13 Ιουνίου 2013

Το ξεπούλημα της Ελλάδος στους τραπεζίτες. Το χάρισμα των Κρατικών Τραπεζών. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ - ΒΙΝΤΕΟ


«Θέλετε να σας πω και τον πραγματικό λόγο που πουλάνε την Αγροτική και το Ταμιευτήριο;
Ο πραγματικός λόγος δεν είναι ότι έχουν πρόβλημα αυτές οι δύο τράπεζες, ο πραγματικός λόγος είναι, διότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΟΚ, κρατικά πιστωτικά ιδρύματα, έχουν το δικαίωμα να δανείζονται για λογαριασμό του κράτους και τα λεφτά να τα δίνουν στο κράτος. Το κράτος δεν μπορεί να πάει στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα απευθείας να πάρει, αλλά μπορεί να βάλει την Αγροτική και το Ταμιευτήριο να πάρει.
Ο πραγματικός λόγος του ξεπουλήματος, του χαρίσματος όχι του ξεπουλήματος, της Αγροτικής και του Ταμιευτηρίου είναι αυτός, για να μη έχει το κράτος την δυνατότητα, να πάρει τα χρήματα απευθείας από εκεί  και να μη βάλει ιδιώτη μεσάζοντα μέσα.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ (στο 18:40)

Ποια είναι ελληνική; Η Τράπεζα της Ελλάδος; Με το 8% που έχει το ελληνικό δημόσιο και το  υπόλοιπο να ανήκει στον Ρότσιλντ και τους υπόλοιπους; (στο 21:00)

Ο Δένδιας ξέρετε ποιανού είναι νομικός εκπρόσωπος; Πάμε μέχρι την Κέρκυρα να δούμε ο Ροκφέλερ τί έχει και ποιόν έχει νομικό εκπρόσωπο...!» (στο 21:45)Και ο Καρατζαφέρης να πέφτει από τα σύννεφα...........!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου