3 Ιουνίου 2015

Μαρία Κανελλοπούλου: «Πακιστανός το Τζόκερ; Υπάρχει Θεός τελικά!»

«Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;; Τί διαβάζω;;;; Τι μαθαίνω;;;; Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;; Υπάρχει θεός τελικά!!!!», έγραψε στο Facebook 

Το μυστήριο γύρω από το πρόσωπο του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ, ο οποίος κέρδισε 9,5εκατ ευρώ με ένα δελτίο των 3 ευρώ συνεχίζεται, ιντριγκάροντας την κοινή γνώμη, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. 

Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό σχόλιο της βουλευτή Αχαΐας του κόμματος, κυρίας Μαρίας Κανελλοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο facebook: 


«Χαχαχαχαχαχαχαχα........Τι ακούω;;;Τί διαβάζω;;;;Τι μαθαίνω;;;;Πακιστανός το τζόκερ;;;;;;;Υπάρχει θεός τελικά!!!!», με τους διαδικτυακούς φίλους τους να σχολιάζουν, από την μεριά τους, ποικιλοτρόπως την άποψη αυτή.
ΠΗΓΗ: http://www.protothema.gr/

Σχόλιο: Ξεπερνώντας τις ακραίες και άδικες αντιδράσεις συμπατριωτών μας, που μιλάνε για ανθελληνικό μίσος και άλλα υπερβολικά, εμείς κάνουμε μία άλλη ανάγνωση της συγκεκριμένης αναρτήσεως. Προφανώς, με την ανάρτηση αυτή, η συμπαθής ηθοποιός, ήθελε να υποδείξει το τραγελαφικό του πράγματος. Και εξηγούμαστε: 
Κάποτε γελάγαμε με την έκφραση "Αλβανός τουρίστας". Στις μέρες εμπνεόμενοι από το σχόλιο της ηθοποιού, θα γελάμε με την έκφραση "Πακιστανός εκατομμυριούχος".
Πιστεύουμε ότι μάλλον εξευτελιστικό είναι το σχόλιο για τους λαθροεισβολείς, παράνομους λαθροπακιστανούς. Αν είχαμε την δυνατότητα θα κάναμε "μου αρέσει!" στην ανάρτηση. Σίγουρα, από έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν περιμέναμε να κάνει ένα ρατσιστικό αστείο. ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ. 

2 σχόλια:

  1. ......μονο για τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΣΤΕΣ υπαρχει ΘΕΟΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ που υποφερουν δεν λες τιποτα....βρωμο-γυναικα ανθελληνικο μισος...γιατι δεν τους φιλοξενιτε στο σπιτι σας εσυ και ο καματερος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιείς ήθος εσύ; Ας γελάσει το πανελλήνιο και οι πρώην συνάδελφοί σου... γιατί αυτοί έχουν θεό, εσύ δεν έχεις και ούτε έχεις δικαίωμα να λέγεσαι ελληνίδα βρωμοπακιστανιά!
    Φώναξε τον μαύρο θεό σας να σας βοηθήσει, όταν εμείς θα σας στείλουμε μετανάστες στην χώρα τους... για να δεις τι σημαίνει να προδίδεις την πατρίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή