24 Οκτωβρίου 2013

"Παραλήρημα" από την Αλέκα: "Δεν θα πάρει το ΚΚΕ την εξουσία με εκλογές" ΒΙΝΤΕΟ

«Το Κοινοβούλιο δεν το παραδεχόμαστε και σηκώνουμε το σφυροδρέπανο ψηλά»


Το γνωστό πρόσωπο του ΚΚΕ το οποίο αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία αλλά κανείς δεν ακουμπά θύμισε χθες η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία από του βήματος της Βουλής δεν δίστασε να πει ότι δεν αποδέχεται τη Βουλή και ότι σηκώνει ψηλά το σφυροδρέπανο. «Αυτό το Κοινοβούλιο εμείς δεν το παραδεχόμαστε ούτε ως περιεχόμενο ούτε ως τρόπο ανάδειξης. Ασχέτως που συμπεριφερόμαστε καλά. Δεν πιστεύω να έχετε παράπονο» είπε στους εμβρόντητους βουλευτές η κυρία Παπαρήγα κατά τη διάρκεια συζήτησης της τροπολογίας για αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα που συνδέονται με εγκληματικές πράξεις. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων, γι’ αυτό και το ΚΚΕ δεν υποστηρίζει ότι θα πάρει την εξουσία με εκλογές!

Απευθυνόμενη στα υπουργικά έδρανα η κυρία Παπαρήγα προκάλεσε την κυβέρνηση να μην πιστέψει ότι με τέτοια νομοθετήματα μπορεί να πλήξει το ΚΚΕ. «Είμαστε πλέον έμπειροι. Είμαστε ατσαλωμένοι πια. Δεν θα βγάλετε εύκολα άκρη με εμάς. Εμείς δεν είμαστε Χρυσή Αυγή να λέμε ότι ο αγκυλωτός σταυρός ήταν διακοσμητικός. Εμείς σηκώνουμε το σφυροδρέπανο ψηλά».
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΠΗΓΗ: Αρτ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ:
Ακόμα οι σειρήνες δεν έχουν ηχήσει στον Περισσό. Από ότι φαίνεται, όταν κάποιος δεδηλωμένος κομμουνιστής, απειλεί ανερυθρίαστα με κατάλυση του καθεστώτος, και ότι είναι εχθρός της δημοκρατίας τους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ίσως γιατί το πρόβλημα δεν είναι να είσαι κατά της "δημοκρατίας" τους. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι υπέρ της φυλής και του έθνους. Αυτό είναι που τους καίει περισσότερο, γιατί αυτό είναι που πολεμάει και η νέα τάξη πραγμάτων. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

Δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είχαν πολιτικό χαρακτήρα. Το ΚΚΕ, όπως φαίνεται, απολαμβάνει την προστασία της εξουσίας. Ίσως βεβαίως και να θέλει να δείξει ότι δεν μπορεί κανείς να τους αγγίξει. Ποιοί άραγε να είναι οι τωρινοί τους προστάτες; 

Κύριοι εισαγγελείς, θα βγουν εντάλματα συλλήψεως για εσχάτη προδοσία;
ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.......

6 σχόλια:

  1. Αγαπημένοι μου πατριώτες. Η δολοφονία ενός ανθρώπου είναι πολιτική πράξη; Πως λοιπόν λέτε ότι οι διώξεις κατά της δολοφονικής φασιστικής συμμορίας με την επονομασία «Χρυσή Αυγή» είχαν πολιτικό χαρακτήρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφερόμαστε κατ' αρχάς στην συγκεκριμένη κατηγορία που τους προσάπτουν για "εσχάτη προδοσία" και έχει την βάση της στο ότι η Χρυσή Αυγή κατηγορείται ότι απεργάζεται υπογείως την ανατροπή της "δημοκρατίας". Προφανώς, η συγκεκριμένη δίωξη, είναι πολιτική.
      Και αυτό που επισημαίνουμε είναι ότι αντίστοιχη δίωξη, για το ίδιο ακριβώς θέμα, ΔΕΝ γίνεται κατά του ΚΚΕ, που τα λέει όλα φόρα παρτίδα. Γιατί άραγε...; Μήπως είναι δεκανίκι του συστήματος; Ή μήπως τα δημοσκοπικά ποσοστά του δεν είναι... προδοτικά;

      Προχωρώντας λοιπόν και στην δολοφονία, κοιτάζουμε ποιος ωφελήθηκε από το περιστατικό και ποιος χάρηκε περισσότερο. Είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι στα κεντρικά γραφεία των υπολοίπων κομμάτων, ανοίχθηκαν σαμπάνιες...
      Προφανώς λοιπόν και η όλη δίωξη είναι πολιτική και η δολοφονία του 35χρονου, ενός άσημου ανθρώπου, ήταν η αφορμή που έψαχνε το σύστημα για να κυνηγήσει την Χ.Α..

      Άσχετα με το τί είναι, τί κάνει και τί απεργάζεται η Χ.Α., κανένας εχέφρον δεν πιστεύει, ότι η δολοφονία ήταν προμελετημένη και οργανωμένη από ψηλά και μάλιστα με εντολές του Μιχαλολιάκου...
      Και φυσικά οι διώξεις ξεκίνησαν όταν τα δημοσκοπικά ποσοστά της άρχισαν να φθάνουν το 20%. 30 χρόνια "εγκληματικής οργάνωσης" πού ήταν το "αδιάφθορο" κράτος της Πασοκονεαδημοκρατίας;

      Προφανώς το σύστημα αδιαφορεί αν είναι ή δεν είναι εγκληματική οργάνωση (που αμφισβητούμε πολύ έντονα αν θα μπορέσουν να βρουν το οτιδήποτε ατράνταχτο στοιχείο).
      Το σύστημα ξεκίνησε τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής γιατί ξέφυγε από τα ποσοστά που της είχαν ορίσει (γύρω στο 8%).

      Διαγραφή
    2. η τελευταια σας φραση,δειχνει ακριβως οτι το συστημα ,σας επιφυλασσει καποιο ρολο και το οτι αποτελειται ενα εργαλειο του συστηματος. αυτο που λεει και το κκε δηλαδη.ειστε τα μαντροσκυλα του συστηματος.ευχαριστουμε για την αποδοχη αυτης της θεσης απο μεριας σας. απο την αλλη,το γεγονος πως καλειται το αστικο κρατος να αρχισει ξανα τις διωξεις,τα ξερονησια,τις εκετελεσεις,δειχνει και ποιος ειναι αυτος ο ρολος.διαχρονικος,δεν αλλαξε απο την εποχη που οι αγαπημενοι σας ναζι,κατακαιγαν την Ελλαδα.το οτι κρυβεστε πισω απο ταμπελες,ακοματιστοι,αγανακτισμενοι,πατριωτες(δωσιλογοι απο ιστορικης αποψης),πρεπει να σας κανει να ντρεπεστε ακομα περισσοτερο.βγειτε ανοιχτα και πεστε,ειμαστε ναζι.τουλαχιστον να εχετε θαρρος.αλλα ετσι,δεν μπορειτε να ψαρεψετε σε θολα νερα.η κριτικη σας απεναντι στο κκε,αποτελει τιμη για αυτο και μια επειβεβαιωση της σωστης πολιτικης γραμμης του.χαιρετισματα στους..ακοματιστους εφοπλιστες και λοιπους χρηματοδοτες σας. ΓΙΩΡΓΟς

      Διαγραφή
    3. Ενημερώνουμε τους μη γνώστες ότι το ιστολόγιό μας είναι ένα blog, δηλαδή, μία δωρεάν πλατφόρμα στο διαδίκτυο, με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά με ΜΗΔΕΝΙΚΟ λειτουργικό κόστος που προφανώς δεν χρειάζονται χρηματοδότες για την συντήρησή του και λειτουργία του...
      Αν είχαμε χρηματοδότες θα είχαμε και ιστοσελίδα κανονική, με εξελιγμένες δυνατότητες και μία συνεχόμενη ροή θεμάτων της επικαιρότητας. Όπως καταλαβαίνετε... μπορούμε και χωρίς "ακομμάτιστους εφοπλιστές"...

      Διαγραφή
  2. Ψεύδονται ασύστολα και η εφήμερίδα που το γράφει και αυτός που την παρουσιάζει στο video.
    Πουθενά και ποτέ δεν είπε η Αλέκα Παπαρήγα κάτι τέτοιο!!!
    Και ναι, η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση. Και για το έγκλημα και για αυτά που πρεσβεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι αναγνώστες, όλα τα κόμματα και οι αρχηγοί τους, πιστεύουμε, ότι έχουν ή είχαν διασυνδέσεις με το σύστημα.
    Η Χρυσή Αυγή όμως και με την μισή κοινοβουλευτική της ομάδα να είναι στην φυλακή ή σε περιορισμούς, δείχνει στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να μη συμβαδίζει με το σύστημα. Ή μήπως το σύστημα θέλει να τους ηρωοποιήσει για κάποιους σκοπούς του; Ή μήπως θέλει να δημιουργεί έντονο πολωμένο κλίμα; Όλα μέσα είναι. Όμως επί του παρόντος έχουμε:
    1) Φυλακίσεις και περιορισμούς ελευθεριών μελών και βουλευτών!
    3) Ο αρχηγός του κόμματος προφυλακιστέος για 18 μήνες χωρίς δίκη!
    4) Διακοπή χρηματοδότησης του κόμματος!
    Το χρήμα δίνει δύναμη, και αν κατάφεραν ότι κατάφεραν χωρίς να έχουν πολλά, καταλαβαίνουμε ότι με την σωστή διαχείριση αυτού του επιπλέον όγκου χρημάτων πόσο θα ανέβαιναν.
    Μη πούμε ότι το πιο σημαντικό στοιχείο αντισυστημικότητας είναι η διακοπή χρηματοδότησης, παρά οι διώξεις – οι αποκλεισμοί – οι φυλακίσεις.
    5) Αποκλεισμός από τα μέσα «ενημέρωσης» (των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλοεκδοτών για να μη ξεχνιόμαστε)
    6) Συστηματική δαιμονοποίησή τους.
    Όταν εξαντλήθηκαν τα στοιχεία για το φιλοναζιστικό παρελθόν τους και κάποιες ακραίες δραστηριότητες τους, και πια δεν ξάφνιαζαν, προχώρησαν σε υπερβολές, ψέματα, παραποιήσεις, φωτομοντάζ, αλλοιώσεις...
    Οπλοστάσια από... σφεντόνα και αεροβόλο. Οπλοστάσια από νόμιμα κυνηγετικά όπλα κλπ.
    7) Σκοτώνει ένας πρώην κουκουές (όψιμος χρυσαυγίτης) έναν συμπολίτη του, μετά από οπαδικού τύπου διαπληκτισμό. Ούτε παραγγελία να το είχαν κάνει... Ξέρουμε τί έγινε μετά. Πρώτη φορά, τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση, ένα νόμιμα εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα (και ο επικεφαλής του) διώκεται για πράξεις κάποιου οπαδού του (πρώην ΚΚΕ για να μη ξεχνιόμαστε).

    Τί από τα παραπάνω έχει υποστεί σήμερα το ΚΚΕ; Ποιές είναι οι διώξεις του συστήματος προς το «αντισυστημικό» ΚΚΕ;
    Αντιθέτως έχει συστηματική προβολή των απόψεών του και των πολιτευτών του στα κανάλια της διαπλοκής. Χρηματοδοτείται και στηρίζεται ΦΑΝΕΡΑ από το κράτος και τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες (ως γνωστόν μεγάλο μέρος του αστικού τύπου τυπωνόταν στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ). Εκτός αυτού το θεωρούν ΟΛΟΙ μέρος του «συνταγματικού τόξου», ό,τι και λέει, ό,τι κι αν διατυμπανίζει ότι πιστεύει.

    Τέλος το ΚΚΕ, το επαναλαμβάνουμε συνεχώς μπας και αφυπνιστείτε, ΠΟΤΕ δεν ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν (και δεν αναφερόμαστε στους αγνούς Έλληνες που μπορεί να παρασύρθηκαν και να το ακολούθησαν, αλλά στην ηγεσία του). Είναι ένα ΤΑΞΙΚΟ κόμμα και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται για πατρίδες, έθνη και συναφείς «αναχρονιστικές» ιδεολογίες.
    Είναι το πρώτο ιστορικά κόμμα, που ανοιχτά και εκ της δημιουργίας του, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, πρόδιδε συστηματικά την πατρίδα και υπονόμευε κάθε εθνική προσπάθεια και θυσία.

    Εν πάση περιπτώσει αυτό το αναχρονιστικό απολίθωμα θα πρέπει να διαλυθεί. Μετρά έναν αιώνα από την δημιουργία του. Καιρός είναι να το βοηθήσουμε να γίνει επιτέλους «ριζοσπαστικό» και να ξεριζωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή