30 Δεκεμβρίου 2013

Μαχαιρώθηκε από ισλαμοφασίστες ο πρόεδρος του Ελληνικού Κόμματος της Συρίας. Καμμία αναφορά από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και την πολιτική ηγεσία.

Ανύπαρκτοι προδότες πολιτικοί, πότε θα εργαστείτε για την πατρίδα; ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Λάβαμε ηλεκτρονικό μήνυμα από τους αδελφούς μαχητές του ελληνισμού, στην ανατολική μεριά της Μεσογείου, σχετικά με δολοφονική επίθεση εναντίον του προέδρου του κόμματος Levant, Rodrigue “Δημήτρης” Khoury.

Μεταφράζουμε:

"Η Εθνική Ελληνική κοινότητα του Λιβάνου, είναι σοκαρισμένη, σχετικά με τις συνεχόμενες αναφορές, από την δολοφονική επίθεση, που έγινε το Σάββατο το βράδυ, εναντίον του Rodrigue “Δημήτρης” Khoury, Προέδρου του κόμματος Levant, της Ελληνικής Αντιόχειας. Σύμφωνα με αναφορές, η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στις 10:00 το βράδυ, στην Τρίπολη. Ο Rodrigue “Δημήτρης” Khoury και η παρέα του, δέχθηκαν επίθεση από επτά γενιοφόρους άνδρες, που επιχείρησαν να απαγάγουον τον κ. Khoury από το αυτοκίνητό του.
Μία επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε την Κυριακή· από το γραφείο τύπου του κόμματος, ότι ο κ. Khoury, υπέστη τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό. Κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επιθέσεως.

Μόλις γνωστοποιήθηκε το περιστατικό, ένας χείμαρρος συμπαράστασης, πλημμύρισε το facebook του κ. Khoury, με μηνύματα από την Ελλάδα, την Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Σουηδία, ακόμη και την Νότια Αφρική.

Το κόμμα Levant, ιδρύθηκε το 2012, κερδίζοντας την επίσημη αναγνώριση από τον υπουργό εσωτερικών του Λιβάνου, την 10η Νοεμβρίου. Το κόμμα ιδρύθηκε με την ελπίδα να σώσει της Ρωμαίικης κοινότητας, την Ελληνοβυζαντική ιστορική της ταυτότητα. Υπήρχε η ελπίδα ότι ένα τέτοιο κόμμα, θα μπορούσε να δυναμώσει την Ελληνο-ορθόδοξη πολιτική παρουσία, όχι μόνο στο Λίβανο, αλλά και στην Συρία και Ιορδανία.

Στο Λίβανο, η κάθε εθνικο-θρησκευτική κοινότητα έχει το δικό της πολιτικό κόμμα. Μαρωνίτες, Σουνίτες, Σιίτες, Δρούζοι, ακόμη και Αρμένιοι. Μέχρι την ίδρυση του κόμματος Levant, οι Ελληνορθόδοξη Κοινότητα (7% του συνολικού πληθυσμού) δεν είχε την δική της εκπροσώπηση. Έτσι η Ρωμαίικος πληθυσμός ήταν χωρίς την δική του ενωμένη πολιτική φωνή. Στους Έλληνες της Αντιοχείας αναλογούν 22 έδρες στο Λιβανικό Κοινοβούλιο (14 στους Ελληνο-Ορθοδόξους και 8 στους Έλληνες Καθολικούς)."

Ανύπαρκτοι για ακόμη μία φορά οι έλληνες ρουφιάνοι πολιτικάντηδες. 
Μόνο για λαμογιές είναι ικανά αυτά τα ξεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου