30 Απριλίου 2014

Άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ο υποτιθέμενος αποκλεισμός της από τις εκλογές

Συνεχίζει το συνονθύλευμα των φασιστοειδών του «συνταγματικού» τόξου, να τραμπουκίζει τα όποια υπολείμματα ψευτοδημοκρατίας.
Ο ολιγαρχικός αυταρχισμός του κοινοβουλευτισμού με τα κατακάθια που τον απαρτίζουν, δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Αδιαφορώντας για την υπεράσπιση της όποιας ελευθερίας ευαγγελίζονται, εδώ και σχεδόν 8 μήνες, ως γνήσιοι δικτάτορες, καταστρατηγούν συστηματικά, κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατίας.
Έχουν καταφέρει να κάνουν τους χρυσαυγίτες ήρωες και στα μάτια πολλών Ελλήνων φαντάζει ως η μόνη δύναμη αντίστασης στην κατοχή των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών. Σαν να μη έφτανε αυτό, κατάφεραν, να οδηγήσουν στο κόμμα τους, πολλούς έλληνες πολίτες, υπεράνω κάθε... «υποψίας». Καθηγητές πανεπιστημίου, στρατιωτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες, αγρότες και ο... λαουτζίκος, συσπειρώνονται στις τάξεις τους.
Υπάρχουν βεβαίως και οι υπόλοιποι πολίτες που θέλουν τον κατακρημνισμό τους στον καιάδα και είναι είτε ψευτοαριστεροί, που πιστεύουν ότι έτσι πολεμούν τον εθνικισμό και τον «ρατσισμό»..., είτε λοβοτομημένοι κακομοίρηδες των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, είτε και τα δύο μαζί.
Γενικά, οι κοπρίτες της συνταγματικής εκτροπής, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, χέρι χέρι, προσπαθούν να διατηρήσουν όσο μπορούν, μαζί με τους πάτρονές τους, μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοκατασκευαστές, μεγαλοβιομηχάνους και μεγαλοεφοπλιστές, την Ελλάδα της ρεμούλας και της απάτης. Ψεύτες και κλέφτες (κατά Άδωνι Γεωργιάδη) προσπαθούν να διαφυλάξουν τα κεκτημένα τους.

Όσο για τον αποκλεισμό της από τα ψηφοδέλτια των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών, θα πρέπει να κάνουν μεγάλες αλχημείες για να το καταφέρουν και καλό θα ήταν να μη το αποτολμήσουν αυτό το πράγμα.
Ακόμη και ο εγκληματίας Βενιζέλος, δεν βρίσκει «νομικό» πάτημα για να απαγορεύσουν την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις κάλπες.
Αν λοιπόν, με τις μέχρι τώρα διώξεις, έχουν καταφέρει, όχι μόνο να μη μειώσουν τα ποσοστά της, αλλά να τα αυξήσουν και να τα σκληρύνουν, τί μέλει γενέσθαι όταν προχωρήσουν σε μία τέτοια αντισυνταγματική εκτροπή;;; Πάντως να πάρουν τους ψήφους τους η ΠασοκΔημοκρατία αποκλείεται.
Άρα μήπως όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, αποτελούν μία αδελφότητα;
Αν δεν μπορούμε να πάρουμε εμείς τις ψήφους, θα τις πάρουν τα διπλανά μαγαζάκια (στην παρούσα φάση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου έχει μεταφερθεί και το μισό ΠΑΣΟΚ). Έτσι θα καταφέρουν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται την εξουσία, τα ίδια καθάρματα.

Ότι και να γίνει πάντως, επιτέλους ΕΛΛΗΝΑ, πρέπει να πας στις κάλπες και να μη ψηφίσεις:

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-Δάκο-Οχετό-ΑνταρCIA και λοιπούς αμερικανο-γερμανόδουλους γενιτσάρους, προδότες και προσκυνημένους.

1 σχόλιο:

  1. Όπως φαίνεται και σήμερα από τις εξελίξεις στη #Συρία ο #therealdonaldtrump επιλέγει την ίδια ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ για να κάνει τα δικά του! https://tinyurl.com/y5tt967g

    ΑπάντησηΔιαγραφή