16 Μαρτίου 2016

Αποχωρεί σταδιακά ο Ρωσικός στρατός από την Συρία, μετά την επιτυχημένη επέμβαση Πούτιν! Ποιοί είναι οι λαθρομετανάστες της Συρίας;


Μετά από τέσσερις μήνες παρουσίας του Ρωσικού στρατού στην Συρία, άρχισε να αποχωρεί. Θεωρείται ότι συνολικά επετεύχθη ο λόγος της επεμβάσεως, αφού 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους και 400 πόλεις της Συρίας απελευθερώθηκαν από το ισλαμικό κράτος. Οι νεκροί από την πλευρά των τρομοκρατών ξεπέρασαν τις 2.000 και υπέστη μεγάλο πλήγμα και ο ανεφοδιασμός τους αφού καταστράφηκαν εκατοντάδες θέσεις εξορύξεως πετρελαίου και κανάλια τροφοδοσίας.
Βεβαίως δεν αποχωρεί πλήρως ο Πούτιν. Οι στρατιωτικές βάσεις στην Ταρτούς και στην Λατάκια παραμένουν ενεργές (και με υποστήριξη πυραυλικών συστημάτων S-400) για να διαφυλάξουν την εκεχειρία και με προοπτική την πλήρη εδραίωση του Άσαντ.

Ποιοί είναι οι Σύριοι "πρόσφυγες";
Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, στους τρομοκράτες του Ισλαμικού κράτους και τους στασιαστές αντιπολιτευόμενους του Άσαντ, οι οποίοι και αυτοί πολεμήθηκαν και κυνηγήθηκαν.
Και φθάνουμε στο σημείο που ενδιαφέρει περισσότερο εμάς, στο θέμα λαθρομετανάστευση και προσφυγικό.
Ξεκινάμε από τα αυτονόητα. Το 90% (και μάλλον περισσότερο) των αλλοδαπών εισβολέων στην χώρα μας, είναι λαθρομετανάστες, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία, τη επικουρία πάντα μυστικών υπηρεσιών και του αραβικού κράτους, να εισβάλουν στην Ευρώπη κατά εκατομμύρια. Τι γίνεται όμως με το >10% των προσφύγων της Συρίας; Τί είναι αυτοί οι πρόσφυγες;
Μετά την επέμβαση Πούτιν, όλοι αυτοί που μας "επισκέπτονται" είναι αντιφρονούντες του Άσαντ και ισλαμοτρομοκράτες. Μέγιστη απόδειξη; Η προκλητική συμπεριφορά του ανεκδιήγητου αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, που παραβρέθηκε σε καταυλισμό λαθρομεταναστών χωρίς να φοράει ούτε ένα σταυρουδάκι...!
Το επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, μας προορίζουν για αλλαγή πληθυσμού και για να γίνουμε η λαθρομεταναστευτική ισλαμική χαβούζα της Ευρώπης.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σου λένε ψέματα 
Σπάστε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα
Μη τους φοβάσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου