9 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ μόνο για το 2015 τα έξοδα των λαθρομεταναστών σύμφωνα το Υπ.Εξ!


Μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής πήρε στην κατοχή της ένα πολύ σημαντικό έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει τις πραγματικές διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού για την ελληνική οικονομία.

Η τεράστια επιβάρυνση για τη χώρα μας αποδεικνύεται από το Ενημερωτικό Σημείωμα της Γ4 Διεύθυνσης της Γ΄ Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το οποίο: «Η Ελλάδα, ως χώρα στην πρώτη γραμμή υποδοχής στα ευρωπαϊκά εξωτερικά σύνορα λόγω γεωγραφικής θέσης, δέχθηκε μεικτές ροές (προσφυγικές και μεταναστευτικές) άνω των 900.000 ατόμων. Το κόστος υποδοχής και διαχείρισης των ροών ξεπερνά μέχρι στιγμής τα 1,8 δισ. ευρώ (άμεσες και έμμεσες δαπάνες και ζημίες από διαφυγόντα κέρδη). Βασική ελληνική επιδίωξη είναι η ευρωπαϊκή διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών διά του επιμερισμού των βαρών, στη βάση της αλληλεγγύης και των αρχών του ανθρωπισμού.»
Την ώρα που πετσοκόβουν τον Έλληνα με αυξήσεις φόρων, περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, μοιράζουν αφειδώς χρήματα για την αποτυχημένη μεταναστευτική πολιτική.
Αντί να πράξουν το αυτονόητο. Να φυλάξουν τα σύνορα και να απελάσουν όσους δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στη χώρα!
Ακολουθεί ολόκληρο το έγγραφο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου