27 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ... 73.600.000,00 ΕΥΡΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η απουσιά μεταναστευτικής πολιτικής και το επίμαχο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες διογκώνουν το οικονομικό πρόβλημα που φυσικά θα πληρώσουμε όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι. Επιτέλους πάρτε μέτρα. Γιατί εμείς να πληρώνουμε την ιδεοληψία της αριστεράς που εναρμονίζεται πλήρως με την αμερικανική πολιτική; (βλέπε δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ με άρθρο του στην «Βoston Globe» που αναδημοσίευσε η Ελευθεροτυπία στις 23 Απριλίου 2000  http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/h_4340.html ). Η λαθρομετανάστευση προωθείται από τις ΗΠΑ και είναι ο δούρειος ίππος για την διάλυση της οικονομίας και της εθνικής συνοχής.
Διαβάστε το άρθρο
  

Στην σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας των λαθρομεταναστών, πληροφορηθήκαμε ότι για το έτος 2011 θα διατεθούν τουλάχιστον 73.600.000€ για την οργάνωση της υποδοχής των λαθρομεταναστών.

Μάθαμε επίσης ότι μετά την ίδρυση του υπουργείου προστασίας του πολίτη-λαθρομετανάστη, την παραχώρηση της Ελληνικής ιθαγένειας, και γενικώτερα την θέσπιση διαφόρων προνομίων και ευεργετημάτων που απολαμβάνουν στην χώρα μας οι αλλοδαποί έναντι των Ελλήνων πολιτών, οι «αφίξεις» παρουσίασαν αισθητή αύξηση. Όπως λοιπόν μας ενημερώνει το υπουργείο του επιτυχημένου υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη : «Σύμφωνα με την Ανάλυση Κινδύνου του Frontex για το 2009, στην Ελλάδα εντοπίζεται το 75% των παράνομων εισόδων στην ΕΕ, ενώ για το πρώτο τετράμηνο του 2010 το ποσοστό αυτό έχει ανέλθει στο 82%

 
Τέλος, με την ίδια ανακοίνωση, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τη νέα γραμματική και ορθογραφία που αγνοούσαμε. Έτσι είμαστε βέβαιοι πλέον ότι η λέξη ΥΠΟΔΟΜΗ είναι αρσενικού γένους, δηλαδή: ο υποδομή, του υποδομής κλπ, αλλά και ότι η ορθή γραφή για την λέξη σύστημα είναι : ΣΥΣΤΥΜΑ.Μην με θεωρήσετε γκρινιάρη, αλλά έχω την εντύπωση ότι ο υποδομή του συστύματος πάει κατά διαβόλου.

Α.Α.

Πηγή: http://trikalagr.blogspot.com/2010/08/73600000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου