9 Ιουνίου 2015

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Λαθρομετανάστες κάνουν... πάρτυ φτάνοντας στην Λέσβο! ΒΙΝΤΕΟ



Το... δράμα των ταλαίπωρων λαθρομεταναστών, οι οποίοι εισβάλλουν κατά χιλιάδες στην ελληνική επικράτεια αναδεικνύεται σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης. Η δημοσιογράφος, η οποία είναι παρούσα σε ένα από τα εκατοντάδες συμβάντα στην Λέσβο, καταγράφει με ήχο και εικόνα το πάρτυ λαθροεισβολής που στήνεται κάθε φορά που οι καραβιές πιάνουν ακτή.
Ατσαλάκωτοι οι λαθρομετανάστες με σωσίβια και όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια. Μόλις πατήσουν το πόδι τους στην ελληνική επικράτεια πανηγυρίζουν, βγάζουν φωτογραφίες με τελευταίας τεχνολογίας κινητά και πάνε κατευθείαν στο αυτοσχέδιο πάρτυ που έχει στηθεί από τους τουρίστες.
Σάντουιτς, νερά, φρούτα, αναψυκτικά τους περιμένουν, χαιρετούρες και πολύ τηλεφωνικό κουτσομπολιό με τους φίλους τους, επιχαίροντας για την δύσκολη και... επίπονη μετάβαση στην Ελλάδα. Στην συνέχεια πάνε κατευθείαν στους χώρους φιλοξενίας.
Οι Ολλανδοί αντιρατσιστές τουρίστες συμμετέχουν στο πάρτυ λαθροεισδοχής, καθώς γνωρίζουν πως ποτέ κανένας λαθρομετανάστης δεν θα φτάσει ποτέ στην χώρα τους, αλλά θα μείνουν για πάντα στην Ελλάδα.
Αυτό είναι το δόγμα των πατριδοκάπηλων ψοφοδεξιών και των εθνομηδενιστών του Σύριζα: ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ΠΗΓΗ: xryshaygh.com
Και καταλήγει το ρεπορτάζ: 
"Ντόπιοι και τουρίστες προσφέρουν ότι έχουν ο καθένας. Κανένας δεν μένει αδιάφορος"
Μπράβο τους, ειδικά στους ντόπιους προδότες. Η επόμενη κίνηση θα είναι να παραχωρήσουν την οικία τους στους λαθρομετανάστες και να πάρουν το φουσκωτό και να πάνε στον διάολο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου