2 Απριλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος (Γεν. Γραμμ. της κυβερνήσεως) ομολογεί: ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χρυσής Αυγής. ΒΙΝΤΕΟΦυσικά ο Ηλία Κασιδιάρης τον έδωσε στεγνά τον Μπαλτάκο... και από ότι φαίνεται, ο Μάκης ή "Ζούγκλας", πρέπει να έχει κάνει εντατικά μαθήματα κρυφών μαγνητοσκοπήσεων, στον βουλευτή της Χ.Α..
Μετά δε, από αυτόν τον διάλογο και τις αποκαλύψεις, το βρωμερό ΠΑΣΟΚ, τόλμησε και έβγαλε και ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι ο γραμματέας της κυβερνήσεως, άκουσον άκουσον, "υπονομεύει το έργο της κυβερνήσεως".
Ποιό έργο βρε αρχιλαμόγια, ξευτιλισμένα υποκείμενα; Που έχετε το θράσος και τολμάτε ακόμη  και μιλάτε; Τις πολιτικές διώξεις και τα μνημόνια; Αυτό είναι το έργο που υπονομεύεται, ΛΑΜΟΓΙΑ;
Και ακόμη υπάρχουν κωθώνια, νεοραγιάδες, που αποζητούν την συνέχεια των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, παρότι βλέπουν ότι δεν οδηγούν πουθενά (τουλάχιστον ως προς την μείωση των ψηφοφόρων της). Αντιθέτως, έχουν δυναμώσει και ενισχύσει σημαντικά τα εκλογικά ποσοστά της, σε βαθμό τέτοιο, που να εμφανίζεται ως η εν δυνάμει αξιωματική αντιπολίτευση.

έλληνα-νεοραγιά, θα συνεχίσεις να ψηφίζεις αυτούς τους μαφιόζους, αρχιληστές, αληταράδες, προδότες, πασόκους - νεοδημοκράτες και το υπόλοιπο ανθελληνικό σινάφι τους;
Ως πότε βρε ραγιά; Ως πότε;  

Τί άλλο θέλεις να ακούσεις για να ξυπνήσεις;

Ο διάλογος 

 «ΚΑΣ.: Όταν κατ’ αρχήν όταν βγήκα εγώ τι έπαθε ο Σαμαράς, μπορείς να μου πεις;

 ΜΠΑ.: Ήταν στην Αμερική τότε.

 ΚΑΣ.: Ναι, ήταν στην Αμερική, αλλά εγώ έχω μάθει ότι έπαθε εγκεφαλικά.

 ΜΠΑ.: Σοκ και δέος! Χαμός έγινε, της πουτάνας… δεν με πήρε εμένα, του ’χα πει ότι αυτά που κάνεις… του τα είχα πει. Δεν θα μου έλεγε εμένα γι’ αυτό το πράγμα. Πήρε τους άλλους δυο και τους γάμησε τα πρέκια. Τον Αθανασίου και τον Δένδια: «με κοροϊδέψατε, με δουλέψατε, τι είναι αυτά ξεφτιλίστικα». Γιατί είχε κάνει την προηγούμενη μέρα δήλωση στο αμερικανικό σιωνιστικό συνέδριο ότι: «τελείωσε, τους έδεσα, τους έδεσα γειά σας!» και την άλλη μέρα βγαίνετε εσείς.

 ΚΑΣ.: Με τους ανακριτές που μας αφήσανε, εκεί στο επίμαχο στάδιο, τι έγινε; Γιατί αυτοί το γυρίσανε κωλοτούμπα μετά, αφ’ ότου αφήσανε εμάς, μετά που πήρανε τους άλλους το γυρίσανε κωλοτούμπα.

 ΜΠΑ.: Σας αφήσανε για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. 

 ΚΑΣ.: Ναι, ωραία δεν υπήρχε τίποτα.

 ΜΠΑ.: Και δεν τους πήρε κανείς τηλέφωνο να τους πιέσει, γιατί το θεωρούσαν όλοι αυτονόητο… όλοι θεωρούσαν σαν δεδομένο: «ε, τι θα κάνει ο ανακριτής;» Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! ΚΑΝΕΝΑ! 

 ΚΑΣ.: Ούτε για τους άλλους είχε όμως…

 ΜΠΑ.: Μα με τους άλλους ήτανε… (κάνει την κίνηση κλήσης στο τηλέφωνο και τηλεφωνικής συνομιλίας).

 ΚΑΣ.: Ποιος την έκανε τη ζημιά εκεί; ΜΠΑ.: Και οι δυο. ΚΑΣ.: Δένδιας, Αθανασίου; ΜΠΑ.: Ποιος άλλος να το κάνει…

 ΚΑΣ.: Και τι λέει ο Σαμαράς γι’ αυτά; Έχει συναίσθηση του τι γίνεται;

 ΜΠΑ.: Όχι, στην αρχή δεν είχε… τώρα όμως που είδε τα γκάλοπ… αυτός νόμιζε, σαν μεγαλοαστός που είναι, ότι όλα αυτά τα τρομερά «2% - μου λέει – θα πάνε»… του λέω: «εγώ σου λέω 20% θα πάνε». Μου λέει: «Είσαι μαλάκας».

 ΚΑΣ.: Ποιος του ’πε να τα κάνει αυτά;

 ΜΠΑ.: Πρώτ’ απ’ όλα φοβάται για τον εαυτό του. Επειδή εσείς τον κόβετε απ’ το να έχει προβάδισμα από το Σύριζα.

 ΚΑΣ.: Κόβει ψήφους ’ντάξει;

 ΜΠΑ.: Είναι λογικό.

 ΚΑΣ.: Κι επειδή του κόβουμε ψήφους δηλαδή θα μας βάλει φυλακή;

 ΜΠΑ.: Τον πούστη… απίστευτο πράγμα, απίστευτο. ΚΑΣ.: Κι αυτά που είπε ο Ρουπακιώτης;

 ΜΠΑ.: Αυτό είναι σίγουρο, αφού το ’κανε την εβδομάδα που θα πήγαινε εκεί.

 ΚΑΣ.: Η Γκουτζαμάνη, αυτά τα πράγματα που έκανε, που εγώ πράγματι είχα τις πληροφορίες ότι ήτανε δεξιά και με το γράμμα του νόμου.

 ΜΠΑ.: (κάνει τον σταυρό του).

 ΚΑΣ.: Θεούσα.

 ΜΠΑ.: Ναι.

 ΚΑΣ.: Πώς τα ’κανε αυτά τα αίσχη με τον Βουρλιώτη και με το στήσιμο αυτού του πορίσματος;

 ΜΠΑ.: Την πείσανε ότι: «είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετο με τον Χριστιανισμό».

 ΚΑΣ.: Ποιος την έπεισε γι’ αυτά τα πράγματα;

 ΜΠΑ.: Ο Αθανασίου κι ο Δένδιας.

 ΚΑΣ.: Να πας στον Εισαγγελέα και να πεις ποιοι έστησαν όλη αυτή την σκευωρία: ότι ο Αθανασίου έδωσε εντολή στην Γκουτζαμάνη, ότι ο Σαμαράς είχε δώσει εντολή στον Αθανασίου και όλοι αυτοί να πάνε να δικαστούνε. Αν είσαι δίκαιος άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνεις. 

 ΜΠΑ.: Άμα το κάνω αυτό τώρα θα κάνει προκαταρκτική εξέταση μισής ώρας και θα την βάλει στο αρχείο. 

 ΚΑΣ.: Λες ε; ΜΠΑ.: Ε, βέβαια! Με κυβέρνηση Σαμαρά θα το κάνω; Σε ποιον εισαγγελέα θα πάω; Εισαγγελέας είναι η ίδια η Γκουτζαμάνη. Θα πάω να καταγγείλω την Γκουτζαμάνη στον εαυτό της; 

 ΚΑΣ.: Πώς μπήκε η Γκουτζαμάνη Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;

 ΜΠΑ.: Αφού είναι απ’ το ίδιο χωριό. ΚΑΣ.: Άρα τώρα ξεπληρώνει το γραμμάτιο.

 ΜΠΑ.: Ναι, είναι από το ίδιο χωριό. Δηλαδή δεν είναι απ’ το ίδιο χωριό είναι από απέναντι χωριά, έτσι. Αλλά έχουν μπει στον ίδιο διαγωνισμό, είναι συνομήλικοι σχεδόν. Είναι συντοπίτες, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου