20 Σεπτεμβρίου 2010

Μ.Μ.Ε. - Ο.Η.Ε. - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


Ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τον ΟΗΕ...!


Κατηγορούν τους... Έλληνες (!) για την κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα - Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση των γεγονότων! Νέα προπαγανδιστική εκστρατεία ψευδών, αυτή τη φορά με τη συνδρομή των γραφείων της Ύπατης Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα, βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ώρα που τρεις Έλληνες νεαροί τραυματίστηκαν σοβαρά (ο ένας νοσηλεύεται) μετά από απρόκλητη επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, οι του ΟΗΕ στην Αθήνα, μιλούν για αύξηση κρουσμάτων «ρατσιστικής βίας», με θύματα πρόσφυγες (από πού;) και λαθρομετανάστες.
Διαβάστε σαχλαμάρες: «Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Άγιου Παντελεήμονα (Αθήνα), όπου οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών και οι συμπλοκές έχουν δημιουργήσει μια έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση, που επηρεάζει όλους τους κατοίκους της περιοχής».
Φυσικά, γίνεται λόγος για «ρατσισμό» και ξενοφοβία κατά των λαθρομεταναστών, σε ένα παραλήρημα με χρήση «ξύλινης» γλώσσας με τα συνηθισμένα στερεότυπα και τις συνηθισμένες λέξεις και εκφράσεις, τέτοια που ούτε στην ΕΣΣΔ ακούγονταν! Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στην Αθήνα ζητά τη διεξοδική διερεύνηση των περιστατικών βίας. Συμφωνούμε απόλυτα και ελπίζουμε σύντομα να βρεθούν οι Αφγανοί κακοποιοί και δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας τριών Ελλήνων νεαρών. Επίσης ζητά τη λήψη μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον. Αν εννοούν καλύτερη αστυνόμευση, και με αυτό συμφωνούμε.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 17.09.2010

Στο σημερινό φύλλο της  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ(17.09.2010)  διαβάσαμε το άρθρο  «ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ» της κας Δεληθανάση, άξιας συνεχίστριας  του κου Ονισένκο(επίσης αρθρογράφου της  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ),  που συμμετέχουν στην συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση  του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ  των κατοίκων της περιοχής μας
από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα-αν και κάτοικος της περιοχής  όπως δηλώνει-έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων  σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες  να τρώνε  συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ.Κούλογλου  στην διάθεση σας),   με τους  περιπλανώμενους, διακτινιζομενους  καραγκιόζηδες  κατοίκους Μ.ΒΗΧΟΥ και Χ.ΡΟΥΜΠΑΝΗ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  , παρέδωσε στην κα Δεληθανάση  την σκυτάλη.

Μας λέει  λοιπόν ο κος Χ.Ρουμπάνης «ως μοναδική διέξοδο , δυστυχώς, μερικοί αλλοδαποί  έχουν αρχίσει   να ανταποδίδουν τα χτυπήματα».
Δηλαδή  κατά την γνώμη του κου Χ.Ρουμπανη  το ΕΥΤΥΧΩΣ  θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν  και να μας χτυπάνε.

Αυτό,  κυρία Δεληθανάση που γράφετε το άρθρο  , κε Παπαχελά (δ/ντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και
 κε Ξυδάκη (αρχισυντάκτη), που επιτρέπετε την δημοσίευση  του άρθρου και κε Ρουμπάνη που τα λέτε ,  αποτελεί άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια  εναντίον των Ελλήνων  και σας διαβεβαιώνουμε ότι  θα φροντίσουμε  να επιληφθεί εισαγγελέας.
Και ΝΑΙ  να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών  και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Απαιτούμε  από την κα Δεληθανάση  ,τον κο Παπαχελά και τον κο Ξυδάκη  να πάρουν θέση  για την ξεκάθαρη  εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου  κατοίκου , μέλους του ΣΥΡΙΖΑ  .

Όσον αφορά την ελεεινή , προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA , κου ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή , τους πληροφορούμε ότι 9/05/2010 στο ΕΦΕΤΕΙΟ  η  κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , ναι αυτή με τις γυμνές φωτογραφήσεις,   μαζί με τους λαθρομετανάστες  πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίων του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα , η πληγή στο κέντρο της Αθήνας.

Ενημερώνουμε  όλους τους διατεταγμένους, πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης  ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε  χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας  σε όποιον καταφερθεί ξανά  εναντίον των κατοίκων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .
Η καραμέλα του ρατσιστής και του φασίστα  τελείωσε . Η προπαγάνδα  σας  δεν  αγγίζει κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμείνετε ατιμώρητοι .

Όταν για  σχεδόν 2 μήνες έχουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ  προβοκατόρικες και δολοφονικές επιθέσεις από αλλοδαπούς,(ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ)  δεν παλεύουμε  για τις περιουσίες μας πια, αλλά για ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΟΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Η ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ



ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , 6930 304 442,

1 σχόλιο:

  1. Μα καλά,αυτός ο έρημος και πολυβασανισμένος,πολύπαθος ελληνικός λαός δεν έχει οπλιστή ακόμα και περιμένει αβοήθητος και αυταπατώμενος τους σωτήρες του,την απλόχερη βοήθεια από αλλού ωσάν να έχη χάση πλήρως το κουράγιο του να αγωνιστή για να φτιάξη μια νέα Πατρίδα,μια 'δική του Ελλάδα;Απορία μεγίστη το έχω αλλά και κατάπληξη μεγάλη νιώθω μαζί με οργή!


    Εάν,αδέλφια,είμαστε ανάξιοι να περιφρουρήσουμε τα εδάφη μας και να χαράξουμε μια σοβαρή και αξιοπρεπή πολιτική για τον τόπο,πια,ε τότε συγχωρήσατέ με που θα το 'πώ αλλά είμαστε πανάξιοι της τρισάθλιας μοίρας μας και καλύτερα θα ήταν να το διαλύσουμε ή να αλλάξουμε εθνικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή