7 Ιουλίου 2010

Η μέγιστη κωλοτούμπα του Αδώνιδος «Οι Έλληνες είναι ινδοευρωπαίοι και όχι αυτόχθονες» ΜΕΡΟΣ Β'

  
Δημοσιεύουμε σχόλιο που μας εστάλη για το άρθρο μας Η μέγιστη κωλοτούμπα του Αδώνιδος «Οι Έλληνες είναι ινδοευρωπαίοι και όχι αυτόχθονες»


«Φίλοι ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Διαβάζοντας την ανάρτησή σας για το δημοσίευμα του περιοδικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ περί ινδοευρωπαίων και κατ’ επέκταση την «επίθεση» που κάνατε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, θέλησα να ενημερώσω, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον βουλευτή, για τα γραφόμενά σας και να τον  ρωτήσω την άποψή του και για το ποιες ενέργειες προτίθεται να πράξει.

Το μήνυμα που έστειλα είναι:
Είναι αληθή τα αναφερόμενα στο κάτωθι ιστολόγιο;
Πως επέτρεψες κάτι τέτοιο στο περιοδικό σου;
Πιστεύω να έγινε εκ παραδρομής και να υπάρξει άμεση διόρθωση και μία έντιμη εξήγηση για το αυτό το μέγιστο ατόπημα.
Φαίνεται ότι η δική σου κατρακύλα, αλλά και η ευρυτέρα του κόμματός σου, δεν μας έχει δείξει ακόμα τα χειρότερα.
http://akommatistoi.blogspot.com/2010/07/blog-post_05.html

Ακολουθεί η απάντηση του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη:
«Δεν θελω να υποκρινεστε τους φιλους μου ορισμενοι! Εσυ κοινε ψευτη και συκοφαντη ουδεποτε στην ζωη σου εχεις διαβασει την Ελληνικη Αγωγη, την οποια εαν ειχες διαβασει θα ηξερες οτι εδω και τρια χρονια δεν ειμαι πια διευθυντης της πρωτον και δευτερον οτι ποτε μα ποτε δεν εχουμε κανει λογοκρισια αντιθετως ενθαρρυνουμε τον διαλογο και τον αντιλογο. Ειναι κριμα τετοιοι ψευτες σαν και σας λοιπον να το παιζουν πατριωτες.
Αδωνις Α. Γεωργιαδης»

Ένα μόνο πράγμα αισθάνθηκα μετά την απάντηση αυτή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Δεν ξέρω από που έβγαλε το συμπέρασμα ότι είμαι φίλος του, δεν νομίζω ότι αναφέρεται η λέξη αυτή μέσα στο κείμενό μου πουθενά.
Με αποκαλεί ψεύτη και συκοφάντη, εμένα που τον ενημέρωσα για μία ανάρτηση κάποιου άλλου!!! Μου φαίνεται ότι κάνει αντιγραφή – επικόλληση, τις απαντήσεις του. Πρέπει να του τα είχε προλάβει και άλλος και δεν έχει την διάθεση (αν ασχολείται ο ίδιος) να διαφοροποιεί, έστω λίγο, τις απαντήσεις του. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει κατανοητό με τον όγκο των μηνυμάτων που δέχεται καθημερινώς, φαντάζομαι στην πλειοψηφία τους, καταγγελτικών της εκτροχιασμένης πορείας του.

Στο περιοδικό, αν αναφέρεται σε εμένα, ήμουν συνδρομητής και έχω πάνω από 20 τεύχη στην κατοχή μου, μαζί με την τελευταία έκδοση της Ελληνικής Αγωγής ως εφημερίδας. Τουλάχιστον στα τεύχη που έχω δεν υπάρχουν ανιστόρητες, ξεπερασμένες και αντιεπιστημονικές δημοσιεύσεις.

Μου αναφέρει ότι στο περιοδικό δεν είναι πια διευθυντής και ότι δεν κάνει λογοκρισία.
Φαντάζομαι ότι συνεχίζει να είναι ο συνιδιοκτήτης και ότι ενδιαφέρεται για τις δημοσιεύσεις του. Εκτός και αν το πούλησε και άλλαξε τελείως το πρότερο καθεστώς, οπότε και θα πρέπει να ενημερώσει τους αναγνώστες του για την αλλαγή πλεύσης του περιοδικού.

Και κάτι τελευταίο. Αν βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη, σου έστελναν ένα καλογραμμένο άρθρο που θα είχε ως θέμα του «Αιγαίο μία Τουρκική θάλασσα», θα το δημοσίευες άνευ... λογοκρισίας; Και τώρα, που δεν είσαι πια διευθυντής, θα σου άρεσε να έβλεπες αυτό το δημοσίευμα στο περιοδικό σου;

Ο όρος κωλοτούμπα δεν μου άρεσε, όμως μετά την απάντησή σου, που φανερώνει ότι, μάλλον, αποδέχεσαι ή έστω αδιαφορείς, για το περιεχόμενό του άρθρου, οφείλω να αποδεχθώ και εγώ πλήρως τον χαρακτηρισμό που σου απέδωσαν. Και με βάζει σε σκέψεις το πόσο έχεις αποκλίνει από τις προ-κοινοβουλευτικές θέσεις σου. Μπορεί, βουλευτή Γεωργιάδη, οι αποκλείσεις σου, να φθάσουν σε «Εφιαλτικά» όρια;;;
Ευχαριστώ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ»


Σχόλιο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ
Εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τον αναγνώστη μας και να υπενθυμίσουμε στον κ. Βουλευτή τις αντιδράσεις του, όταν το National Geographic έγραφε ότι οι Μυκηναίοι είναι Φοίνικες, αποκαλώντας μάλιστα το περιεχόμενο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ!!!
Το περιεχόμενο του «πρώην» περιοδικού του, πώς θα το χαρακτήριζε;;;;

Μας αποκαλεί ψεύτες, όμως ποιό είναι το ψέμα που αναγράφουμε; Εμείς απλώς αναπαράγαμε τα γραφόμενα στο περιοδικό του. Και φυσικά ήμασταν κάποτε αναγνώστες του.

Τέλος δεν διευκρίνισε στον φίλο Διομήδη, αν διαφωνεί με το άρθρο. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε σύγχυση, αφού, επί του θέματος, δεν δίνει καμμία απάντηση!

Παραθέτουμε επίσης και τους ακόλουθους διαδικτυακούς χώρους:
http://www.georgiadesbooks.com/home.php?cat=42
http://www.alshellas.gr/
http://www.ellinikiagogi.gr/gr/index_gr.htm

Δηλαδή διαφημίζει στους αναγνώστες, περιοδικό, που τώρα πια, μάλλον, διαφωνεί με το περιεχόμενό του και ουδεμία σχέση έχει με την έκδοσή του και επιπλέον μάς καλεί, ανά διαστήματα, να γραφτούμε συνδρομητές αποκαλώντας το "το δικό μας περιοδικό".
Με τα νέα δεδομένα Άδωνι, το περιοδικό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι δικό μας και δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεσαι.
ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Νομίζουμε ότι περαιτέρω σχόλια περιττεύουν. Πιστεύουμε ο κάθε νοήμων αναγνώστης να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για το ποιά πορεία έχει επιλέξει ο Άδωνις. Απλώς να προσθέσουμε μερικές ακόμη κωλοτούμπες:
1) Ενώ ο κόσμος που αντιδρά και πολεμά το ανθελληνικό κατεστημένο και τους πολυεθνικούς γύπες ήταν αναφανδόν αντίθετος στα εμβόλια της γρίπης, ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, μας ανακοίνωνε ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει! (μνημειώδεις οι καυγάδες με τον αδελφό του, ο οποίος ήταν αντίθετος).

2) Μας είχε πάρει τα αυτιά με τον Ρουσόπουλο και την Ζαχαρέα και με πομπώδες ύφος έλεγε συνέχεια το γνωστό ρητό «η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμια». Φυσικά όταν ήρθε η σειρά του και τους καίσαρες ξέχασε και την βαθιά απέχθειά του στα ριάλιτη την μετέτρεψε σε συμπάθεια και για το φαίνεσθαι της γυναίκας του και κατ’ επέκτασιν και του ιδίου, αδιαφόρησε, προς χάριν της φήμης και του χρήματος.

3) Υπερψήφισε την πρόταση της κυβερνήσεως, για την εισαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ. Ποιος αμφιβάλει ότι αν δεν ήταν βουλευτής θα ήταν ένας από τους πολέμιους;

4 σχόλια:

  1. "Ακομμάτιστοι"...καλο το αστείο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλούμε τον φίλο μας, και όποιον άλλον έχει την ίδια αντίληψη, να μας υποδείξει από που συμπεραίνει ότι δεν είμαστε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ. Αν σε κάποιο σημείο ή σε κάποιο άρθρο μας, αβαντάρουμε κάποιο κόμμα, παρακαλούμε να μας το υποδείξει. Εκτός κι αν θεωρεί ότι κάποιος είναι ακομμάτιστος αν δεν σχολιάζει τα κακώς κείμενα, του ΛΑΟΣ και των βουλευτών του (τουλάχιστον έτσι όπως εμείς τα αντιλαμβανόμαστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάβαμε ένα σχόλιο από τον φίλο μας τον Αργύρη. Θα παρακαλέσουμε να τροποποιήσει την έκφρασή του στο σημείο που αναφέρεται στην γυναίκα του Άδωνι Γεωργιάδη.
    Θέλουμε να διατηρήσουμε ένα κόσμιο ύφος στο ιστολόγιό μας και απαιτούμε από τους καλούς αναγνώστες μας να το σέβονται αυτό.

    Τα σχόλιά σας μπορούν να είναι άκρως επιθετικά, ακόμα και προς εμάς, αλλά όχι άκρως υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχέτε δίκαιο σε αυτό το σημείο παιδιά παρασύρθηκα...

    Τον Άδωνι αν και παλιά τον είχα σε ιδιαιτερη εκτίμηση λόγω του έργου του με τις εκδόσεις Γεωργιάδη και την "Ελληνική Αγωγή" τα τελευταία χρόνια πργματικά με έχει κάνει να τον σιχαίνομαι τόσο με τη σύμπλευσή του ιδίου και του κόμματος του με το Πασοκ στα θέματα του Δντ και του μνημονίου όσο και με την εμπλοκή του στον εσμό της γκλαμουριάς του lifestyle των reality και των τηλεσκουπιδιών τοσο του ίδιου όσο και της ματαιόδοξης συζύγου του.

    Ωστόσο πιστεύω ότι στο συγκεκριμμένο δεν έχετε δίκαιο. Το ότι υπάρχει ένα άρθρο της αντίθετης άποψης σε ένα συγκεκριμμένο τεύχος του περιοδικού που φυσικά δεν το έψραψε ο ίδιος δεν αναιρεί τη θέση του ιδίου και των άλλων συντελεστών των εκδόσεων του και της "Ελληνικής Αγωγής" περί της αυτοχθονίας των Ελλήνων που έχει εκφραστεί με δεκάδες άρθρα τόσο στο εν λόγω περιοδικό όσο και σε διάφορα άλλα βιβλία και περιοδικά ("Ελλήνων Ιστορία") που έχει εκδόσει και έχοει υποστηριχθεί με τεκμηριωμένα στοιχεία και επιχειρήματα. Όταν οι θέσεις σου βασίζονται στην αλήθεια και σε συγκροτημένα επιχειρήματα δε έχεις λόγο να φοβηθείς την άλλη άποψη.

    Στα υπόλοιπα όσον αφορά την πολιτική διάσταση τόσο του Γεωργιάδη όσο και των άλλων πατριωτών (εντός ή εκτός εισαγωγικών) βουλευτών του Λαος με βρίσκεται σύμφωνο και σίγουρα είμαστε αρκετοί όσοι απογοητευτήκαμε από το συγκεκριμμένο κόμμα.

    Φιλικά Αργύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή