16 Νοεμβρίου 2010

ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ!!!


"ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ":ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΛΕΣΧΗ!



ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΚΡΑΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ:


Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ) που συμμετείχε στην εφετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Ισπανία. Οι δύο άλλοι Έλληνες ήταν ο πρόεδρος της Coca-Cola 3Ε κ. Γ. Δαυΐδ και ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ κ. Λ. Τσούκαλης. Οι «κλειστές συζητήσεις» είχαν θέμα την παγκόσμια οικονομική κρίση και ασφαλώς την.....Ελλάδα.


Από τις ξένες διασημότητες ξεχώρισαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Λουίς Θαπατέρο , ο επίτροπος κ. Χ. Αλμούνια , ο επικεφαλής της Deutsche Βank κ. Τζ.Ακερμαν, ο πρόεδρος της Μicrosoft κ. Μπιλ Γκέιτς, ο ιστορικός κ. Νάιαλ Φέργκιουσον, ο ειδικός απεσταλμένος για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν κ. Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ κ. Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Ομπάμα κ. Λόρενς Σάμερς.


Και φυσικά καμία μυστική συνάντηση δεν είναι πραγματικά μυστική αν δεν συμμετέχει ο κ. Χένρι Κίσινγκερ.


Τι είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου με όλους αυτούς; «Θα μπορούσα να σου πω αλλά μετά θα έπρεπε να σε σκοτώσω»απάντησε με το γνωστό αινιγματικό του χαμόγελο σε συνεργάτη μου που τόλμησε να τον ρωτήσει.


Ποιο μπορεί να είναι το θανάσιμο μυστικό; Ελπίζω όχι κάτι σχετικό με το μέλλον της οικονομίας....

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2010/11/blog-post_9527.html

Το δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=58&artid=337401&dt=13/06/2010
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου