11 Μαρτίου 2013

Ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ 1 ΕΚ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος εμπλέκεται σε μια υπόθεση μη δήλωσης εισοδήματος 1 εκατ. δολαρίων τα οποία πήρε ως αμοιβή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτυλίχθηκε το 1999, οπότε ο κ. Μητρόπουλος εισέπραξε 1.000.000 δολάρια για την αμοιβή του σε υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ και δεν έκοψε απόδειξη. Εκτός αυτού, ο κ. Μητρόπουλος, σύμφωνα με «Τα Νέα», δεν πλήρωσε τους δύο δικηγόρους από το γραφείο του οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεση και οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια για να πάρουν το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε.

«Το ΣΔΟΕ που έγινε κοινωνός της υπόθεσης μόλις το 2009 έψαξε σχολαστικά το θέμα και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να καλέσει τον Αλέξη Μητρόπουλο για τα περαιτέρω» καταλήγει το δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/

Όμως ο ίδιος Διαψεύδει ότι δε δήλωσε το 1 εκατ. δολάρια

Σε υπόθεση μη δήλωσης εισοδήματος 1 εκατ. δολαρίων, τα οποία πήρε ως αμοιβή σε υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ, φέρεται να εμπλέκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

Με δήλωσή του, ο ίδιος διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως λέει είναι έτοιμος να καταθέσει στην ελληνική γνώμη τα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν τον βαραίνει καμία φορολογική παράβαση.

Η δήλωση του κ. Μητρόπουλου:«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (στήλη το ΣΤΙΓΜΑ) όπου ψευδώς αναφέρεται ότι δεν έχω δηλώσει αμοιβή από υπόθεση που είχε χειριστεί το δικηγορικό μου γραφείο πριν 14 χρόνια (1999), αντί άλλης διάψευσης, καταθέτω στην ελληνική κοινή γνώμη τα παρακάτω έγγραφα:

Α) Βεβαίωση επίσημης μεταφοράς-δήλωσης του κεφαλαίου από το εξωτερικό,

Β) Επίσημες βεβαιώσεις φόρων που εισπράχθηκαν υπέρ του ελληνικού δημοσίου,

Γ) Αντίγραφο της φορολογικής μου δήλωσης του έτους εισαγωγής του συγκεκριμένου ποσού και

Δ) Πρόσφατη έκθεση ελέγχου για τα έτη 2007 - 2011 από την οποία προκύπτει ότι ουδεμία φορολογική παράβαση με βαρύνει

Αλ. Π. Μητρόπουλος

* Τα αναφερόμενα έγγραφα θα σας σταλούν σε επόμενο Δ.Τ. σύντομα».
ΣΧΟΛΙΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ
Μπορεί ο κ. Μητρόπουλος να το έχει δηλώσει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά θέλουμε πραγματικά να μας ενημερώσει, με ποιό δικαίωμα αυτός ο πλουτοκράτης μιλάει για τα δίκαια των εργατών, των φτωχών Ελλήνων;

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, κερδίζει 1.000.000 δολάρια από μία δουλειά κάποιων εβδομάδων;

Αλλά πάντοτε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κόμμα των πλουτοκρατών και των νεόπλουτων, που το παίζουν υπερασπιστές των εργατών.
Ψηφίστε τους, ζώα, πρώην πασοκόσκυλα της συμφοράς, και βγάλτε αυτούς τους προδότες πρώτο κόμμα. Αυτό που μπορεί να σας προσφέρει, είναι φθηνότερα εισιτήρια για να πάτε μετανάστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου