28 Αυγούστου 2010

Έλληνας που αντιδρά, διώκεται, γιατί ανήρτησε πανό αγανάκτησης στο σπίτι του. (από το Γαλαξίδι)

28/8/2010
Έπεσε στα χέρια μας φωτογραφία, από την πόλη του Γαλαξιδίου, όπου διαπιστώνουμε, ότι ο κόσμος πια είναι αγανακτισμένος και θα λέγαμε και αφυπνισμένος.
  • Αναρτά πια στα οικήματά του, πανό διαμαρτυρίας για να μπορέσει ελεύθερα να διατυμπανίσει την γνώμη του για την εξαθλίωση της πατρίδος μας.
  • Αναρτά πανό για να υποδείξει τους αμερικανοθρεμένους ανθέλληνες που μας οδηγούν στην αποεθνοποίηση και την λαίλαπα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Όπως πληροφορηθήκαμε, από τον φίλο αναγνώστη που μας προμήθευσε την φωτογραφία, ο αναρτών το σύνθημα, υπέστη μήνυση (από κάτοικο της περιοχής ;) και θα περιμένει την κλήτευσή του στο δικαστήριο.


Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΗ (με λαθρομετανάστες) ΔΥΝΑΤΗ


Για τους μη γνώστες ΓΑΠ ή Τζέφρη ή Γιωργάκης είναι το ένα και το αυτό πρόσωπο...

Φίλοι αναγνώστες είστε η δύναμή μας και περιμένουμε  και άλλο υλικό από εσάς.
Στους ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ, συνθήματα και δράσεις αναλόγου ύφους και ακομμάτιστες θα αναρτώνται και θα προβάλλονται.
Πρέπει οι Έλληνες να γνωρίσουν την ύπαρξη τέτοιων προσπαθειών.
<     

8 σχόλια:

  1. Πολυ καλο!
    Πιστευω και γω πως ΠΛΕΟΝ πρεπει ωμα να εκφραζομαστε ωστε να εχουμε αποτελεσμα.
    Στο πανω ομως ο αγανακτησμενος φιλος εκανε λαθος να αναφερθει σε "σπορους" και εθνοτητες.
    Πρεπει να διαμαρτυρομαστε ετσι ωστε να μην μπορουν να "πιαστουν" απο πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου να μετατραπεί σε πλημμύρα ώστε να σαρώσει στο διάβα της όλη συτή την άθλια συμμορία του κυβερνητικού και εθνομηδενιστικού θιάσου πριν να είναι αργά.

    Αργύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! STOP PAYMENT ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Και μη μου πει κανεις για θυματα και τα συναφη. Οι ΠΟΛΕΜΟΙ εχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ θυματα! Μπραβο στο Γαλαξιδιωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μπείτε στο παραβάν όσο είναι ακόμα καιρός και έχουμε χρόνο και να δώσετε σε ΈΛΛΗΝΕΣ τις έδρες της βουλής των ΕΛΛΗΝΩΝ..
    Το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πολιτικό.
    Θέλει τρόπο και όχι κόπο..
    ''ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΑΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είδα καλά; λέει το πανό "ΓΑΠ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ"; μα είν εντελώς βλάκας; Κατ'αρχήν ο ΓΑΠ είν ένα εντελώς αδύναμο πολιτικά πρόσωπο, και οι Εβραίοι δεν μας φταίνε σαν φυλή/ράτσα/έθνος σε τίποτα στο σύνολό τους. Κάποιοι ίσως λεφτάδες μας τα κάνουν αυτά.Το τυπάκι απλά έχει απελπιστεί και δεν ξέρει που να χτυπήσει. Λες και άμα φύγει ο ΓΑΠ κάτι θα γίνει.. χίλιοι άλλοι ρουφιάνοι είν πίσω τους εντός και εκτός συνόρων. άκου ρε πράγματα..
    και να τον πάνε σε δικαστήριο πρέπει να τον αθωώσουν λόγω βλακείας!
    Εγώ δηλαδή αν βάλω πανό "ΑΛΕΚΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΊΑ ΚΑΙ ΨΌΦΑ ΜΕ ΤΟΥς ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ" δεν θα είμαι εντελώς καμένος; Αφού η τύπισσα δεν ελέγχει παρά μόνο καμιά πορεία και κανα συλλαλητήριο..Τεσπά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς robotorium,

    - Ο ΓΑΠ, σίγουρα, είναι ένα αδύναμο πρόσωπο, μέχρι διανοητικής αναπηρίας, αλλά βρίσκετε στα ινία αυτής της χώρας. Θέλει λοιπόν ΚΡΑΞΗΜΟ; ΕΝΝΟΕΙΤΕ ότι Θέλει και μάλιστα ΧΟΝΤΡΟ!!! Όπως και η υπόλοιπη αληταρία.

    - Το εβραιόσπορος είναι μία πραγματικότητα, αφού πρόγονοί του έχουν εβραϊκές ρίζες. Τώρα πόσο μας φταίνε ή όχι οι εβραίοι, αυτό το συζητάμε και οι απόψεις διίστανται. Αλήθεια πάντως είναι ότι θα πρέπει να ψαχτούμε πρώτα μεταξύ μας.

    - Ο αναρτών το πανό, αναφέρει να φύγουν ο ΓΑΠ και οι όμοιοί του, προφανώς λοιπόν δεν λέει να φύγει μόνο ο ΓΑΠ αλλά και οι «χίλιοι άλλοι ρουφιάνοι» όπως αναφέρεις.

    - Γενικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε την επιχειρηματολογία σου. Μόνο όσοι κάθονται αποβλακωμένοι σε έναν καναπέ, απέναντι από μία τηλεόραση ή έναν υπολογιστή και έχουν αποδεχθεί το μοιραίο, αδυνατούν να κατανοήσουν το νόημα της όποιας διαμαρτυρίας.

    - Από την πλευράς μας, εμείς, ως ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ, επιβραβεύουμε κάθε πατριωτική δράση και αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή