29 Ιουλίου 2010

Αλβανοί μαχαίρωσαν τέσσερις Έλληνες στη Βέροια. Δύο εξ αυτών νοσηλεύονται στην εντατική!

29/07/2010

Στο νοσοκομείο Βέροιας νοσηλεύονται πέντε νεαροί, από τους οποίους οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 15 και 16 ετών, τους οποίους τραυμάτισαν με μαχαίρια Αλβανοί μετανάστες στη διάρκεια συμπλοκής στο χωριό Διαβατός Ημαθίας.





Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ξέσπασε έντονη λογομαχία, για ασήμαντο λόγο, ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία συγγενείς και συγχωριανοί των θυμάτων στη συμπλοκή που ακολούθησαν πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.

Οι τέσσερις Έλληνες ανήλικοι χτυπήθηκαν με μαχαίρια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Βέροιας. Οι δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα, αντίστοιχα και νοσηλεύονται στην εντατική. Στο ίδιο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας νεαρός Αλβανός ελαφρά τραυματισμένος.

Στην Ασφάλεια Βέροιας κρατείται ένας Αλβανός με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ:
Ευχαριστούμε τον φίλο αναγνώστη για την αποστολή του άρθρου.



ΠΗΓΗ:
http://www.nooz.gr/greece/aimatiri-sumploki-metaksi-alvanon-kai-ellinon-sti-veroia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου