2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ BLOG KOUKFAMILY ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Ο παρακρατικός στρατός των κουκουλοφόρων, αφού ολοκλήρωσε το έργο του στο πεζοδρόμιο δολοφονώντας 3 εργαζομένους στην Μαρφίν, τώρα έλαβε άνωθεν εντολές από τα αφεντικά τους να επιτίθενται και στα μπλόγκς. Η αρχή έγινε με την δολοφονία του μπλόγκερ troktiko και τώρα η τρομοκρατία επεκτείνεται σε κάθε μπλόγκ που μιλάει για Ελλάδα. Έτσι σήμερα 2 Σεπτεμβρίου το μπλόγκ τρομπακτικό http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/ ανήρτησε άρθρο που στοχοποιούσε τον μπλόγκερ koukfamily καλώντας τους επισκέπτες του να επιτεθούν στο εν λόγω μπλόγκ.   Έκδηλος ο πανικός του νεοταξικού συστήματος, από την ελεύθερη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ αντικειμενική ενημέρωση του εν λόγω μπλόγκερ http://koukfamily.blogspot.com/ . Τα νεοταξικά εξαχρειωμένα σκουλήκια επεκτείνουν τώρα πλέον την δράση τους στο διαδίκτυο και δοθείσης ευκαιρίας σας αποκαλύπτουμε τον νεοταξικό ιστό.

Ποιοί είναι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι τρόμπες του διαδικτύου (trompa-ktiko) . Δείτε ανάρτηση για να καταλάβετε. Διαφημίζουν φεστιβάλ αντιεξουσίας με τους τρείς νεκρούς δολοφονημένους από τις μολότοφ τους. Άρα μιλάμε για παραφυάδα του indymedia system corporation made by Soros, οι γνωστοί σε όλους ως τα τσιράκια των Αμερικανών.
Διαβάστε τα επισυναπτόμενα αρχεία

Soros ο χρηματοδότης των Indymedia


Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε:

1ον Το ίδιο το Indymedia παραδέχεται ότι δέχτηκε χρήματα από τον Σόρος και δεν μιλαμε για το παράρτημα της Αργεντινής! Οι ίδιοι τονίζουν ότι είναι αρκετά τα παραρτήματα που εχουν δεχτεί χρήματα από το ίδρυμα!

2ον Το ίδρυμα Σόρος κάνει αναφορά για τα χρήματα που έδωσε στο indymedia που στεγάζεται στο πανεπιστήμιο του Illinois, Urbana-Champaign.

3ον Μέλος του ιδρύματος Σόρος είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Indymedia.




Τα ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ νεοταξικά παραμάγαζα της παγκοσμιοποίησης, όπως το indymedia που υπερασπίζεται το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ των Σκοπιανών - ακόμα και οι ίδιοι οι "αναρχικοί" κατάλαβαν την διαπλοκή με την CIA  βλέπε φώτο - δεν είναι πλέον στο σκοτάδι, πίσω από την κουκούλα τους, αλλά τους ξέρουμε και τους αποκαλύπτουμε.

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ κύριοι. Ο ΣΟΡΟΣ ο επίσημος χρηματοδότης των Σκοπίων και του indymedia, καθώς και οι χυδαίες παραφυάδες του http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/ που υβρίζουν κάθε τι Εθνικό δεν μας τρομάζουν. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. Δεν μας τρομάζουν ούτε οι δολοφονίες ούτε η τρομοκρατία, άθλια εξαχρειωμένα αθύρματα.
 
Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ΄ Ω ΕΤΑΧΘΗ

AKOMMATIΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολυ φιλοι μου για την συμπαράσταση.
    Συνεχίζουμε περήφανοι και με θάρρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο δειχνει οτι κατι κανουμε που τους τρομαζει...
    Θα χαρω να δεχτουμε κι αλλες επιθεσεις! :)
    Καλη συνεχεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή