24 Μαρτίου 2016

Το κόμμα των νεοναζιστών του ΣΥΡΙΖΑ, προχωράει στην "ήπια" γενοκτονία των Ελλήνων: "Οι λαθρομετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό"

Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται να το πουν. Επιχειρούν και επιδιώκουν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους.
Και ο υπόδουλος ραγιάς, αυτά τα φασιστικά σκουλήκια, αυτούς τους προδότες - γραικύλους, όχι μόνο τους ανέχεται, αλλά και θα τους ξαναψηφίσει.
Ας διαβάσουμε δηλώσεις υπουργών και βουλευτών των νεοναζιστών του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς θα λύσουν το δημογραφικό. Προφανώς για αυτά τα νεοφιλελεύθερα σκουλήκια όλα είναι οικονομία και στον βωμό της "οικονομικής ανάπτυξης" δεν πειράζει αν εξαφανιστεί η ελληνική φυλή.

Όλοι οι προδότες μαζί.. Θα ξαναχτίσουν την Ελλάδα, με νέο "αίμα" προφανώς... ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΝΕΟΝΑΖΙ 


- «Η νόμιμη απασχόληση των μεταναστών, μπορεί να δώσει τη λύση στο δημογραφικό πρόβλημα του ασφαλιστικού συστήματος» ανέφερε απευθυνόμενος στην Επιτροπή, ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση, Τάσος Πετρόπουλος 20/10/2015

- O αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, είπε πως το δημογραφικό μπορεί να ωφεληθεί από το προσφυγικό.«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία, να εργαστούν να ενσωματωθούν».
«Η Αυστρία των 9 εκατομμυρίων έχει πάρει 95 χιλιάδες, θα φτάσει τους 130, η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει 20 και 30 χιλιάδες ανθρώπους; Ο ανθρωπισμός της Ελλάδος είναι και αυτός ότι θα δώσει καταφύγιο σε κάποιους ανθρώπους». 26/2/2016

- Μετά την ομολογία πως οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα θα μείνουν για τουλάχιστον 2-3 χρόνια, ο Γιάννης Μουζάλας προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει». Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο ημέρες την ίδια άποψη είχε εκφράσει και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης.
Πάντως, αν χθες ο κ. Μουζάλας έκανε λόγο για 100.000 ανθρώπους που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, σήμερα προσπάθησε να διαψεύσει τον αριθμό των 150.000 για τον οποίο έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. 3/3/2016


- Ζωή Καφαντάρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Οι πρόσφυγες θα βοηθούσαν πολύ να λυθεί και το δημογραφικό. Ας το έχουμε κι αυτό το πράγμα στην άκρη του μυαλού μας. ΣΚΑΙ 13/3/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου