31 Μαρτίου 2016

Παρακρατικοί αριστεριστές, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες σε κοινή αποστολή διαλύσεως της χώρας. Επεισόδια σε Πειραιά και πορεία στην Ομόνοια!

Παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες αποσταθεροποιούν τη χώρα: Σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά και πορεία στην Ομόνοια!


Όλα ξεκίνησαν με την σπίθα που άναψαν ανάμεσα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες, που βρίσκονται στον Πειραιά, οι διάφορες ΜΚΟ και συμμορίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έτσι ξεκίνησε μία πορεία από το λιμάνι, η οποία κατέληξε στην Ομόνοια σε μία φανερή επίδειξη δύναμης από πλευράς των συμμοριών απέναντι στους Έλληνες.


Αργότερα το ίδιο βράδυ ένταση και σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ ομάδων Σύρων προσφύγων και Αφγανών μεταναστών, στις πύλες Ε1-Ε2, στο λιμάνι του Πειραιά.
Με αφορμή την παρενόχληση γυναίκας (υπηκόου Συρίας) από Αφγανούς ξεκίνησε μία γενικευμένη «σύρραξη» με τις δυνάμεις (ΟΠΚΕ, ειδικά κλιμάκια του Λιμενικού, ΜΑΤ) να σπεύδουν στο σημείο για να εκτονώσουν την ένταση. Κατά τη διάρκεια τoυ πετροπόλεμου υπήρξαν τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο.Είναι σαφές ότι ο παραπάνω συνδυασμός αποτελεί μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Οι συμμορίες των αριστερών και των λαθρομεταναστών είναι έτοιμες να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα όταν δοθεί το έναυσμα από τους διεθνείς επικυρίαρχους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός των... άριστων σχέσεων των συγκεκριμένων αριστερών ομάδων με διεθνείς πλουτοκράτες του αμερικανοσιωνισμού.Η ελληνική πολιτεία θα πρέπει να δράσει άμεσα για να σπάσει το απόστημα αυτό που απειλεί την Πατρίδα και τον Λαό της, αποκαθιστώντας την τάξη και εξουδετερώνοντας ομάδες, οι οποίες εμφανώς δείχνουν τις διαλυτικές προθέσεις τους, φτάνοντας στο σημείο να απειλούν ολόκληρο τον Ελληνισμό και να κάνουν επίδειξη δύναμης ενώπιόν του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου