23 Ιουνίου 2015

"Έδωσα 10.000 € (για την οικογένειά μου) στους δουλεμπόρους για να μπορέσουμε να πάμε σε ευρωπαϊκή χώρα (Γερμανία-Ιταλία)"


Πια, και ο πιο ξεφτίλας λαθρολάγνος ψευτοανθρωπιστής, ξέρει ότι το δουλεμπόριο έχει πολλά λεφτά!!! Και θα πρέπει να ξέρει επίσης ο πανύβλακας, ότι τα εγχώρια ρατσιστικά παπαγαλάκια της ανεκτικότητας και του πολυπολιτισμού, πληρώνονται αδρά για να κάνουν προπαγάνδα και να του πιπιλίζουν τον απειροελάχιστο εγκέφαλό του.

Ξεκάθαρα υπάρχει σχέδιο να φορτωθεί η Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότερο ισλάμ. Όχι ότι είναι κάτι καινούργιο, το ζούμε εδώ και 20 χρόνια, αλλά είναι πασίδηλο πια, ότι η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται.
Τώρα εμείς αναρωτιόμαστε, αφού έχεις 10.000€, τί σε εμποδίζει να πας σε οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη με αεροπλάνο;

Βεβαίως τίθενται και άλλα ερωτήματα. Σίγουρα υπάρχουν και πλούσιοι (κυρίως τελευταία από την Συρία) που θέλουν να ξεφύγουν από τον πόλεμο, όμως τα τόσα των εκατομμυρίων είναι κατά βάση φτωχοί. Πώς εξαθλιωμένοι και πένητες, βρίσκουν δύο και τρεις χιλιάδες ευρώ για να πληρώσουν τους δουλεμπόρους;
Η απάντηση είναι απλή. Είναι δέσμιοι των κυκλωμάτων δουλεμπορίας και είναι υποχρεωμένοι απέναντί τους (επειδή τους μετέφεραν) μέχρι να εξοφλήσουν το χρέος τους. Και πως τους αποπληρώνουν; Μέσω της διακίνησης ναρκωτικών, την πορνεία, το εμπόριο οργάνων, το παρεμπόριο...
Και ο εγχώριος ραγιάς, τρομοκρατημένος με την ιδέα μήπως τον πούνε "ρατσιστή", "ξενόφοβο" και άλλα ωραία, ανέχεται, ενισχύει, επιδοτεί τους φονιάδες των λαών, το διεθνές κεφάλαιο, τους παγκόσμιους νταβατζήδες του.

Συνέχισε φοβισμένε νεοραγιά να σκύβεις το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου