16 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. AIΣΧΟΣ!!!



Στα προπύλαια έγινε μία εκ των καταλήψεων, όπου εμβρόντητοι Έλληνες περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους και τα αυτιά τους.
Προσπαθούν να μας υποτάξουν και να μας υποδουλώσουν μέσω της συνήθειας και της ψευτοανθρωπιστικής "ευαισθησίας".
ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΣ;

Μας μπαστακώθηκαν εδώ και δεν φεύγουν.
Ακόμα και τώρα που δεν υπάρχουν δουλειές, αυτοί καταφέρνουν και επιβιώνουν, μέσω του λαθρεμπορίου - των ναρκωτικών - της μαστροπείας - της επαιτείας.
ΦΘΑΝΕΙ

Και έχεις και τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ καθάρματα των ΜΜΕ να μας πιπιλίζουν τα αυτιά με ηλιθιότητες και φιλεύσπλαχνες μπαρούφες, ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές των αφεντικών τους.
ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ

Σκεφτείτε μόνον αυτό
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
Και δεν έχει σημασία γιατί το θέλουν αυτό. Είτε γιατί μας μισούν, είτε γιατί θα κερδίσουν, είτε γιατί θέλουν να μας υποτάξουν, είτε γιατί τέλος πάντων είναι τέτοια τα συμφέροντά τους, το αποτέλεσμα είναι ένα: ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ




Στην Πλατεία Αττικής
Οι αλητήριοι δημοσιογραφίσκοι του Μάκη Ζούγκλα και ο ίδιος αναφέρουν τα κάτωθι στο www.zougla.gr (όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του παρακαλείται να μη το διαβάσει):

Πέταξαν αυγά και γιαούρτια στους μουσουλμάνους που προσεύχονταν στην πλ. Αττικής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010, 07:01
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προσευχή των μουσουλμάνων στην πλατεία Αττικής. Οι συγκεντρωμένοι με τη βοήθεια της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από τον χώρο, προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με τους αρκοδεξιούς, τους «δυσαρεστημένους κατοίκους» και τους εθνικιστές που βρίσκονταν εκεί για να τους προσβάλουν και να τους μειώσουν την ώρα της προσευχής τους, πετώντας τους νερό, αυγά, γιαούρτια και κάνοντας ασεβείς και προκλητικές χειρονομίες.


 
 Οι μουσουλμάνοι προσεύχονταν ακούγοντας το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου «Χαιρετίσματα»

Μόλις αποχώρησαν οι μουσουλμάνοι, στην πλατεία «ακροβολίστηκαν» ακροδεξιοί και μέλη της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η ανοιχτή προσευχή «Κουρμπάν Μπαϊράμι» πραγματοποιήθηκε σήμερα σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου, υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία.

 
 Αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν τους «δυσαρεστημένους κατοίκους»

Στην πλατεία Αττικής ήταν από νωρίς σε εξέλιξη αντισυγκέντρωση εθνικιστών, ακροδεξιών και μελών της Χρυσής Αυγής, που αντιδρούν στην παρουσία των μεταναστών στην Ελλάδα. Λίγο μετά τις 09:00 από παρακείμενα μπαλκόνια «δυσαρεστημένοι κάτοικοι» πέταξαν στους ανθρώπους, που προσεύχονταν, αυγά! Μάλιστα η ένοικος ενός διαμερίσματος, με υπέρμετρη ασέβεια, έβαλε πολύ δυνατά μουσική (συγκεκριμένα το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου "Χαιρετίσματα") προκειμένου να εκνευρίσει τους συγκεντρωμένους.

Προσέχτε τι γράφουν οι γραικύλοι. 
Μάλιστα το δυσαρεστημένοι κάτοικοι το έχουν σε παρένθεση γιατί κατά την γνώμη τους δεν υπάρχουν δυσαρεστημένοι έλληνες λόγω των λαθρομεταναστών, παρά μόνον ρατσιστές, ακροδεξιοί, φασίστες που αντιδρούν γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν πρωινιάτικα.
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ποια μυστική υπερεσία σας τα σκάει για να δυσφημείτε έτσι τους ομοφύλους σας;;;;

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ
ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου