23 Μαΐου 2016

Δημαράς: Θρηνώ γιατί ψηφίζω μέτρα που δεν θέλω

Ο... θρηνών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημαράς
Αγαπητές συμπατριώτισσες και Αγαπητοί συμπατριώτες,

Τελικά, ορισμένοι  «σπουδαίοι και ευαίσθητοι άνθρωποι» που ισχυρίζονται ότι «πολέμησαν την δικτατορία», που  «ήσαν, λένε, στο Πολυτεχνείο», που νοιάζονται ΔΗΘΕΝ για το περιβάλλον, όλοι αυτοί που σιτίζονται μέσα στη Βουλή,  ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ  ότι είναι τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων(ΝΤΠ) που εξοντώνει το Έθνος μας.
Ιδιοτελή ανθρωπάκια, χωρίς αισθήματα, προδότες, χωρίς ίχνος αγάπης για την Πατρίδα.
Θρηνεί ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα μας εκτελέσει σήμερα στη Βουλή, το δε  αστείο και συνάμα βλακώδες είναι ότι θρηνεί για το περιβάλλον «Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»  και αυτό προδίδει τη μεγάλη μάσα που έρχεται μέσω των προστίμων που θα μας επιβάλουν οι κοσμοκράτορες.
Αν ζήσουμε σαν χώρα, τότε 700 δις εκτιμάται ότι είναι το μερίδιό μας που θα πληρώνουμε σαν νέο χαράτσι – καταπίστευμα και το οποίο  που θα μας επιβάλουν πάλι οι δυνάστες. Πρέπει να πληρώνουμε τους κερδοσκόπους για την μεγάλη θυσία που θα κάνουν να ολιγοστεύσουν την παραγωγή του πετρελαίου. ‘Όλος ο ορυκτός πλούτος και η σκλαβοποίηση του λαού θα είναι το αντίτιμο για την περιβαντολογική αλλαγή στον πλανήτη μας (θα βάλουν το HAARP να δουλέψει λίγο ή θα σκεφθούν κάτι άλλο..).
Για να δούμε σήμερα το ΠΑΜΕ που θα σουλατσάρει;  Θα ξανά εμποδίσει τον Λαό να μπει στη Βουλή; Για να δούμε τους Κοσσοβάρους και τους άλλους πράκτορες  που θα ενεργοποιήσει το σύστημα τι θα πράξουν;;;. Η ΕΥΠ πότε θα υποδείξει στην δικαιοσύνη τους υπαιτίους για τα θύματα της MARFIN; Πότε θα ενεργήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον; Πότε θα δράσει ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ; ΠΟΤΕ;;;
Ο Αλαβάνος που είναι τώρα; Όλοι οι λαθρομετανάστες έχουν νέας τεχνολογίας φορητά και ορισμένοι από αυτούς (πυρήνες) αναμένουν το σύνθημα της σφαγής του ελληνισμού.
Έχετε σκεφθεί ότι εάν υπήρχαν πατριωτικές κυβερνήσεις αν θα συνέβαιναν αυτά τα τραγικά για την πατρίδα μας; Πόσα  ωραία πράγματα θα μπορούσαν να κάνουν;
Ξέρετε αν ένα πρωινό ο Λαός άκουγε ότι:
·       Το ΕΡΣ (Εθνικό Ραδιοφωνικό Συμβούλιο) για αριθμό ΜΜΕ και δημοσιογράφους αναστέλλει την λειτουργία τους καθόσον υπέπεσαν σε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας,  συνεργάσθηκαν με τους εχθρούς της Πατρίδος.(Θα σταματούσε ο τρόμος που ασκείται στον Λαό)
·       Ουδεμία πλέον ΜΚΟ θα χρηματοδοτείται και ότι θα υπόκεινται στην ίδια φορολογία που επιβάλλεται αναδρομικώς από το 2011 στις Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες.(Το μεγαλύτερο μέρος από αυτές θα ήσαν στην φυλακή)
·       Το ΣΔΟΕ θα εισέβαλε στα Γραφεία του ΚΚΕ και όλων των κομμάτων που είναι ή ήσαν στην Βουλή  ενεργώντας κανονικό έλεγχο των πηγών χρηματοδοτήσεώς των.( μνημονιακές κυβερνήσεις και πολιτικοί θα ήσαν στη φυλακή).
·       Οι χώρες της Ευρώπης προέβησαν σε μεταξύ τους αντιλογιστικές πράξεις σχετικά με τα χρέη που οφείλουν η μία στην άλλη και διαγράφουν τα χρέη προς τους κερδοσκόπους, επιβάλλουν αναδρομικώς φορολογία στις Τράπεζες και στέλνουν τους ισχυρούς της ΝΤΠ σε παγκόσμιο δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. (Τότε η Θεία παγκόσμια δικαιοσύνη θα έφερε την Ειρήνη και την  χαρά  στην ανθρωπότητα).
·       Η  αποδέσμευση των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η πρωταρχική ενέργεια για την Άμυνα της Χώρας)
Το Ελληνικό κράτος να αποσύρει την υποστήριξη των κκ. Αβραμόπουλου και Δαμανάκη ως επιτρόπων στην ΕΕ (Αμφότεροι δούλεψαν για τη ΝΠΤ)
Έχετε σκεφθεί  την δημιουργία μιάς Κυβέρνησης ειδικού σκοπού από έντιμους Έλληνες, τι  λαϊκή απήχηση και στήριξη θα είχε;
Μία κυβέρνηση που θα εκδίκαζε τις 160 και πλέον υποθέσεις που χειμάζουν στα συρτάρια της Βουλής για εγκλήματα που διέπραξαν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατά της Πατρίδος και του Συντάγματος;

Με Θερμούς Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής
Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της

Πατριωτικής Ένωσης-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσις «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου