6 Αυγούστου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΒΟΙΩΤΙΑ - ΘΗΒΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

 6/8/2010

Δυστυχώς τα προβλήματα με τους λαθρομετανάστες στην περιοχή της Βοιωτίας έχουν φθάσει σε απελπιστικά όρια. Όπως είπε ο Δήμαρχος Θηβών Νικόλαος Σβίγγος, σε τηλεοπτικό σταθμό, τις μεσημεριανές ώρες και μετά την δύση του ηλίου, σε κεντρικά σημεία της πόλεως δεν ακούς πια την ελληνική γλώσσα!!!
Οι κάτοικοι είναι τρομοκρατημένοι και ζούνε τον εφιάλτη που ζουν όλοι οι Έλληνες όταν η περιοχή τους κατακλύζετε από λαθρομετανάστες.

Η πόλη της Θήβας , έχει σήμερα, σύμφωνα με την τελευταία απογραφή 23,820 κατοίκους, ο κ. Σβίγγος ανέφερε ότι οι λαθρομετανάστες είναι πάνω από 15,000 και μάλιστα, όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω τους ανεβάζει στον αριθμό των 25,000!!!

Που πάμε;;;

Επιχειρούν να αφανίσουν τους Έλληνες; 

Επιδιώκεται μία «ήπια» γενοκτονία;

Η ύπαιθρός μας περνάει στα χέρια των βαρβάρων επήλυδων; 

Αντισταθείτε. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ


Ακολουθούν αναφορές από τον τοπικό τύπο στα προβλήματα αυτά και στο τέλος βάζουμε και την επίσημη θέση της αισχρής κυβερνήσεως.

Το πρόβλημα των αλλοδαπών μεταναστών στο Δήμο Τανάγρας

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Τανάγρας εδώ και αρκετό καιρό είναι εκείνο των αλλοδαπών μεταναστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά την περιοχή μας. Αναρίθμητοι Αλβανοί, Ινδοί, Πακιστανοί, Αφγανοί κ.α., κυκλοφορούν στα Δημοτικά Διαμερίσματα ανεξέλεγκτοι, χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα γι’ αυτούς. Ποιοι είναι; Πόσοι είναι; Από πού προέρχονται, πώς ήρθαν στη χώρα μας; Που διαμένουν; Και το σοβαρότερο σε τι κατάσταση υγείας βρίσκονται. Έχω τη γνώμη ότι το φαινόμενο αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας πρέπει να είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο. Νομίζω ότι εγώ δεν θα μπορούσα να πάω σε καμία χώρα του πλανήτη μας, χωρίς να γνωρίζει κανείς από τις αρχές του κράτους αυτού ποιος είμαι και τι κάνω.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι η διαμονή των ανθρώπων αυτών είναι προβληματική και πολλές φορές τραγική, στοιβάζονται κατά δεκάδες μέσα σε στάβλους, αποθήκες και αντλιοστάσια, συγκατοικούν με τα ποντίκια, χωρίς τουαλέτα, μπάνιο και γενικά χωρίς τις εντελώς απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής διαβίωσης. Ορισμένες φορές δε, έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους, τσακώνονται, μαχαιρώνονται και γενικά η εικόνα που παρουσιάζεται στην περιοχή μας προκαλεί τον οίκτο για τους δύσμοιρους αυτούς συνανθρώπους μας, προσβάλλει τον πολιτισμό μας και δίνει την αίσθηση ότι ζει κανείς σε τριτοκοσμική χώρα. Όλα αυτά δημιουργούν αίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους των χωριών μας και υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία.
Είναι αλήθεια ότι ο Δήμος μας ως κατ’ εξοχήν αγροτικός έχει ανάγκη από εργατικά χέρια και θα μπορούσε κάλλιστα να απορροφήσει έναν ορισμένο αριθμό αλλοδαπών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οι οποίοι θα εργάζονταν και θα ζούσαν στην περιοχή μας κάτω από ανθρώπινες συνθήκες και με αξιοπρέπεια. Δυστυχώς όμως οι δρόμοι και οι πλατείες των χωριών μας έχουν γεμίσει από πεινασμένους και ρακένδυτους αλλοδαπούς, οι οποίοι περιφέρονται ασκόπως, σκορπώντας αριστερά και δεξιά μπουκάλια μπύρας και κάθε λογής σκουπίδια.

Η αστυνομία παρά τα προβλήματα που έχει λόγω έλλειψης προσωπικού καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και ανταποκρίνεται κάθε φορά που αιτούμεθα τη συνδρομή της, πλην όμως το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να μιλάμε για πλήρη και συστηματική αστυνόμευση.
Ο Δήμος παρακολουθεί το θέμα καθημερινά, ενημερώνει τους αρμόδιους φορείς για την υφιστάμενη κατάσταση και ελπίζει ότι σύντομα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα εκείνα μέτρα από την πολιτεία, ώστε η μετανάστευση στο Δήμο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Ο αριθμός των αλλοδαπών να περιορισθεί στους εντελώς απαραίτητους για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν εξασφαλισμένη εργασία και να ζουν στα πλαίσια της νομιμότητας και σε συνθήκες που αρμόζουν σε μια πολιτισμένη χώρα μέλος της Ε.Ε., όπως είναι η Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος Τανάγρας
Κυριάκου Παναγιώτης

ΠΗΓΗ: http://www.eleftheroslogos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=28

Συνάντηση Νικολάου Σβίγγου (Δημάρχου Θηβών) με στελέχη της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θήβας.
...
Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα κρούσματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας.
Γι’ αυτόν τον λόγο εντός των επόμενων ημερών θα επισκεφθούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη, σε συνέχεια της συνάντησης μας με τον Υφυπουργό τον προηγούμενο μήνα, προκειμένου να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ την γενναία ενίσχυση με προσωπικό της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης.

Θέλω να πιστεύω ότι το έργο που έχουν κληθεί να προσφέρουν οι αστυνομικοί σήμερα, είναι σε συνάρτηση με την αυξημένη παραβατικότητα και εγκληματικότητα, συνέπεια της υπέρμετρης εγκατάστασης των μεταναστών στην περιοχή μας.
Πριν από λίγες ημέρες είχα πει ότι οι μετανάστες πλησιάζουν τις 15.000. Έχω στοιχεία που αναφέρουν ότι οι μετανάστες αγγίζουν τις 25.000 στην περιοχή μας.

Με προγραμματισμό και υπευθυνότητα ο Εθνικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των μεταναστών πρέπει να δώσει λύσεις και στην ευαίσθητη περιοχή μας καθώς δημιουργούνται προβλήματα στον Δήμο και ιδιαίτερα στον Συνοικισμό .
Θέλω με την ευκαιρία να συγχαρώ για μια ακόμη φορά τους υπηρετούντες στην Αστ. Υπ.νση οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες με προθυμότητα και με αγάπη στον Θηβαϊκό λαό, κάτω από δύσκολες συνθήκες».

ΠΗΓΗ: http://www.anparatiritis.gr/content/view/1939/2/lang,el/


Παρόλα λοιπόν τα ανωτέρω, η ανεκδιήγητη υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Θεοδώρα Τζάκρη μας πληροφορεί, σε ημερίδα που έλαβε μέρος στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά (στις 23/6/2010), σε διοργάνωση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., με θέμα «Μεταναστευτική πολιτική & Ένταξη μεταναστών στο πλαίσιο της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης», τα κάτωθι (διαβάστε και φρίξτε):

.....
Παράλληλα η κ. Τζάκρη τόνισε πως σε ένα τέτοιο εγχείρημα για ένα κράτος με νέες δομές φιλικό στους πολίτες δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός του σχεδιασμού το κοινωνικό φαινόμενο της μετανάστευσης.

«Οι μετανάστες για εμάς είναι συνδεδεμένοι απόλυτα με την ανάπτυξη. Είναι σημαντική η συμβολή των μεταναστών στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες», είπε η υφυπουργός ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «οι αλλοδαποί έχουν συμβάλει και στην επιβράδυνση της συρρίκνωσης ενός μεγάλου τμήματος της Ελληνικής υπαίθρου αλλά και στην ενδυνάμωση γεωγραφικών ενοτήτων όπως η Αττική αλλά και η Στερεά Ελλάδα».

Και συνέχισε: «Είναι οι μοναδικοί εργάτες γης, είναι αυτοί που μαζί με τις οικογένειες τους δίνουν ζωή στα εγκαταλελειμμένα χωριά μας είναι αυτοί που με την εργασία τους στον πρωτόγεννη τομέα δημιουργούν θέσεις εργασίας στον δευτερογενή και τριτογενή». 

ΠΗΓΗ: http://www.diavima.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1338&Itemid=28

1 σχόλιο:

  1. Ο ΞΕΦΡΕΥ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΥΠΟΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή