9 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ - Τα τσιράκια του κεφαλαίου και πώς προσπαθούν να σκλαβώσουν τους λαθρομετανάστες στο κράτος

Πώς ο αριστερισμός και ο ψευτοαναρχισμός επιχειρούν να ποδηγετήσουν και να σκλαβώσουν τις ελεύθερες εργατικές μάζες των λαθρομεταναστών, δίνοντάς τους υπηκοότητα – ιθαγένεια και.... κρατική νομιμοποίηση. 


Χρόνια τώρα, από την εποχή της καταρρεύσεως των κομμουνιστικών καθεστώτων, αναρωτιέται ο κάθε σώφρον Έλλην και γνώστης της ιστορίας (πραγματικά ελάχιστοι), για την στάση που κρατούν τα κόμματα της λεγομένης αριστεράς, στο θέμα της μετανάστευσης.
Είναι αλήθεια ότι στην αρχή, με την καραμέλα του ψευτοανθρωπισμού και της προδοτικής αδιαφορίας των κυβερνώντων, να συγκρατήσουν τις μάζες των εισβολέων, η κοινωνία έδειξε μία απίστευτη ανοχή και παράλληλα, υπό την απειλή του ρατσισμού και του φασισμού, φοβήθηκε να εναντιωθεί στο φαινόμενο και να πει, έστω,  ότι δεν του αρέσει.
Βεβαίως και τα φθηνά εργατικά χέρια που του προσφέρθηκαν, συνέβαλαν επιπλέον, στο να είναι ελάχιστες οι φωνές των πεφωτισμένων εκείνων πολιτών, που αψηφώντας την τρομοκρατία του κεφαλαίου και της συνεργαζόμενης αριστερής ψευτοδιανόησης και πολιτικής ηγεσίας (όλων των αποχρώσεων), ύψωσαν ανάστημα αντιστάσεως και αρνήσεως αυτού του συγχρόνου εποικισμού.

Τα κόμματα της αριστεράς, όλων των τάσεων και εκφάνσεων, εντός και εκτός κοινοβουλίου, μαζί με ΜΚΟ και λοιπές μισθοδοτούμενες, από μυστικές υπηρεσίες και το κράτος, οργανώσεις, το ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και το μεγάλο Κεφάλαιο της χώρας μας, δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προστασία και την συνεχόμενη ροή λαθρομεταναστών – φθηνών εργατικών χεριών, στην χώρα μας.
Όλοι αυτοί, άνοιξαν την κερκόπορτα της συγχρόνου ιστορίας μας.
Όλα αυτά τα κόμματα με την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, αποτίναξαν σχεδόν άμεσα τα ιδεοπολιτικά χαρακτηριστικά τους. Όλοι μαζί στράφηκαν εμφανώς προς τον νεοφιλελευθερισμό (αν δεν το είχαν κάνει και πολύ νωρίτερα), όμως για να κρατήσουν τα πρόβατα στα μαντριά τους, συνέχισαν να κρατούν τις ψεύτικες ταμπέλες τους. 

Ειδικά για την «αριστερά», τους λάτρεις των δικτατορικών καθεστώτων του κομμουνισμού, η υποκρισία και η κοροϊδία που ποτίζουν τα πρόβατά τους οι ηγετίσκοι τους, είναι απίστευτη. Πιο συγκεκριμένα θα αναφερθούμε στην μετανάστευση, που μας ενδιαφέρει στο παρόν κείμενο.

Όλοι αποδέχονται ότι οι συγκεκριμένοι (κατά πολλούς, πράκτορες, προδότες κλπ) λάβροι θαυμαστές της σταλινικής πειθαρχίας, του απολυταρχισμού και της σιδηράς διοικήσεως, θα έπρεπε να είναι και οι πιο ένθερμοι οπαδοί της μη εισβολής φθηνών εργατικών χεριών (που συμπίεσαν τα μεροκάματα και σχεδόν εξαφάνισαν την εγχώρια εργατική τάξη), της αμέσου απελάσεώς τους και φυσικά των αδιαπέραστων συνόρων, και στο έμπα αλλά και στο έβγα.
Μη ξεχνάμε ότι στα κομμουνιστικά κράτη, όχι μόνο η μαζική εισβολή μεταναστών θα ήταν κάτι αδιανόητο, αλλά ακόμη και η εσωτερική μετανάστευση, ήταν κάτι άγνωστο!
Πώς λοιπόν οι λάτρεις αυτών των καθεστώτων – της απαγόρευσης μετακινήσεων και των ισχυρότατων συνόρων - μετατρέπονται σε λάτρεις της άκρατης λαθρομετανάστευσης και των ανοιχτών συνόρων, δηλαδή μίας καθαρά νεοφιλελεύθερης - κεφαλαιοκρατικής πολιτικής; Ακόμη χειρότερα, τα πρόβατα ψηφοφόροι τους – ακόλουθοί τους, γιατί δεν αντέδρασαν στην εκ δια μέτρου αντίθετη προς τον κομμουνισμό, πολιτική τους και την στροφή τους προς τον νεοφιλελευθερισμό;

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και τα τσιράκια τους (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ....) θέλουν να εντάξουν τους λαθρομετανάστες στην ελληνική κοινωνία, για να τους εκμεταλλευθούν σαν ψηφοφόρους και να τους ληστέψουν μέσω των φόρων.

Προσπαθούν να σκλαβώσουν τους λαθρομετανάστες στο Κράτος

Έχει γίνει πια πασιφανές ότι υπάρχει σχέδιο που, το κεφάλαιο (;), οι υπερεθνικές εταιρίες (;), ο σιωνισμός (;), η νέα τάξη πραγμάτων (;), θέτουν σε εφαρμογή για να εξαφανίσουν, κατά κύριο λόγο, τα ευρωπαϊκά έθνη. Και φυσικά οι μεγαλύτεροι σύμμαχοι και καλλίτεροι εργάτες τους, είναι όλος ο αριστερισμός – ψευτοαναρχισμός.
Παρόλο λοιπόν που αυτές οι ιδεοληψίες, διαφημίζουν απειθαρχία στο κράτος και στους νόμους και πιστεύουν ότι το κράτος είναι ο δυνάστης τού ανθρώπου και θα έπρεπε να ζούμε σε κοινωνίες χωρίς νόμους – κανόνες – πειθαρχία, έρχονται και ζητούν με κάθε δυνατό τρόπο, την ένταξη των λαθρομεταναστών μέσα σε αυτήν την κοινωνία των νόμων – των κανόνων – της πειθαρχίας. Και το ζητάνε αυτό μέσω της αποδόσεως ιθαγένειας – υπηκοότητας και ζητούν από το κράτος (!!!) να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες.
Ζητούν δηλαδή να ενταχθεί ο μετανάστης στον κρατικό μηχανισμό που πολεμάνε...!
Ζητούν να καταστήσουν τον μετανάστη νόμιμο πολίτη, ώστε το κράτος να επωφεληθεί από την ένταξή του και να τον ληστεύει με τους φόρους του.
Τελικά ζητάνε όλοι αυτοί οι «απείθαρχοι», από αυτούς που θα έπρεπε να θεωρούν, τους μόνους ελεύθερους ανθρώπους που διαβιούν στην Ελλάδα, να ενταχθούν – να πειθαρχήσουν – να υπακούσουν στο Κράτος και τους νόμους του.

Η Χρυσή Αυγή δέρνει τους λαθρομετανάστες και το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με όλο το σύστημα και τους αριστεριστές-ψευτοαναρχικούς, τους ζητά να νομιμοποιηθούν για να τους αρπάζει με τους φόρους τα κέρδη τους. Μάλλον η Χ.Α. είναι πιο ακίνδυνη, για αυτούς...







1 σχόλιο: