τα μαλλιά τους σε άλλο χρώμα, οχι γιατι ειναι κάποια μόδα αλλά για να προστατευτούν, να μην ξεχωρίζουν και πέφτουν θύματα βιασμού. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε έρευνα του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης.


Ενω την ίδια στιγμή στην γειτονική Νορβηγία:

Αναφορά της νορβηγικής τηλεόρασης για 41 βίαιους βιασμούς, που έγιναν όλοι από μουσουλμάνους μετανάστες.

«Πρόκειται για νεαρούς άντρες που έρχονται από άλλες χώρες στη Νορβηγία και ζητάνε άσυλο. Προέρχονται από χώρες που έχουν μία εντελώς διαφορετική άποψη για τις γυναίκες» λέει στο βίντεο η αστυνομικός από το Όσλο. Ερώτηση δημοσιογράφου: «Υπάρχει κάποιο περιστατικό από αυτούς τους βιασμούς να έχει γίνει από εθνικά Νορβηγό;» Απάντηση: «Όχι»



Αν η νορβηγική τηλεόραση μπορεί να πάει τόσο μακριά, η αλήθεια πρέπει να είναι πολύ πολύ χειρότερη, δεδομένης της κατάστασης στην Νορβηγία, όπου υπάρχει έντονο ένα κλίμα ολοκληρωτικής παράδοσης, σχεδόν ‘ραγιαδισμού’, στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων.

Αυτό το σύντομο κλιπ από τις ειδήσεις κάνει αναφορά στους 41 βάναυσους βίαιους βιασμούς Νορβηγίδων γυναικών από άνδρες "Αφρικανικής και Τουρκικής" καταγωγής, (το βίντεο λέει Κουρδικής) ωστόσο ο συνδετικός κρίκος για όλα αυτά, θα στοιχημάτιζα, είναι το Ισλάμ. Στοιχηματίζω ότι κανένας από αυτούς τους Αφρικανούς δεν είναι χριστιανός, για παράδειγμα. Είναι ενδιαφέρον ότι η ακροαριστερή νορβηγική τηλεόραση επέλεξε να παρουσιάσει με μια πραγματικά ‘ρατσιστική’ χροιά το θέμα αυτό, αντί να τολμήσει να σπάσει το ταμπού που λέγεται Ισλάμ, που αποτελεί το πιθανότερο πραγματικό κίνητρο για αυτή τη συμπεριφορά, καθώς το Ισλάμ κηρύττει ότι οι μη μουσουλμάνες γυναίκες είναι συνήθως, αχαλίνωτες ‘πόρνες’ και πολεμική ‘λεία’, σύμφωνα με το ρητό "Ότι κρατάτε στο δεξί σας χέρι" κλπ. (Η φράση αυτή αποτελεί χωρίο του Κορανίου, που αναφέρεται στους σκλάβους, οι οποίοι βρίσκονται στην εξουσία του αφέντη. Οι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα, σύμφωνα με το Κοράνι, να βιάζουν τις γυναίκες που έχουν ως σκλάβες. Βλέπε μία αναφορά ΕΔΩ)

Αλλά και στην Αγγλία τα πράγματα δεν διαφέρουν καθόλου:

Μια σοκαριστική έκθεση, που συντάχθηκε από την Μητροπολιτική Αστυνομία Αρχή του Λονδίνου (γνωστή ως ‘Met’), αποκάλυψε ότι το 92% των ομαδικών βιασμών στο Λονδίνο, προέρχονται από μη-λευκούς.
Πριν από μερικά χρόνια, σε μια συνέντευξη ένας μετανάστης είχε πει ότι πολλοί από τους ομοίους του, κυρίως ως επί το πλείστον μουσουλμάνοι μετανάστες έβλεπαν τον βιασμό των γυναικών ως ένα είδος ‘σπορ’. Σε μία από τις χώρες της Βορείου Ευρώπης.

Στο νότο της Γαλλίας πάνω από το 85% των δηλωμένων βιασμών που διαπράττονται είναι από μουσουλμάνους μετανάστες.

ΠΗΓΕΣ:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/05/blog-post_4927.html
http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/41.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_7215.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου