6 Σεπτεμβρίου 2010

Κώστας Τσόκλης: Βιασμού Εγκώμιον

6/9/2010
Δεν είναι αναρχικές οι σκέψεις σας κ. Τσόκλη. 
Ανήθικες είναι.
Μετά την απόλυτη εξαφάνιση των πνευματικών ταγών αυτού του τόπου για όσα συμβαίνουν σ' αυτή την χώρα, εμφανίστηκε ο κ. Τσόκλης με το εγκώμιο του υπέρ του βιασμού.
Σας ευχόμαστε να μη το υποστείτε ποτέ, κύριε Τσόκλη, ούτε εσείς, ούτε κάποιος από την οικογένειά σας ...

Τι λέει ο άνθρωπος; Δέστε τον! Εσείς εκεί στην ΕΡΤ... τι είναι αυτά που "ανεβάζετε"; Υπάλληλοί μας είστε και πρέπει να ΑΠΟΛΥΘΕΙΤΕ! 

Mα τι λέει ο άνθρωπος; Κύριε μου είστε για δέσιμο. Θα πρέπει να σας απαγορεύσουν να μιλάτε, ή μάλλον καλύτερα θα πρέπει να σας "μαντρώσουν", ώστε να μιλάτε μόνος σας. 
Δείτε το βίντεο στο τέλος και ... φρίξτε:


ΝΤΡ
ΟΠΗ να φιλοξενούνται τέτοιες απόψεις "ψευτο-μοντέρνων
κουλτουριάρηδων στοχαστών" στην ΕΡΤ.
Με αφορμή τη σύλληψη του 38χρονου στην Κέρκυρα, που κατηγορείται για τους βιασμούς τεσσάρων γυναικών, γεγονός που έχει σοκάρει αλλά και προκαλέσει την κοινή γνώμη, φέρνουμε στην επιφάνεια μια εκπομπή που προβλήθηκε πριν από δέκα μόλις μέρες και μάλιστα στην Κρατική Τηλεόραση.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο βιαστής είναι πιο κακός από την κοπέλα που προκαλεί. Τη βία τη ζητά η ίδια. Θέλει να τη βιάσουν. Γιατί να κλείνουν στη φυλακή τον βιαστή κι όχι την κοπέλα; Αφού η φύση τον σπρώχνει να "επιτεθεί". Δεν είναι ωραίο πράγμα η επίθεση;».
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις...
απόψεις περί βιασμού του Κώστα Τσόκλη που κακώς πρόβαλε σε επανάληψη στις 15 Αυγούστου, η Κρατική τηλεόραση στο αφιέρωμα που του έκανε με τίτλο «Ο Τσόκλης στην Ιταλία».
Αν αυτά τα λόγια είχε εκστομίσει στην τηλεόραση κάποιος... άνευ κουλτούρας, θα τον σταύρωναν.
Στην περίπτωση του κ. Τσόκλη, ωστόσο, ο μανδύας της κουλτούρας φαίνεται ότι μπορεί να δικαιολογήσει την όποια αντίληψη περί βιασμού, όσο χυδαία ειπωμένη κι αν είναι αυτή.

Για μια φορά ακόμη υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο βιασμός που βιώνει όμως η γυναίκα έχει μόνο ένα και καμία κουλτούρα ή επίφαση αυτής δεν μπορεί να τον αλλάξει.


ΠΗΓΗ: http://hamomilaki.blogspot.com/2010/08/costas-tsoclis-about-rape.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου