23 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Χθες βράδυ, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, η Βουλή ψήφισε και μάλιστα με διευρυμένη πλειοψηφία 235 «ναι» ένα ακόμη μέτρο στην κατεύθυνση να τεθεί η χώρα οριστικά στο «γύψο».

Με πρόσχημα τη «Χρυσή Αυγή» και την όψιμα ανακαλυφθείσα εγκληματική της δράση, οι δυνάμεις του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» με τη συνοδοιπορία της λεγόμενης αριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη στάση «Πόντιου Πιλάτου» με το «παρών» των υπολοίπων, προχώρησαν στην ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας περί άρσης της κρατικής χρηματοδότησης και οικονομικής ενίσχυσης πολιτικών κομμάτων, ή συνασπισμών πολιτικών κομμάτων, όταν ηγετικά στελέχη αυτών κατηγορούνται για τα εγκλήματα των άρθρων 187 (εγκληματική οργάνωση) ή 187Α (τρομοκρατικές πράξεις). Μιας τροπολογίας που, ανεξάρτητα την αιτιολόγησή της, στοχεύει απ’ ευθείας στον περιορισμό και την ποινικοποίηση της πολιτικής ζύμωσης, της διαμαρτυρίας και εν τέλει της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών, των συλλογικών και των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των πολιτών.

Από εδώ και στο εξής οποιοσδήποτε πολίτης, ή ομάδα πολιτών, ακόμα και πολιτικό κόμμα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, διαφωνεί και αντιδρά στις ασκούμενες πολιτικές που έχουν να κάνουν με την εκποίηση της χώρας και την παράδοσή της στα ξένα κέντρα συμφερόντων, μπορεί να διώκεται με βάση τις παραπάνω νομοθετικές ρυθμίσεις με την αιτιολογία ότι ενεργεί ενάντια στα συμφέροντα της χώρας ή ότι πλήττει βάναυσα τη δημόσια τάξη.  Ακόμα κι αν κάποιος απλά επικαλεσθεί το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος, απαιτώντας τη λογοδοσία των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας που παρέδωσαν την χώρα αμαχητί σε ξένα κέντρα και ξένες δυνάμεις. Επίσης, αν επικαλεσθεί το ακροτελεύτιο άρθρο που αναφέρει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», μπορεί να θεωρηθεί ότι η επίκληση αυτή προκαλεί τρόμο κι έτσι η δράση που βασίζεται σ’ αυτή τη διάταξη να θεωρηθεί τρομοκρατική. Μόνον όποιος δηλώνει ότι συμφωνεί με τις πολιτικές των μνημονίων, με το ξεπούλημα και την παράδοση της χώρας στα ξένα συμφέροντα, με την Ε.Ε. και την ευρωζώνη μπορεί να αισθάνεται ακόμα ασφαλής. Οι υπόλοιποι, ήδη με επίσημες δηλώσεις, στοχοποιούνται ως ακραίοι, ως ύποπτοι τέλεσης εγκλημάτων, δήθεν κατά των συμφερόντων της χώρας και διαμορφώνεται το νομικό καθεστώς και το επικοινωνιακό πλαίσιο για την πολιτική απομόνωση και εξόντωσή τους.

Η πορεία προς την φασιστική εκτροπή είναι σε εξέλιξη και δυστυχώς, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, ότι οι ηγεσίες της αντιπολίτευσης όχι μόνο δεν διαθέτουν στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία να αντιταχθούν στις μεθοδεύσεις του καθεστώτος, αλλά συνεργούν συνειδητά στο να ανοίξουν οι «ασκοί του Αιόλου», είτε υπό το κράτος του φόβου, είτε για τους δικούς τους μικροκομματικούς υπολογισμούς. Πιστεύουν ότι δίνοντας διαπιστευτήρια υποταγής θα γίνουν συμμέτοχοι στην άσκηση της εξουσίας οι μεν, ή δείχνοντας καλή διαγωγή δεν θα ενοχληθούν οι δε. Πλανώνται πλάνην οικτράν όλοι τους. Τα δεσμά χαλκεύονται με επιτήδειο τρόπο και αφορούν σε ολόκληρη την κοινωνία, των ιδίων μη εξαιρουμένων.

Απομένει στον ελληνικό λαό να κάνει τη διαφορά και ενωμένος, λέγοντας ξανά ένα βροντερό ΟΧΙ, να μην επιτρέψει στους ίδιους που ξεπούλησαν τα πάντα -με πρώτη την εθνική μας κυριαρχία- να οδηγήσουν σε πλήρη φασιστική εκτροπή και σε κορύφωση την τραγωδία που ζει η χώρα εξ αιτίας τους.

Αθήνα 23 Οκτώβριου 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου