7 Οκτωβρίου 2016

"Καλή επιτυχία στην Εθνική μας". Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ υπέρ της μίας Εθνικής Ελλάδος

Εν όψη της αναμέτρησης Ελλάδος - Κύπρου, σήμερα το βράδυ, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας) μας επιφύλαξαν μία ευχάριστη όσο και ανατριχιαστική δήλωση. Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους συνέλληνες Κυπρίους, αλλά καλό είναι να μη ξεχνιόμαστε...


Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ:
"Η αυριανή (σημερινή) ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κύπρο και την Ελλάδα έχει αρκετές ιδιαιτερότητες οι οποίες έχουν σχολιαστεί τις τελευταίες μέρες. Μια από αυτές είναι ο κοινός εθνικός ύμνος κάτι που πιθανόν να ξενίσει όσους ξένους δεν γνωρίζουν ότι είμαστε Έλληνες.

Σε μια εποχή όπου κάποιοι ίσως να αγνοούν ή να ξεχνούν τι αντιπροσωπεύει το Ε του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να πούμε χωρίς δισταγμό ότι αύριο μόνο μια Εθνική αγωνίζεται και είναι αυτή που θέλουμε να πετύχει τον στόχο της.

Ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε, υπάρχει και μεγαλουργεί επειδή αποτελεί ένα φάρο του Ελληνισμού και των ιδανικών του. Μπορεί μέσα από τις δεκαετίες να έχουν ξεθωριάσει κάποιες αξίες, γεγονός που έφερε πολλών ειδών προβλήματα στη χώρα μας ,αλλά ποτέ δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί το Ε των Ελλήνων της Λευκωσίας.


Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη των ποδοσφαιριστών της Κύπρου να μετρήσουν δυνάμεις απέναντι στους Ελλαδίτες διεθνείς αλλά και να εντυπωσιάσουν τους σκαούτερς που θα βρίσκονται στο Καραϊσκάκη αλλά η δική μας έγνοια είναι να κάνει ακόμα ένα βήμα για πρόκριση η πραγματική Εθνική μας."

ΚΥΠΡΟΣ το πληγωμένο κομμάτι της Ελλάδος, για πάντα μαζί στο αιώνιο πέλαγος της ιστορίας.
Υπέρ άνω όλων η Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου